+4 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

4 üncü  katta oturuyorum dükkan var altta onla 5 oluyor hatta kızım var 22 aylık balkona çıkmak istiyor kendi falan çok korkuyorum balkonda masa sandalye bulundurmuyorum da çıkabileceği bişi ama yinede çok korkuyorum eşim fazla pimpirik yapıyon diyo ama endişeleniyorum işte demir parmaklıklı

29 Cevaplar

+5 oy
(9,492 puan) tarafından

Biz halı serer otururuz piknik yaparız gözümü ayırmam hiç isderse cam balkon olsun coxuklar kestiremiyor tırmanacak birswy bulup ordanda düşer Allah korusun yarım saat bakar gireriz

-Reklam-
+3 oy
(3,726 puan) tarafından

Çok haklısınız ama yasak koymayın çocuk daha çok merak eder beraber cikin bakın sonra içeri girin. Buraya annesiz babasız çıkmak yok diye uyarın 

+2 oy
(1,702 puan) tarafından

8. Katta oturan bi anayım benim oğlan 13 yaşında saha ben balkon camını açmaya korkuyorum o yokken evi havandırırım geldiği an kapanır cam balkonun camı sence kim daha pimpirikli

(182 puan) tarafından

Bende açmam 10 yaşında oğlum var siz gibi o yokken havalandırırm 

+2 oy
(6,466 puan) tarafından

Sen ben misin canim bazen on balkona camasir asmam gerekiyor oglumda pesimden geliyor balkonum l seklinde asana kadar binkez kontrol ediyorum gecen yaz odanin camindan balkona inmis ben yemek yapiyordum komtrolde ettim 5 dk sonra anne diye balkonda seslendi o anki korkumu anlatamam esimde aşiri rahattir ona da ders oldu balkona cikti mi.basinda bekletiyorum esimi beraber giriyorlar ben korkuyorum 3 yasa gircez bu senede balkon nasil olur bilmiyorum en guzeli file yaptirmak

(182 puan) tarafından

Benimde  aklıma file geldi ama

+2 oy
(983 puan) tarafından

Benim evim müstakil ama apartman da oturuyor olsaydım korkardım çocuk bu ne yapacağı belli olmaz 

+1 oy
(3,108 puan) tarafından

Ben 1. Kattayım ona rağmen tek başına ne balkona ne de cama çıkamaz çıkartmam. Ben yanında duruyorum elinden tutarım dibinden ayrılmam. 34 aylık benim kızım da.

+1 oy
(1,581 puan) tarafından

ben napayım 15.katta oturuyorum 😭😭😭

demir korkuluk yüksek ama tamamen kapalı değil 

(2,474 puan) tarafından

Yükseklik korkusu olan ben😱  koşarak uzaklaşıyorum

(53,390 puan) tarafından

akillardaki tek soru o camlar nasil siliniyo☺️

(1,581 puan) tarafından

evde cam az ve pencereler içeri açılıyor bu açıdan çok rahatım. diğer türlü asla silemezdim. ha Allahtan camlarda demir parmaklıkda var kız için o açıdam rahatım 

+1 oy
(5,370 puan) tarafından

5. Kattayim yaz kış cam balkon hiç açmam ne olur ne olmaz çocuk bu diye balkon kapısını da kitleriz pencerelerde kilit var istersen file yaptırabilirsiniz önlem amaçlı 

(182 puan) tarafından

Benimde pencerelerim de kilit var canım 

+1 oy
(2,024 puan) tarafından

Asla tek balkona çıkarmam 2. Katta oturduğum halde 

+1 oy
(922 puan) tarafından

Kndi evinse kuş teli mi kafesi mi öyle bişey diyorlar ondan yapabilirsin. Bnde çıkarmam çok tehlikeli. Daha dün instagram da gördüm bi haber Allahım korusun 

(1,480 puan) tarafından

File canım adı ben iki sene önce yaptırdım 9. Katta oturuyorum yaptırmadan önce beraber bile çıksak ben korkuyordum file yapıldı yapılalı kendimi de güven de hissediyorum asla parmaklık olan yere yaklaşamıyordum önceden 

(922 puan) tarafından

Ayh burda paylaştıysan belkide seninkini görmüştüm bnde burda duymuştum ilk.

(1,480 puan) tarafından

Yok paylaşmadım canım ben burada :) senin kuş teli dediğin de file kediler için ayrı yapılıyor çocuk için ayrı yapılıyor senin aklında kedi için olan file kaldı muhakkak :) 

+1 oy
(3,178 puan) tarafından

Giris ustunde oturuyorum altinda tek bi daire var zeminde beton ustu toprak bende korkuyorum valla yalniz cikarmam balkoni kilitli tutarim Allah korusun nolur nolmaz balkona cikilacak bisey yok dedigin gibi demir parmaklik var ama guven olur mu Allah korusun 

0 oy
(2,502 puan) tarafından

Eşimi bebeğimizi kucağına alıp balkondan aşağı bakardı kıyamet koparirdim kenara yaklaşma diye :D kimse bir annenin pimpirikligini sorgulayamaz

(182 puan) tarafından

Aynı aynı bende 

0 oy
(14,447 puan) tarafından

Ben şimdiye kadar 2 basamak merdivenden assa inmesine izin vermedim (arkasi boş demir ızgara merdiven) düşebilir ayağı boşa gider diye. Simdi 3 yaşında yeni yeni iniyor onda bile korkuyorum. Balkona hiç cikarmazdim hele 4. Kat. Allah korusun çocuklarımızı 

(182 puan) tarafından

Aminn oğlumu da tek bırakmıyorum çok hareketli 

0 oy
(1,165 puan) tarafından

Ben hic birakamiyorum tek beraber cikip beraber giriyoruz ,ne olur ne olmaz diye

(182 puan) tarafından

Bende bende 

0 oy
(2,490 puan) tarafından

Eski evde otururken parmaklıklı boydan canlarımız vardı. Kızım sürekli orada durmak istiyor diye plastik delikli kasaları kesip tüm boyu kadar kapattık. Dışarıyı rahat görüyordu ama ayağını, vücudunu aradan geçiremiyordu. 

0 oy
(777 puan) tarafından

Bensiz hiç müsade etmedim. Kapı sürekli kilitlidir. Simdiler de büyüdü balkon kapısini acabiliyordu ekstra bı kilit alıp taktım artik hiç çıkamıyor. Herşey bı defa olur. Önlem almak lazım. 

0 oy
(1,480 puan) tarafından

Bende 9. Katta oturuyorum demir parmaklık var balkonda yarım ama tam değil biz file taktırdık iki sene önce kendi evimiz olsaydı cam balkonda yaptıracaktım file artı cam balkon yani 

Ben çok korkuyorum balkon pencereden yüksek kat olunca asla tek çıkarmayın nolur nolmaz demir parmaklığa bile tırmanabilir 

Tavsiyem file taktırmanız çok pahalı bişey değil zaten en azından içiniz rahat eder 

(182 puan) tarafından

Öyle yapıcam canım 

(1,480 puan) tarafından

Havalar ısınıyor ısınmadan yaptır canım hem çocuk rahat eder hemde senin rahatlarsın 

0 oy
(2,446 puan) tarafından

Rabbim koruyor biz önlemimizi almakla yükümlüyüz bende 3.katta oturuyorum camlara demir taktırdım ona rağmen korkuyorum ne olur ne Olmaz diye izin vermiyorym birde bizim evde cama yaklaşır bişi demeyiz başka yerde demir yok yaklaşırsa korkusu var balkonda çok tehlikeli bizim küçük bir duvar üstüde demir bacağını atınca demirden sarkması an meselesi bu yaz Allah nasip ederse file yapmayı düşünüyorum çünkü kapıları açmayı öğrendi açar Allahım korusun ve hamileyim haziranda doğum olacak inşallah küçük bebekle bir an dalgınlık ve dünya hali bir an gözüm kapansa Allah korusun balkona gider korkusu var içimde ve gidince yaptığı ilk şey bacağını duvara atmak 2 yazdır kapısını kilitleriz ama insanlık hali dalgınlık olur belki ve açmayı çözdü artık Allah hepimizin evladını korusun 

0 oy
(6,189 puan) tarafından

Benim evim 5.kat. Benim ki cok hareketli biz balkona cikmiyoruz. Allah korusun hele tek basina hic koymayin. 

Cok kolay tirmaniyolar o demir parmakliklari. Ya onlari yukari kadar uzatin ya da celik halat tarzi bisey yapiyolar onlardan yaptirim. Cam balkonda olabilir tabi. 

Bizim komsunun cocugu oldu balkondan dusup. 

Benim tum evin camlarinda ve balkonlarinda kilit vardir. Cok korkarim yani surekli tirmanip camlara cikip acmaya calisiyo.

0 oy
(10,950 puan) tarafından

Benim oğlum 5 buçuk yaşında ne zmn balkona çıksa ya ben ya babası yada ablası yanında oluyoruz güvenmiyorum çocuk sonuçta üst katimdada 4. Kata oturyo oğlu oğlumla yaşıt sürekli balkonda pencerede kendini sarkitiyo annesi guveniyo ona. Benimde 3.kat ben güvenmiyorum fazla pimpirikliyim 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 232 göst.
+2 oy
8 cevap 274 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 233 göst.

Kategoriler