Ben hiç silmedim duvar. Lekelenen yerler varsa oraları silerim. Ama diğer türlü duvarları silmiyorum hiç. Ben mi pisim. Her sene de ev boyanmiyor bu arada
Bende hic silmedim bizim sulalede silenide görmedim yani tuaf geliyor bana da duvar silmek lekelenen yerleri siliyorum bitti gitti
Annannemler fırçayla silerlerdi. Rahmetli dedem çok sigara içerdi içeride. Ve sobalı da olunca ev. Duvar boyaları da silinmeye musaitti. Yağlı boya gibi biseydi. Silinebilen boyaydi bı de
Yok kiz dusundum anılarımı sobamiz.varkende silmedik annem calisiyordu zaten bir pazari vardi kadinin hangi birine yetissin ben liseyi bitirdigimde de dogalgazimiz oldu gene silmedik hic universite bitince de babam evi elden gecirdi duvarlarimiz.kagit oldu tavanimiz farkli bir malzeme o zamanda silmedik ben hic gormedim cidden benim de evi boyatasim var biz girerkende boyatmadik temiz.duruyordu boyasi ama balkon tarafi hep.kabarmis ordan nerden su geliyor bilmiyorum ayni sekilde balkon kısmıda oyle oturma odamlar mutfagimi boyatasim var ama esim yanasmiyor
Ya erkeklerin su işleri zaten. İnşallah en yakın zamanda boyatirsiniž
Bende sadece kirlenen yerleri siliyorum,valla kocaman duvarla uğraşamam
Aynen ben de öyle.
Hiç uğraşamam güzel canımı ne diye yorayım cam robotu aldım bu evime taşınırken o siliyor
Güzel siliyor mu ben videolar da gördüm yavaş siliyor filan demişler
Yavaş bile silse nolcak ki. Elin yorulmadan siliniyor işte 😃
Oda doğru 😀
Evet yavaş siliyor yavaş olsa ne olur yorulmuyorum sonuçta
Derin temizlik yaptığım zaman mopla siliyorum temiz oluyor
Hiç dnemedim. Heralde denemem de ,😁
Bir kere silsen sürekli silmek istersin bende öyle demiştim bir sildim baktım temiz oluyor devamı geldi
Senede 2 3 sefer mopla siliyorum suyuna da sirke ve bulaşık parlaticisi atıyorum
Maşallah maşallah 😁🧿
Hiç silmedim. Bide basıma onu hiç cıkaramam:))
Ahah aynen 😁
Önceki evde silerdim kiradayım burayı silmiyprum boyası saglam bir boya deil cıkıyor
Nasıl siliyordun peki. Hangi deterjanla yani.
Parlatıcıyla domestos karıstırıyodum 😅
Aklımda bulunsun
Ay yok pis değilsin 😊😍
Ben de en son geçen yaz silmiştim. Bilmiyorum çok gerek yok bence ben de lekelenen yerleri silerim. Çok da aman aman bişey farketmiyor ev sobalı falan olmadığı sürece tabii. Ekstra yorucu zaten. Bi ara yeni silinince bakıp bakıp vay be parladı diyosun ama yorulmaya değmez 😂
Sağol bacım. İcim rahatladı 😁Çocukken evimiz sobaliyken her sene mecbur badana yapardık. Şimdi soba da yok. Evde sigara içen de yok. Ne bileyim çocuklar çikolatalı ellerle dokunmazlarsa çok da kirlenmiyor bence.
Aynı benim evimde öyle. O kadar uzmemize gerek yok kendimizi ya elimize kolumuza yazık onlar daha bize lazım 😁
Bence de 😃
Ben de sadece leke olan yerleri siliyorum normalde😅 ama ilk kez bir kaç ay önce doğum öncesi temizlik yaparken sildim hic gerek yokmuş gozume ayni geliyor 😅😅
Ben de az önce doğum öncesi birisinin açtığı postu gördüm . Ordan aklıma geldi. Bı süredir aklımı kurcaliyodu 🤣 demek ki gerek yokmuş.
Aynen yorma kendini sen de gerek yokmus silmeye onu anladim sildikten sonra😄😄
Hiç duvar silmedim dediğiniz gibi gözüme çarpan lekelenen yer silerim kiracıyız hep kendi evim ols ada silmem herhalde böyle bir alışkanlığım yok
Benim kendi evim yine de silmiyorum
Ben duvarı yıkıyorum,🙄
Duvar beyaz boya olduğu için tabi sağlam boya yumuşatıcı deterjan, çamaşır suyu. Suyla. Karıştırıp bir güzel fircaliyorum sonra da hortumla yıkıyorum
Fayans olsa da yıkanmıyor gider yok🥴banyomu yikardim tek olsaydı
Yok cnm adama değil Urfa
Hortumla TV yıkayan bir adam vardı fırçayla köpürterek sizin meselenizde o mesele herhalde 🤣
İşte televizyona gelmesin diye dikkat ediyorum 😅
He valla fırçayla kopurtuyom ,sonra hortumla yikiyom
Bide kendime duvar silme işimi cikartayim bacım su sanki hiç iş yok gibi lekeli yerleri siler geçerim 🤣🤣
Ahshsh bu ben 🤣
Benim duvarların kötü inşaat halinde kum duvar yapılmış altılı düz duvara degil Bi kere de boya vurulmuş silsem dökülüyor boyası cıkıyor iyce batıyor ama güzel acili falan olsa boyası olsa silerim her sene temizlikten temizliğe
Kötü olmuş ya. Boşver duvarlar da kirli kaliversin. Sonra boyarsiniz iyi bı boyayla
Öyle canm boya vurdurmak artık tarih oldu canm Bi boya yaptırmak ne kadar evde bütük benm
Öyle öyle. Çok pahalı gerçekten
Silmiyorum vallahi lekelenen yer varsa veya oğlum çizmişse bir şey varsa silerim diğer türlü kalk bütün duvarları sil yapmıyorum pislendi vallahi pis kalayım yapacak bir şey yok
Eheheh aynı ben de böyleyim 😁
Mopla silince kolay oluyo canim elimle silecek kadar titiz degilim sani4im
Valla ben de mopla bile silmeyecek kadar tembelim diyeyim 🤣
Senede bi ilham gelinfe yapiyorm
Duvar İlhami hiç gelmiyor bana 🤣 şu sıralar mutfak dolabı temizliği İlhami gelmesini bekliyorum ben de 🤣
Bende bende dip.kose temizligine basladim.mutfagi sona koydum mutgak dolabi kadar zorlayan is yok.
Aynen ya
Benim eltim kaynanamın evini temizleyince duvarı bezle siliyor süpürgeyle süpürüyor gerçekten çok ilginc
Allah Allah bı de süpürgeyle süpürecek kadar ne tozu oluuor acaba bu dik duvar 😵💫🥴
Senede 1 kere yazdan cikarken mop ile siliyorum. Gorunmese de cam acik oldugu icin duvara toz yapisiyor. Onun harici lokal temizliyorum zaten
Maşallah 🧿
Silmek zorundayım maalesef.kışın duvarlar terliyor ve sarı lekeler boydan boya akıyor.bende siliyorum mecbur.
Allah Allah o neden oluyor. Dışarı ve icerinin sıcaklık farkından dolayı mı acaba
Evet ev fazla ısınınca terleme yapıyor
Ben yanıma 4-5 bez alıp şu bezi değişen moplarla siliyorum üstten üstten kendimi yormadan. Ama evimin etrafı hep inşaat her taraf toz toprak. Eski evimde silmezdim bende.
Maşallah bacım ⭐
Yılda bir kez siliyorum ben kış bitip kalorifer kapanınca silerim o kadar is lekesi oluyor eşim titiz üşenmez siler bende kıyısından yardım ederim 😊
Anaaam eşim öyle olsaydı ben de ona sildirirdim. 😁 Cami silmeme bile söylenir. Arada cam silerken o da siler. Ne gerek var diye diye siler. değil ki duvar silecek
Benim eşim yapar canım evdeki bütün camları silemiyorum ben boyum yetişmiyor düşerim diye bazılarını o siler mevsim geçişlerinde genel temizliği beraber yaparız evdendiğimizden beri ütüyü evde eşim yapar bekarken de kendi ütülermiş eşyalarını öğle alışmış çok titiz ev hep temiz olmalı bide aşırı titiz olmasa daha iyi olacak 😊
Aşırısı da zor ama sana çok karismiyorsa iyi güzel işte .
Eskiden çok karışırdı ama artık karışmıyor görüyor elimden geldiğince yaptığımı
İyi bari . Bence erkeklerin biraz temizlikten anlaması ve temizliği sevmesi gerekli
1,500,945 soru
24,510,717 cevap
358,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın