+4 oy
383 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,477 puan) tarafından

Selamın aleyküm bacılar nasılsınız? ❤️

Ben herzaman olduğu gibi bugünde yorgunum 😅

Akşama neler yapmayı planlıyorsunuz hergün yemek yapmıyorum valla ne yalan söyleyeyim ama hergün çeşit çeşit yemek yapan hatunlara hayranım maşallah ☺️☺️🤭 keşke bende biraz becerekli olsam yemek konusunda ama asla değilim bazen canımı sıkıyor kalkıp bişiler deneyeyim diyorum olmuyor deliriyorum 😅😅

Neler yapacaksınız fikir alayım istedim beceremesemde😅

19 Cevaplar

+6 oy
(5,216 puan) tarafından

Eşim şehir disinda bn kendime ve cocuklarima gore yapiyorum bana oğluma mantı kizima pirinc pilavi ve  yoğurt yapicam simdiden herkese afiyet olsun 😊

(2,477 puan) tarafından

Ah bende geçen gün mantı yaptım o yüzden yapmam ama size afiyet olsun canım benim eşimin yemekle aradı yok bizde yemek nadiren pişer oğluma yaparım genelde o yni☺️

-Reklam-
+6 oy
(3,790 puan) tarafından

Mercimek çorbası 

Patatesli kıymalı börek salata içecek bu kadar 😁

(3,790 puan) tarafından

Böreği de hazır yufka ile saracam canim o kadar hamarat değilim 😁😁 mercimeği yaz kış çok severiz güzel gidiyor yaa😁

(2,477 puan) tarafından

Sen aklına koyarsan yaparsın abla 😅 Yufka dediğin nedirki senin için🤭 ellerine sağlık 

(3,790 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim gel beraber olsun 😂

(2,477 puan) tarafından

Allah razı olsun ablacım 🤲❤️

(3,790 puan) tarafından
+1

Senden de canım benim 😘💜

+6 oy
(3,178 puan) tarafından

Ben de senin gibiyim 😹😹 bebeler de küçük hele yemek yiyebildiğime şükrediyorum 😸 eşim makarna sosu yaptı domatesli, spagetti yapmayı düşünüyorum bakalım 😋 aynen ben de çok özeniyorum her gün farklı yemek yapanlara valla😻

Kolay gelsin şimdiden afiyet olsun💕

(2,477 puan) tarafından
+1

Ben bi ara hergün yapıyordum düzen oturttum hem eşim hem oğlum yemek seçtiği için yapmayı bıraktık ikiside kahvaltı tarzı yada aparatif seviyor canım çok sıkılıyor bu duruma ama ne yapayım arada yapıyorum yemeği

Ellerinize sağlık afiyet olsun şimdiden ☺️

(3,178 puan) tarafından

Teşekkürler canım benim 😻💕 aynı valla çay türü seviyorlar benim de işime geliyo ben de severim akşam kahvaltısını😹

(2,477 puan) tarafından
+1

Bende kahvaltı tarzı hazırladım yine 😅😅

+6 oy
(3,376 puan) tarafından

Kiz pisirmiyon da tas mi kemiriyonuz illaki yapiyondur bisey 😂 ben yazdan buzluga attigim patlicanda 2 poset kalmis onu cikardim yemegini yaptim yalanci tavuk corbasi istedi oglan birazda makarna yapcam salata dusunuyorum 

(2,477 puan) tarafından
+1

Bu ara psikolojik olarak elim bişiye gitmiyor canım inanki o kadar zoruma gidiyor yemek yapmak bazen kendime çok kızıyorum ama çökmüş hissediyorum bu ara

(3,376 puan) tarafından

Yavrum hatirlarmak aklina dusurmek istemoyorum ama zor zamanlar geciriyosun aklin karninda senin normal degil mi 

(2,477 puan) tarafından

Orda zaten birde ağırlaştım kilo aldım derken yorgun hissediyorum toparlanamıyırım bir türlü yani sürekli düşünüyorum desem yalan rabbime emanet ettim ama arada aklıma takılıyor işte

(3,376 puan) tarafından

Hayirlisi olsun gülüm nasip osi artik 

(2,477 puan) tarafından

Öyle bacım bakalım mr da ne diyecekler

+6 oy
(14,538 puan) tarafından

Barbunya vardi onu yaptım. Tavuklu şehriye çorbası ve pilav yaptım. (Ustalar var onlar icin) Aksam da onları yeriz  😊

(2,477 puan) tarafından

Barbunya çok severim ama taze barbunya olaxak kurusunu sevmiyorum ☺️ ellerine sağlık yakın zamanda bende yapayım ellerine sağlık 

(14,538 puan) tarafından

Bizim kendi tohumumuz canim ama bende yemem çorba yeter bana 😅

(2,477 puan) tarafından

Eminim güzel olmuştır ellerine sağlık ☺️

+6 oy
(1,241 puan) tarafından

Kahvaltı biber kozleyecem ,güzel bir menemen yanına patlıcan kızartması ,kaymak peynir zeytin 🙂

(2,477 puan) tarafından

En güzeli kahvaltı ya😅 bizde kahvaltıcıyız ellerine sağlık canım afiyet olsun 

(1,241 puan) tarafından
+1

Sağol canım 

+5 oy
(2,587 puan) tarafından

Aleyküm selammmm 

Bende çok yorgunum. Kızım günlerdir hasta. Beynim uğulduyor artık sanki. Annem götürdü biraz ben ilgileneyim sen dinlen diye Allah razı olsun. 

Yemek olarakta kuru patlıcan dolması, fırında köfte patates yapıyorum yanına cacık yaparım öyle 

(2,477 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah çocuklar hasta olunca biz daha kötü oluyoruz 😔 

Ellerine sağlık o yorgunluğa bayağı yapmışsın bişiler ellerine sağlık ☺️

(2,587 puan) tarafından
+1

Eh işte yaptık bişeyler :)

+5 oy
(1,241 puan) tarafından

Kocam kızartma istedi karışık kızartma yapacağım 

(1,241 puan) tarafından

Tabiki balkonda:)

(2,477 puan) tarafından

Ay çok severim bende çok yaparım ellerine sağlık ☺️☺️

(2,477 puan) tarafından

Ahaha ev kokmasın

(1,241 puan) tarafından
+1

Aynen canım sagolasin

+4 oy
(1,048 puan) tarafından

Dün patates salatası yapmayı düşünüyordum kısmet olmadı bugün patates salatası yapacağım kızıma da çorba 

(2,477 puan) tarafından

Eşimde çok sever bugün gün tabağı yapalım dedik ama yorgunum hissediyorum kalkamadım hiç yine kaldı 😅

(1,048 puan) tarafından

Yemek yapacaksın zaten yemek yerine gün tabağı hazırla daha kolay her gün yenilecek olsa yaparım aslında yemek yapmayı değil de ne yapsam diye düşünmekten nefret ediyorum eşim için farketmiyor da ben her yemeği yemem o yüzden daha da çok zorlanıyorum 

(2,477 puan) tarafından

Evet yemek yapmaktan ziyade ne yapacağım düşüncesi hep var gıcık ediyor 

Doğru diyorsun en iyisi ben kalkayım bir. Poğaça hamuru yoğurayım mayalansın o sırada kek atayım fırına kısır yapayım sigara böreği sarayım yeter tbai yaprakta olsa çok. İyi olur du ama yok maalesef ☺️

(1,048 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

(2,477 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sizede☺️

+4 oy
(1,213 puan) tarafından

🍕 pizzaaa

(2,477 puan) tarafından

Kız doğuma az kaldı senin yormasaydın kendini ☺️

(1,213 puan) tarafından

Yapcak biri olmayınca mecbur 🥹

(2,477 puan) tarafından
+1

Doğru diyorsun canım çok yormamaya çalış kendini yinede ☺️

+4 oy
(441 puan) tarafından

Türlü yapacam canım yanına pilav salata yaparım bende eşim yemeknoadi mi karnı doymuyor 

(2,477 puan) tarafından

İyi aslında ya hergün yemek olmalı evde bende  bi ara hergün yapıyordum ama seçtiği için dökülüyordu artık yapmıyorum 😅

(441 puan) tarafından

Benimkide seçiyor canım ama yapmadın mı da olmaz hep yaparim

(2,477 puan) tarafından

Yok ya şuan bende kızıyordum eşime sağlıksuz beslenme konusunda 

(441 puan) tarafından
+1

Sağlıksız kendimde beslenmem esimede yedirmem ben benim kırmızı cizgim

+4 oy
(1,183 puan) tarafından

Tavuklu makarna salata bitti

(2,477 puan) tarafından

Oh ne güzel pratik ve güzel ellerine sağlık ☺️

+4 oy
(14,037 puan) tarafından

Dünkü yemekler var benim de yapmıycimm:)

(2,477 puan) tarafından

En sevdiğim dünkü yemekler 😅😅

(1,213 puan) tarafından

En sevdiğim en sevvdigim

(14,037 puan) tarafından

Evet ya sanki hiç iş yokmuş gibi oluyo insan🥹🤣

+4 oy
(4,605 puan) tarafından

Valla sabah kahvaltıyla beraber hemen nohut yemeğimi koydum pişti çoktan. Bayadır yapmamıştım. Pirinç ıslandım. Mercimek çorbası yapcam birazdan. Salata... önceden yaptığım  içeceklerin var zaten. Dün gece de sütlaç yapmıştım. Daha ne olsun. ALLAH BEREKET VERSİN :) 

Ama pratik olsun dersem. Hemen bir mantı yapıyom. Yanına da salata ya da tın balık salatası. Bir çeşit de çorba ...yetiyor. bazen yanına sarma...

(2,477 puan) tarafından

Ay sütlaç 😍 ne zamandır aşeriyorum ama gebelik şekerim var yapmadım yaparsam 1.taneyle durmam çünkü 😅ellerine sağlık ben ne zaman nohut fasulye felan yapsam özdeşmiyor ya bulaşık suyu gibi kalıyor 😔

(4,605 puan) tarafından

Düdüklüde yap canım. İlk kaynamadan sonra altını kıs 1 saat pişkin. Sonra kapat altını düşüklüğü gazı çıksın. Kapağını aç 15-20 dakika daha kaynat işte bitti. İlk suyunu koyarken nohutların 2 parmak üstüne anca çıksın.  Sütlaç ben hiç yemiyor neredeyse ama bebelerim ve eşim... 33 kase yapmışlığım var ertesi güne kalmaz...

(2,477 puan) tarafından

Deneyeyim bacım ya hiç. Güzel olmuyor 😔 ay sütlaç eşimde bende bayılırım 33 kase bizde olsa yarına zor çıkar 😅😅

+4 oy
(705 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 🌼

Patlıcan yemeği yaptım ama eşim yemez 

makarna ve tavuk sote yapıcam yanında ayran yeter çok şükür.

(2,477 puan) tarafından
+1

Çok şükür yeter daha ne olsun bende 2 gün önce tavuk yaptım o yüzden yapmıyorum ama severim ☺️

(705 puan) tarafından

Aynen canım gel beraber olsun🤍

(2,477 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım ☺️

+3 oy
(2,093 puan) tarafından

Annemdeyim biber dolması çorba cacık

(2,477 puan) tarafından

Oh cacık ne güzel gider şimdi afiyet olsun canım ☺️

+3 oy
(1,571 puan) tarafından

Aleyküm selam dünden kalan kuru fasulye var bulgur pilavı yapicam yanına ve salata

(2,477 puan) tarafından

Afiyet olsun canım yemek varsa gerisi oluyor ☺️

(1,571 puan) tarafından
+1

Aynen öyle sağol cnm

+3 oy
(18,095 puan) tarafından

Sarma sardım. Pişti o. Birazdan da fırına tavuk atacam. 

(2,477 puan) tarafından

Ohh yaprak sarma varsa gerisi teferruattır😅

+2 oy
(656 puan) tarafından

Allah nasip ederse bizde bugün kuru fasulye bulgur pilavı cacık salata ,fincan tatlısı var fasulyeni tatlımı yaptım pilavın caciğim salatam kaldi

(2,477 puan) tarafından

Zoru bitmiş kolayı kalmış canım şükür ☺️ellerine sağlık afiyet olsun 

(656 puan) tarafından
+1

Sagolasin cnm benim 🥰

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 300 göst.
31 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 508 göst.
23 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 680 göst.
21 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,141 göst.
27 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde KÜBRA KOÇ (3,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,316 soru

23,842,725 cevap

319,416 kullanıcı

...