+2 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (60 puan) tarafından

Kızlar benım 2 yasındakı oğlum ateşten hastaneye yattı 4 gün kaldık bugün taburcu olduk o esnada hemsıreler hep kusuyormu dedı yok dedım küsmüyordu eve gelince 3 kez kustu dolu dolu

Bende korktum 112 aradım sadece sordum cıkıs yaptık kustu sorun olurmu dedım onlarda ambulans yolluycaz dedı ben panık oldum agladım çünkü korkuyorum artık

Neyse ambulans geldi kadınlar benı azarlıyor konuşurken kussun ne olacak sankı dıyolar ben dıyorum yenı taburcu olduk normalmı sen mıkrobun ıcıne sokuyosun çocuğu dedı evet haklılar ama napayım çok kötü kustu iştah yok zaten hep huysuz 

Neyse acıle gttık ordakı doktorda dıyor bana sen panık yapmıssın vs vs 

Kızlar sız olsanız telaş olmazmısınız taburcu olunca kusmaya baslayınca

7 Cevaplar

+2 oy
(4,810 puan) tarafından

Canm öncelikle bir sakin ol kusmuş kusmak kötü birşey değilki . Çocuk bu hastalanır kusar ateşi yükselir üzme kendini. Ben kustuğunda telaş olmam ateşi çok yükselirse telaş oluyorum 

(60 puan) tarafından

Bız hastanede yattık 4 gün çıkar çıkmaz kusmaya basladı 

(60 puan) tarafından

Atesı dusuremedım hastaneye gıttım yatıs verdıler çıktık kusmaya basladı panık oldum

-Reklam-
+2 oy
(21,580 puan) tarafından

E onlar öyle deyince sen de panik yapmışsın tabi. Haklısın. 

(21,580 puan) tarafından

Ya şimdi kimse ambulansa kusmadan dolayı bindirilmez . Ama sana da öyle demişler . 112 den ambulans yollayacagiz demişler. Ne yapabilirdin. Korkmaz ve kabul etmen çok normal. Onlar da kusmadan dolayı ambulans cagirilmasini doğru bulmamış olabilirler. Aman takma. Çocuk iyi olsun da gerisi önemli değil . Nasıl şimdi 

(60 puan) tarafından

Cnm ben ambulans yollayın demedım kendılerı söyledi ben sadece sormak ıcın aradım benım Doktor'un devlet doktoru özel numara vs yok bende

(21,580 puan) tarafından

Aynen işte sen başka ne yapabilirdin ki haklısın yani 

(60 puan) tarafından

Aramazsam sureklı dusunecektım neden kusuyor dıye yanı az önce yıne kustu ıshalde oldu atesıde var normalmı :(

(21,580 puan) tarafından

Bilemedim dostum . Hastanede ne dediler. 

+2 oy
(3,726 puan) tarafından

Hastaymış zaten kusmasi normal. Hastanede muhtemelen damardan ilaç verdikleri için hızlı etki ediyordu siz eve çıkınca ya surup vermissinizdir ya da hiçbir şey vermediniz yani kusmasi normal olmasa da beklenebilir. 

Bunun dışında evet sizi azarlamalari çok yanlış korkmuş bir annesiniz ama onlar öyle vakalara gidiyor ki onlara göre çocuğum kusuyor diye ambulans çağırmak 112yi meşgul etmek gibi. 

(844 puan) tarafından

Mama icin ambulansi arayan ben😀

Bir saaat konustu hatta tercuman da baglad hic kizmadii 

(60 puan) tarafından

Haklısınız bılemedım

(3,726 puan) tarafından

Benim yaşadığım yerde doktora durumu iletiyorlar doktor ariyor duruma göre o karar veriyor ambulans gönderelim acile gidin ya da sorun yok bekleyin diyor. Size direkt ambulans gönderilmiş belki onlar ciddi bir olay bekliyordu. 

Ama kesinlikle size bagirmalarini hakli bulmuyorum. Böyle bir hakları yok sadece empati kuruyorum. 

(60 puan) tarafından

Cnm doktor devlet doktoru bakmaz dınlemez muamene sırası alman lazım

+1 oy
(351 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın insanız biz hem de anneyiz linçlemek isteyen varsa linçleyebilir benim bebeğim de gaz yapamadığı için şimdi hastaneden geldik saat 02:15 bebeğim 2 aylık bu arada ama tabi onları da anlamak lazım bizler onlara karşı iyi olabiliriz ama maalesef herkes öyle değil 

+1 oy
(7,402 puan) tarafından

Koskoca beni bile doğum için ambulansa bindirdiklerinde elim ayağım tutmadı ağladım ki oğlumu alsalar veya ambulansla götürcez deseler kalpten giderdim. Boşa kızmışlar anne yüreği yani tabi ki endişe edeceğiz ufacık şeyden

+1 oy
(161,586 puan) tarafından

hastalanan cocugun zaten ya atesi vardir ya kusmustur baska bi hastalik olmaz sen fazla panik olmussun soguk kanli olmak gerekiyo malesef

0 oy
(2,161 puan) tarafından

Bu durum için ambulansı çağırmam ama şayet çağırdım diyelim ve böyle bir tepki ile karşılaştım . Senin dilin yok mu bacım? İşinize bakın diyemedin mi? Aylık hastaneye gitsende gitmesen de 10.000 TL sigortaya kesiyorlar . İşlerini yapacaklar 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 357 göst.
9 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 709 göst.
23 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 352 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,450,966 soru

23,824,255 cevap

318,474 kullanıcı