+8 oy
649 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,256 puan) tarafından

image

renk olarak başka sececez modelae bakın. sandalyeleri nasıl kalitesi oturma yeri ayak vs. Uygun eşim alalım diyor 

30 Cevaplar

+7 oy
önce (1,193 puan) tarafından

benim masa sandalye buna benziyor. sandalyenin altında böyle teller yok sadece. 4 senedir kullanıyorum. sandalyeler rahat. bana masa büyük geliyor sadece

image

benimki böyle 
önce (3,256 puan) tarafından

Hoş duruyor

Fiyat 7000 nasil

önce (2,844 puan) tarafından

Yorumun altına geldim ama bu demirliler daha sağlam bence. Bizimkilerde demirsiz 5-6 sene olmadı bir tane kırıldı, bitane de kırılmak üzere. Genel olarak memnunum,mutfak masam. Biizm burda ikinci el ci var. O sandalyeleri orda gördüm. Bu nedenle dedim daha sağlam diye. Demir kısımları bacakları destekliyor

güncel fiyatlardan hiç haberim yok valla. Uygun mu değil mi bilmem. çeyiz seti olarak almıştık biz bütün mobilyaşarı 16bin vermiştik 😂

-Reklam-
+7 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Sandalyeler rahat gibi güzel bence.  Siz de beğendiyseniz hayırlı olsun canım benim 

Bizim masa sandalyeler var sandalyeler yıprandı ve bı iki tanesi kırılmak üzere eşim de bu uygun sade sandalye alacağımıza takım alalım diyor kapıda ödeme 7000 TL o yüzden alacaz 

önce (1,444 puan) tarafından

Yorumlarda bakin güzelse alın bence imalattan direkt satış herhalde. Uygun çünkü 

+7 oy
önce (837 puan) tarafından

Bizim masa çok benziyor sandalye altındaki teller hariç açılabılıyor ceviz bizimki masa gövdesi ve ayaklar baya ağır kaliteli ve sağlam 

image

önce (837 puan) tarafından

2020 haziran ayında 6500 tl ye konsol setıyle aldık taşındığımız ev küçük geldi sığmadı eve satışa koyduk 12 bin tl ye sizin fiyat baya uygunmuş

+7 oy
önce (74 puan) tarafından

Benim bi tanıdığım aldı aynı modelden sandalyesinden çocuğu düşmüş sandalye kırılmış 

Allah muhafaza etsin 

önce (74 puan) tarafından

Amin hayirlisiyla canım 

+7 oy
önce (2,619 puan) tarafından

CCok saglam duruyo sandalyeleri anneminkinden asiri kullanisli ve rahat 

Çok iyi sevindim 

+7 oy
önce (1,460 puan) tarafından

Direkt temizliği  aklıma geldi o teller hep tozlanacak eğer fiyat probleminiz yoksa bohem tarzı daha kullanışlı görsel olarak daha hoş geliyor bana allah nasip ederse bu sene o tarz alacağım bence başka model bak içine sinmiyorsa

+7 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Sandelyelerin başka rengi telsiz olanı annemde var rahat masa hakkında fikrim yok canim 

+7 oy
önce (902 puan) tarafından

Annemin takımı böyle 2 senedir kullaniyor güzel yani

Yaa çok iyi

+6 oy
önce (6,419 puan) tarafından

Bir kaç tanıdığımda bundan var hepsinde de ayakların ya biri ya ikisi kırık gittiğim de hep şu kırık ona oturmayın falan diyorlardı ayakları metal olanlara bak istersen 😁

+1

Eşim sandalyeleri sıkıntılı çıksa eski sandalyeleri monteleyecem diyor onlar metal. uygun diye alalım diyor ayakları ben hallederim dio

+4 oy
önce (3,054 puan) tarafından

Aynısından kullanıyorum ama almaz olsaydık. Sandalyeleri felaket kötü, yeniden sandalye alıcam

Gövde kısmı mi ayak kısmı mi kötü 

önce (3,054 puan) tarafından

Ayakları ayrılıyor, sırt kısmı gevşiyor. Demir ayaklı sandalye alıcam, onu araştırıyorum

+4 oy
önce (334 puan) tarafından

Tam olarak aynı renk aynı model takım var mutfağımda. 4 yılı geçti hala taş gibi maşallah. Masada çok güzel hamur açılıyor başka tahtaya felan ihtiyaç duymuyorsun😅 açılınca baya kişi de sığıyor masaya.

Yaaa cokk iyi

+4 oy
önce (372 puan) tarafından

Aynısını aldık sırt kısımları hemen kırıldı attık çöpe 

+4 oy
önce (4,243 puan) tarafından

Bence gayet hoş hatta rengi bilr çok güzel 

Güzellik sıkıntı yok da ben sağlamlığını merak ettim

önce (4,243 puan) tarafından

Kaliteli ve sağlam oluyor baby 

Benim abimde de vardı bunlardan 

Baya kullanmisti

+4 oy
önce (187 puan) tarafından

Aynısı var bende.hic sağlam değil.sakin alayım deme.bir seneden fazla oldu 4 bine almıştık.hic parasını hak etmiyor.

Sandalye gövde kısmı sağlamsa eşim eski sandalyenin ayaklarinj monte edecek

önce (187 puan) tarafından

Yok kız çok dandik.masaasi yüksek.. çevresi keskin.cocuk varsa tehlikeli çocuk için.

+3 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Annemde aynısı var masa beyaz sandalyeler gri. Bence güzel kullanışlı yanı. Biizmkiker bıraz hor kullanır ona ragmen sağlamlar hala 

+3 oy
önce (4,544 puan) tarafından

Masa aynisi sandalyeler pert 

Sandalye gövde kısmı sağlamsa ayakalrinu eşim halledecek

önce (4,544 puan) tarafından

Gövdesi sağlam değil zaten canım 

+3 oy
önce (57 puan) tarafından

İyi diyehyorum yapanlara çok aldanma. Çünkü aradaki farkı bilmiyorlar. Bu takımı iyi biliyorum. Dünyanın en sağlam olmayan takımı. Yinede linirminalinir ama sakın saglam falan bekleme sürekli sorun cikaracak. 

+3 oy
önce (1,397 puan) tarafından

Dünyanın en kullanışsız sandalyeleri koltuk eskimeden sandalyenin bacakları ya yamulur yada kırılır aniden kendinizi yerde bulabilirsiniz.Bundan kaynanamda vardı kızım üstünden düştü.Aynı şekilde ablamda vardı annem düştü kimde varsa hep kırık dökük.Alıpta uğraşmaya ne gerek var ucuz demişsn parayada yazık enerjinize de yazık.

+2 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Annemde var aynı takım sandalyeler rahat 5 ay önce falan 5 6 bin civarına aldı 

+1 oy
önce (265 puan) tarafından

Benim masa sandalye aynı fakat renkleri farklı. Benimkiler sandalyeler lacivert masam beyaz ama modeli birebir aynı mutfak masası olarak kullanıyorum 6 yıldır memnunum canım çocuklar yedi yirmi dört üstüne deviriyorlar sallıyorlar maşallah diyeyeyim sağlam yani hepsi

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 369 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
5 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
6 cevap 309 göst.
8 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,127 soru

23,771,917 cevap

315,982 kullanıcı

...