+6 oy
1,553 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (24,359 puan) tarafından

Ben hiç silmedim duvar. Lekelenen yerler varsa oraları silerim. Ama diğer türlü duvarları silmiyorum hiç. Ben mi pisim. Her sene de ev boyanmiyor bu arada 

50 Cevaplar

+4 oy
(7,591 puan) tarafından

Bende hic silmedim bizim sulalede silenide görmedim yani tuaf geliyor bana da duvar silmek lekelenen yerleri siliyorum bitti gitti

(24,359 puan) tarafından

Annannemler fırçayla silerlerdi. Rahmetli dedem çok sigara içerdi içeride. Ve sobalı da olunca ev. Duvar boyaları da silinmeye musaitti. Yağlı boya gibi biseydi. Silinebilen boyaydi bı de 

(7,591 puan) tarafından

Yok kiz dusundum anılarımı sobamiz.varkende silmedik annem calisiyordu zaten bir pazari vardi kadinin hangi birine yetissin ben liseyi bitirdigimde de dogalgazimiz oldu gene silmedik hic universite bitince de babam evi elden gecirdi duvarlarimiz.kagit oldu tavanimiz farkli bir malzeme o zamanda silmedik ben hic gormedim cidden benim de evi boyatasim var biz girerkende boyatmadik temiz.duruyordu boyasi ama balkon tarafi hep.kabarmis ordan nerden su geliyor bilmiyorum ayni sekilde balkon kısmıda oyle oturma odamlar mutfagimi boyatasim var ama esim yanasmiyor 

(24,359 puan) tarafından

Ya erkeklerin su işleri zaten.  İnşallah en yakın zamanda boyatirsiniž 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Bende sadece kirlenen yerleri siliyorum,valla kocaman duvarla uğraşamam 

(24,359 puan) tarafından

Aynen ben de öyle.

+3 oy
tarafından

Hiç uğraşamam güzel canımı ne diye yorayım cam robotu aldım bu evime taşınırken o siliyor 

(2,210 puan) tarafından

Güzel siliyor mu ben videolar da gördüm yavaş siliyor filan demişler 

(24,359 puan) tarafından

Yavaş bile silse nolcak ki. Elin yorulmadan siliniyor işte 😃

(2,210 puan) tarafından

Oda doğru 😀

tarafından

Evet yavaş siliyor yavaş olsa ne olur yorulmuyorum sonuçta

+3 oy
(2,210 puan) tarafından

Derin temizlik yaptığım zaman mopla siliyorum temiz oluyor

(24,359 puan) tarafından

Hiç dnemedim. Heralde denemem de ,😁

(2,210 puan) tarafından
+1

Bir kere silsen sürekli silmek istersin bende öyle demiştim bir sildim baktım temiz oluyor devamı geldi 

+3 oy
(4,042 puan) tarafından

Senede 2 3 sefer mopla siliyorum suyuna da sirke ve bulaşık parlaticisi atıyorum 

(24,359 puan) tarafından

Maşallah maşallah 😁🧿

+3 oy
(1,192 puan) tarafından

Hiç silmedim. Bide basıma onu hiç cıkaramam:))

(24,359 puan) tarafından

Ahah aynen 😁

+2 oy
(9,725 puan) tarafından

Önceki evde silerdim kiradayım burayı silmiyprum boyası saglam bir boya deil cıkıyor 

(24,359 puan) tarafından

Nasıl siliyordun peki. Hangi deterjanla yani. 

(9,725 puan) tarafından

Parlatıcıyla domestos karıstırıyodum 😅

(24,359 puan) tarafından

Aklımda bulunsun 

+2 oy
(2,712 puan) tarafından

Ay yok pis değilsin 😊😍

Ben de en son geçen yaz silmiştim. Bilmiyorum çok gerek yok bence ben de lekelenen yerleri silerim. Çok da aman aman bişey farketmiyor ev sobalı falan olmadığı sürece tabii. Ekstra yorucu zaten. Bi ara yeni silinince bakıp bakıp vay be parladı diyosun ama yorulmaya değmez 😂

(24,359 puan) tarafından

Sağol bacım. İcim rahatladı 😁Çocukken evimiz sobaliyken her sene mecbur badana yapardık. Şimdi soba da yok. Evde sigara içen de yok.  Ne bileyim çocuklar çikolatalı ellerle dokunmazlarsa çok da kirlenmiyor bence. 

(2,712 puan) tarafından

Aynı benim evimde öyle. O kadar uzmemize gerek yok kendimizi ya elimize kolumuza yazık onlar daha bize lazım 😁

(24,359 puan) tarafından

Bence de 😃

+2 oy
(2,012 puan) tarafından

Ben de sadece leke olan yerleri siliyorum normalde😅 ama ilk kez bir kaç ay önce doğum öncesi temizlik yaparken sildim hic gerek yokmuş gozume ayni geliyor 😅😅

(24,359 puan) tarafından

Ben de az önce doğum öncesi birisinin açtığı postu gördüm . Ordan aklıma geldi. Bı süredir aklımı kurcaliyodu 🤣 demek ki gerek yokmuş. 

(2,012 puan) tarafından

Aynen yorma kendini sen de gerek yokmus silmeye onu anladim sildikten sonra😄😄

+2 oy
(4,946 puan) tarafından

Hiç duvar silmedim dediğiniz gibi gözüme çarpan lekelenen yer silerim kiracıyız hep kendi evim ols ada silmem herhalde böyle bir alışkanlığım yok

(24,359 puan) tarafından

Benim kendi evim yine de silmiyorum 

+2 oy
(276 puan) tarafından

Ben duvarı yıkıyorum,🙄

Duvar beyaz boya olduğu için tabi sağlam boya yumuşatıcı deterjan, çamaşır suyu.  Suyla. Karıştırıp bir güzel fircaliyorum sonra da hortumla yıkıyorum 

(1,717 puan) tarafından

Fayans olsa da yıkanmıyor gider yok🥴banyomu yikardim tek olsaydı 

(276 puan) tarafından

Yok cnm adama değil Urfa 

(1,717 puan) tarafından

Hortumla TV yıkayan bir adam vardı fırçayla köpürterek sizin meselenizde o mesele herhalde 🤣

(276 puan) tarafından

İşte televizyona gelmesin diye dikkat ediyorum 😅

(529 puan) tarafından

He valla fırçayla kopurtuyom ,sonra hortumla yikiyom 

+2 oy
(37,067 puan) tarafından

Bide kendime duvar silme işimi cikartayim bacım su sanki hiç iş yok gibi lekeli yerleri siler geçerim 🤣🤣

(24,359 puan) tarafından

Ahshsh bu ben 🤣

+2 oy
(219 puan) tarafından

Benim duvarların kötü inşaat halinde kum duvar yapılmış altılı düz duvara degil Bi kere de boya vurulmuş silsem dökülüyor boyası cıkıyor iyce batıyor ama güzel acili falan olsa boyası olsa silerim her sene temizlikten temizliğe

(24,359 puan) tarafından

Kötü olmuş ya. Boşver duvarlar da kirli kaliversin. Sonra boyarsiniz iyi bı boyayla 

(219 puan) tarafından

Öyle canm boya vurdurmak artık tarih oldu canm Bi boya yaptırmak ne kadar evde bütük benm

(24,359 puan) tarafından

Öyle öyle. Çok pahalı gerçekten 

+2 oy
(6,763 puan) tarafından

Silmiyorum vallahi lekelenen yer varsa veya oğlum çizmişse bir şey varsa silerim diğer türlü kalk bütün duvarları sil yapmıyorum pislendi vallahi pis kalayım yapacak bir şey yok

(24,359 puan) tarafından

Eheheh aynı ben de böyleyim 😁

+2 oy
(3,772 puan) tarafından

Mopla silince kolay oluyo canim elimle silecek kadar titiz degilim sani4im

(24,359 puan) tarafından

Valla ben de mopla bile silmeyecek kadar tembelim diyeyim 🤣

(3,772 puan) tarafından

Senede bi ilham gelinfe yapiyorm

(24,359 puan) tarafından

Duvar İlhami hiç gelmiyor bana 🤣 şu sıralar mutfak dolabı temizliği İlhami gelmesini bekliyorum ben de 🤣

(3,772 puan) tarafından

Bende bende dip.kose temizligine basladim.mutfagi sona koydum mutgak dolabi kadar zorlayan is yok.

(24,359 puan) tarafından

Aynen ya

+2 oy
(1,717 puan) tarafından

Benim eltim kaynanamın evini temizleyince duvarı bezle siliyor süpürgeyle süpürüyor gerçekten çok ilginc

(24,359 puan) tarafından
+1

Allah Allah bı de süpürgeyle süpürecek kadar ne tozu oluuor acaba bu dik duvar 😵‍💫🥴

+2 oy
(6,667 puan) tarafından

Senede 1 kere yazdan cikarken mop ile siliyorum. Gorunmese de cam acik oldugu icin duvara toz yapisiyor. Onun harici lokal temizliyorum zaten

(24,359 puan) tarafından

Maşallah 🧿

+2 oy
(4,258 puan) tarafından

Silmek zorundayım maalesef.kışın duvarlar terliyor ve sarı lekeler boydan boya akıyor.bende siliyorum mecbur.

(24,359 puan) tarafından

Allah Allah o neden oluyor. Dışarı ve icerinin sıcaklık farkından dolayı mı acaba 

(4,258 puan) tarafından

Evet ev fazla ısınınca terleme yapıyor

+2 oy
(982 puan) tarafından

Ben yanıma 4-5 bez alıp şu bezi değişen moplarla siliyorum üstten üstten kendimi yormadan. Ama evimin etrafı hep inşaat her taraf toz toprak. Eski evimde silmezdim bende.

(24,359 puan) tarafından

Maşallah bacım ⭐

+2 oy
(8,298 puan) tarafından

Yılda bir kez siliyorum ben kış bitip kalorifer kapanınca silerim o kadar is lekesi oluyor eşim titiz üşenmez siler bende kıyısından yardım ederim 😊

(24,359 puan) tarafından

Anaaam eşim öyle olsaydı ben de ona sildirirdim. 😁 Cami silmeme bile söylenir. Arada cam silerken o da siler. Ne gerek var diye diye siler. değil ki duvar silecek 

(8,298 puan) tarafından

Benim eşim yapar canım evdeki bütün camları silemiyorum ben boyum yetişmiyor düşerim diye bazılarını o siler mevsim geçişlerinde genel temizliği beraber yaparız evdendiğimizden beri ütüyü evde eşim yapar bekarken de kendi ütülermiş eşyalarını öğle alışmış çok titiz ev hep temiz olmalı bide aşırı titiz olmasa daha iyi olacak 😊

(24,359 puan) tarafından

Aşırısı da zor ama sana çok karismiyorsa iyi güzel işte . 

(8,298 puan) tarafından

Eskiden çok karışırdı ama artık karışmıyor görüyor elimden geldiğince yaptığımı 

(24,359 puan) tarafından

İyi bari . Bence erkeklerin biraz temizlikten anlaması ve temizliği sevmesi gerekli 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 491 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde sevvalice (5,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 781 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,944 soru

24,510,702 cevap

358,898 kullanıcı

...