0 oy
439 göst.
önce Aile kategorisinde tarafından
Ben hastaneye gidicektim ablamdan borç istedim 7 senelik evliyim ilk defa 1 saat sonra geri döndü. Noldu yazmış 

Eşim esnaf dedi öğleden sonra para gelecek bekle zoruma gitti kendisi çalışıyor.

Keşke bende çalışsaydım elim açığım insalara dağıtırım yokluk çektim o yüzden insanları anlayabiliyorum.

Muge anli diyoya Allah kimseye muhtaç etmesin zor bir durum 

19 Cevaplar

+3 oy
önce (12,796 puan) tarafından
Çiçek aldı diye atar yaptığını duyduysa ondandır. Bir de her çalışanda her an para olmuyor kadın da öğleden sonra demiş. Ve evet Allah kimseye muhtaç etmesin bu sebeple kenara para atın eşinizden aldıkça
önce tarafından
Eşim dedi öğleden sonra diye
önce (12,796 puan) tarafından
Bir ben öyle anlamamışım sanırım cümle düşük olmuş dediğim gibi çiçek mevzusuna da kızmış olabilir
önce (5,833 puan) tarafından
yani aynen onun yerinde ben olsam bende param olsa bile bende yok derdim cicek olayindan sonra en azindan ofkem
kirginligim gecene kadar pas vermezdim sana
-Reklam-
+1 oy
önce (11,765 puan) tarafından
herkesin kendi ekonomik özgürlüğü olmalı bubda haklısın ama çalışıyor diye onda da o anda para olmayabilir. 
önce tarafından
Valla vardı kirası geliyor maasli
önce (11,765 puan) tarafından
belki para geldiği gibi gitti? belki bütün parayı eniştene verdi. dünyanın binbir türlü hali var. maaşlı diye her dakika insanda para olmaz ki. benşm ablamda da yok memur olmasına rağmen. bütün maaşı krediye, borca gidiyor. bende ondan istesem o da kocası gönderirse verebilir
+1 oy
önce (995 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım ablan ne bu terslemeler yani kardeşisin düşmanı değil ben sevmediğim insanlara kaba davranırım kardeşime veya ablalarıma değil 
önce tarafından
Allah kimseyi eline düşürmesin
önce (995 puan) tarafından
Amin amin inşallah
+1 oy
önce (123,061 puan) tarafından
post aciyosan lutfen cvp yaz insanlar
önce (709 puan) tarafından
Aaov ben tırstım te burdan
önce (123,061 puan) tarafından
tirsma hocam yaaw normal yazdim daa☺️☺️☺️
+1 oy
önce (444 puan) tarafından
Ablan çalışıyor bile olsa o an parası olmayabilir bazen paralar geldiği gibi gidiyor ayrıca sana veremem yada yok dememiş ki öğleden sonra bekle biraz demiş sen nye bu kadar abartıp tepki veriyorsun
önce tarafından
Onu eşim dedi öğleden sonra diye
önce (444 puan) tarafından
Çok karışık yazmışsın
önce tarafından
Bende öyle anladım
+1 oy
önce (800 puan) tarafından
Eğer çiçek gönderen biri oysa kırılmış olabilir 
+1 oy
önce (18,970 puan) tarafından
Noldu yazmış vermeyeceğim dememiş ki. Sana çiçek gönderen kardeşlerine yaptigindan sonra böyle demesi çok normal. 
+1 oy
önce (361 puan) tarafından
O an parası olmayabilir çalışıyor diye parası her zaman olacak diye bir şey yok. Bebeğim doğana kadar ben de çalışıyordum maaşım yatınca hepsini eşime atıyordum o da doğrudan borçlara yatırıyordu bir kere kardeşim istedi acil ihtiyacı vardı şansına o an biraz param vardı onu gönderdim o olmasa ben de gönderemezdim
+1 oy
önce (17,185 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Öğretmenim 40+ maaş alıyorum eksi bakiye ile ay tamamladığım zamanlar oluyor. Şu çalışıyor versin mantığını da hiç ama hiç anlamıyorum herkesin çalışması gerektiği kısmına katılıyorum. Kimse kimseye muhtaç olmamalı eşe anne babaya bile 
+1 oy
önce (10,063 puan) tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama sen seni düşünüp çiçek yollayablara trip atan insansın o yüzden iyiliği hak ettiğini dusunmemiştir belki de ablan ;)
0 oy
önce (8,515 puan) tarafından
Böşver canım bende hacizlik oldum istedim  borc veren olmadı sadece amcam yardım eti oda kredi cekti kradiyi ödüyom
önce tarafından
Valla aynen hayat zor
0 oy
önce (1,451 puan) tarafından
O an elinde nakit olmamış aolabilir belki buyutme bence kafanda bu durumu bekle vereyim demiş bak genede mesela bizimde elimizde nakit olmuyor kartta oluyor genelde kardeşim istese bendeaynisini derim su durumda
önce tarafından
Kanka zaten karttan istedim kendisi uzakta
0 oy
önce (6,684 puan) tarafından
Eşin verdikçe bir iki kenara atarsan kimseye zaten ihtiyacın olmaz belki ondada yoktur geliri var ama insanın gideride çok oluyor sonuçta 
önce tarafından
Ben 30 yaşımdayım ilk defa borç aldım zaten eşime o an geldi önemli olan o an atmasi
önce (6,684 puan) tarafından
İşte diyorum ya belkide o an ondada yoktu
0 oy
önce (221 puan) tarafından
Ben tövbe kimseden borç almam, kıt kanaat geçindiğim günler oldu ama istemedim istememde
önce tarafından
Bendea öyle 30 yaşıma geldim ilk defe düşün
0 oy
önce (2,178 puan) tarafından
Bende ailemde herkes çalışıyor bir ben ara vermiştim zor durumda kaldım ama genede para isteyemedim çünkü onlar ne zorlukla çalışıyor onların yaptığı fedakarlığı ben yapmıyorum diye bana vermek zorunda değiller gönlüm razı olmuyor kadınlar belli dönem calismaya bilir ama öncesi ve sonrasında mutlaka çalışmalı az yada çok bir gelire sahip olmalılar kocaya bile minnet etmemek için hep derimne bu hayatımı birine güvenerek yaşıyorum nede çocuğumun maddi olarak ihtiyaçlarını eşim karsilasin diye bekliyorum çok şükür başladım çalışmaya tekrar calimadim dönem için öncesinde yatırımımi yapmıştım 
önce tarafından
Kanka ben 2 günlüğüne istedim zaten
0 oy
önce (709 puan) tarafından
Hiç vermeyeceğim dememiş ki öğlenden sonra vereceğim demiş boş yere alınganlık yapma
önce tarafından
Hayir eşim dedi öğleden sonra para gelecek bekle diye benimde randevum sabahti
0 oy
önce (1,922 puan) tarafından
Ev aldık içindeki kiracı ile sorunlar yaşadık çıkınca evin içini berbat bırakmıştı ve bize asla tahmin etmeyeceğimiz masraflar çıktı. Zaten borç batağının içindeydik ve eşim yıllarca okuttuğu her eksiğini giderdiği kardeşinden hayatında ilk defa borç istedi. Kardeşi de o zaman neden o kadar masraf gerektirecek ev aldınız dedi. Oysa parası olduğunu da biliyoruz, sonradan vereyim falan dedi ama ondan sonra da eşim istemedi. 
önce tarafından
Gün gelir devran döner
önce (1,922 puan) tarafından
Biz o zaman 20bin istemiştik, kaynım biriyle mahkemelik olmuş ve avukata 30bin para verdi
0 oy
önce (15,437 puan) tarafından
Belki kocan bunada kızardı iyiki vermemiş ablan. 
0 oy
önce (2,872 puan) tarafından
Parası olmayabilir ama yoktur 

İlla calisiyor diye parası olacak değil ya

Yada vardır lazimdir bence anlayisli olmamız gerekir bu durumlarda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
17 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
30 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Cruel_life (4 puan) tarafından soruldu