+2 oy
148 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (9 puan) tarafından

Kizlar merhaba ben öğretmenlik mezunuyum ama atanamadim 10 seneye yakındır ama sınavlara giremiyorum çalışmadığım için çocuktur, ev vs bı yandan da çalışmak biraz düşündürüyor beni hem öğretmenlik hem ev hem çocuk bide ayrıca bunun daha kpss si var bu ağır yükün altına girmek pek içime sinmiyor ama fırsat elden de kaçıyor mu bilmiyorum çok kararsızım sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Belki fikrim netleşir çünkü hep arada kalıyorum 

7 Cevaplar

+3 oy
(2,157 puan) tarafından

Tek çocuk varken çalışıyordum şimdi kızım oldu 2 çocukla birlikte çalışacağım . Çocuğunu işten geldikten sonra yorgunum diye ihmal edeceksen hiç çalışma canım ama onca sene de okumuşsun ben olsam çalışırdım ki ben 2 aya kadar sonra çalışmaya başlayacağım kızım 51 günlük 

(9 puan) tarafından

İki çocuğum var zaten sınava çalışmak atanmak yıllar sürecek gibi Allah bilir en iyisini gene ama niyet edip baslamak asıl olan onunda tam kararlastiramadim çalıştıktan sonra nasıl olur bilemiyorum tabi ama çocuğuma ilgim azalmaz Allah'ın izniyle 

-Reklam-
+3 oy
(14,464 puan) tarafından

Kadınların ekonomik özgürlüğünün olması çok güzel bisi ama bide cocukla ilgilenememek var. Tabi siz memur olduğunuz için bence calisilabilir.  Anne babam özel sektörde çalıştı yıllarca biz ablamla kendi kendimize büyüdük aile kavramı ne bilmiyoruz 

(9 puan) tarafından

Evt bunlarda beni çok düşündürüyor işte calistiktan sonra aile içi bağımiz falan azalirsa diye ben elimden geleni yaparım yine ama işte çok şeyden endise ediyorum genede 

+3 oy
(1,629 puan) tarafından

öğretmen bir annenin kızıyım. 3 kardeşiz. çalışan bir annenin kıymeti, ona duyduğun gurur daha bir farklı oluyor. 

(9 puan) tarafından

Evt canım güzel yönleri de çok, hakkını verirsen.

+1 oy
(4,580 puan) tarafından

KPSS kısmını bilmiyorum. Ama yapacağın en kolay meslek öğretmenlik. Çok pişmanım ben havada karara geliyorken öğretmen olmadığım için. 

(9 puan) tarafından

Bnde işte pişmanlık yaşamak istemiyorum canım inşallah doğru kararı veririm 

0 oy
(1,385 puan) tarafından

Ben dost acı söyler mantığıyla yaklasacagim, öğretmen olmak su an için çok zor. Yani ataması zor. Hadi bin bir zorlukla çalıştın kpss den yeterli puan alabilecek misin, ha aldın diyelim bir de bunun mülakatı var artık. O da sıkıntı. Bir de bilgiler taze değil bayağı bir çalışılması lazım. Ha tabiiki imkansız değil ama çok zor. 

(9 puan) tarafından

Evet sistem çok değişti ve çok zor ondan da ağır geliyor bana

0 oy
(3,238 puan) tarafından

O kadar emek verdin gencligini en guzel yillarini masa basinda çürüttün ve suan bi kpssye girip sonuca baglamiyosun o kadar emek verip emeginin karsiligini almiyosun oyle mi guvendigin biri yok mu cocuk icin yaslari kac krese falan veremez misin 

(9 puan) tarafından

Evt ama başlı başına ağır bir yük biri zaten gidiyor diğeri bebek

(3,238 puan) tarafından

Iste mesela yaslari krese uygun olunca en kucugunun bulundugun okula gonderip birlikte gidip gelebilirsin bi yolu bulunur yani illaki o kadar emegin bosa gitmesine ben uzulurum bende meslegimi biraktim ama ben lise mezunuydum yinede birakirken cok üzülmüştüm pnca emegim bosa gitti diyerek sen bi de universite okumussun anne olduktan sonra boyle seylerden cok etkileniyorum benim oglum da ya okur okur emeginin karsiligini almadan birakirsa ben mahfolurum 

0 oy
(174 puan) tarafından

Branş ne bilmiyorum ama online özel ders vermeyi deneyebilirsiniz. Kpss iyi bir sıralama alsan bile atanma garantisi yok. Ben yıllarca metin yazarı olarak çalıştım farklı firmalarda. 15 yıllık iş hayatım var. Kimisi ajans kimisi kurumsal. 2 yıl önce yabancılara Türkçe öğretimi girdi aklıma. Bir arkadasim sen çok güzel yaparsın dedi ki gerçekten benlik iş. Hamileyken Bir universiteden sertifika aldım. Sonra çevreden benim çocuğuma Türkçe dersleri ver talebi geldi baktım sınavları inceledim hep hakim olduğum konular. Böylece sınava hazırlık, okula destek Türkçe dersleri vermeyte başladım. Temmuzda 1 sene olacak. Gayet iyi gidiyor. Diplomasi olmaz diyerek ikinci üni olarak türk dili edebiyatina başladım. Zor bir bölüm yavaş gidiyor o yüzden ama gidiyor neticede. Yaş 38. Biri 8 diğeri 13 ay olmak üzere iki çocuğum var. Bir şekilde yapılıyor inanın. 

(9 puan) tarafından

Benim matematik. Özel ders vermeyi denedim ama benim amacım kpss ye yoğunlaşıp atanmak yoksa yıllarim boşa gececk diye başka yol denemedim ama bu yola da girmek bana yine zor geliyor ufaktan da olsa yapmak niyetim var aslinda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
19 cevap 626 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
23 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zuzu1 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 132 göst.

Kategoriler