Kızlar iki küçük çocuk ve sorunlu es ile ayakta kalmaya calışan biriyim.ve çalışıyorum. Neyse cocugumun birini 1 yasda krese verdim.
Abim dönem dönem para ister ve geri ödeme niyeti olmaz.bugün yine para istedi vermedim.yarın vercem diye çok ısrarcı oldu vsvs annemde vardı .neyse yolladım...aksam geldi bebegiyle tekrar.bnm oğlum çocuğuna ellerken bile korkuyor oğlum 1 buçuk yaş...neyse minnoş ***** halasını çok sevdi dedim.abim diyorki halası artık baya akıllanmış.babasına parada vermiyor dedi.ve tawır ve caprisle..
Çok sinirliyim. Kendi gözünün önünde olan çocuğun ellemesinden rahatsız oluyor.bn krese bırakıp gidiyorum bide bnden para beklentisi oda yetmiyor bide. Tawır ve kapris...bu nasıl bir kafa ya
Ay salla ya ne takıyosun kafana verme boşver küsen küssün el kadar çocuğun rızkına göz dikiyor
Yarın yollucam dedi attım hesabına.ona rağmen böyle tawırlu
Çıkarcı resmen ya böyle bi abim olacağına konuşmasın daha iyi ya
Tabiki aile olarak birbirinize destek olmalısınız. Ama iyi niyetimin suistimal edildiğini, kullanıldığımı düşündüğüm, çıkar ilişkisi hissettiğim anda da tepkimi koyarım, siz de koymalısınız.
Ben kimseye kolay para vermem oğlumun rızkı olmasını geçtim oğlumdan çaldığım zaman. Paraya ihtiyacı olan kıymetli totosunu yerinden kaldırsın da çalışsın bir zahmet
Calışıyor. Bnde öyle düşünüyorum hem küçücük cocugumu bırakıp işe gitcem.beyfendş çocuğuna bnm minnoşum elleyince rahatsz olsun.bn çocuğum kreste calışayım milletin elinde.bide para vermek zorunda yım gbi bana capris yapsın.bu ne cüret ya
Kendi kazandığını kendine yettirecek o zaman
Para verip kotu olacagima vermeyip kotu olurum. Hem basim agrimaz. Cikarci insan kardesimde olsa tavrim net olur.
Abin çalışmıyor mu?
1,494,744 soru
24,419,143 cevap
351,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın