+2 oy
319 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (2,522 puan) tarafından

Evdeki bereketsizlik nasil geçer?

Yani evde bi bereketsizlik var anlamıyorum elimize biraz para geçse pufff uçuyor ona buna derken bisey kalmıyor oyle abartmiozda anlamıyorum Eşim bunalıma girdi sırf bu yüzden adam kendini sorguluyor bu ne diye niye böyle oluyor falan diye benimde öyle bu arada ay gelmeden yemn ederim 5 kuruş kalmıyor elimde 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,688 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hesabımda bununla ilgili paylaşımlarım var link bırakayım.

Kıtlık pisikolojisinden çıkmalıyız öncelikle 

https://www.instagram.com/reel/DIrHMLeCjvo/?igsh=YWpuMDFueWJrNHZv

https://www.instagram.com/reel/DIrEhCpiQ7G/?igsh=MWN0bmJ6c2x3dmZnbA==

Bu paylaştığım olumlamaları mutlaka yap💜💜

Başa sabitlersen çok sevinirim arkadaslarimiz da görsün💜

-Reklam-
+3 oy
(1,339 puan) tarafından

Bereketsizlik değil paranın değeri yok

(2,522 puan) tarafından

Ya oyle biliyorum ama canm valla kalmıyor neye verdik ne oldu yok ben kendim düşünüyorum şunu şunu verdim ama arta kalan da yok

(1,339 puan) tarafından

herkeste öyle canım. geçen ay araba error verdi. motoru gitmiş. 90bin tamir parası, durduk yere. tam her şeyi ayarlıyoruz pat bir şey çıkıyor 

+3 oy
(5,321 puan) tarafından

Sadaka verin bol bol.

+3 oy
(3,332 puan) tarafından

Yanlis bunun adi bereketsizlik degil bunun adi enflasyon canim

+2 oy
(1,462 puan) tarafından

Hepimiz aynı durumdayız TL'nin değeri kalmadı malesef

+1 oy
(6,149 puan) tarafından

Valla bizde de var bi bereketsizlik. Bi de 2 calisaniz maas nereye gidiyo anlamiyorum. 

Ama gida israfi yapiyoruz hele esim hic dikkat etmez.

+1 oy
(1,289 puan) tarafından

Her ay bir daha ki aya rahatlıyoruz sözde ama o rahatlama bir türlü gelmiyor :) 

+1 oy
(606 puan) tarafından

Hepimiz aynıyız para bi var bi yok

+1 oy
(980 puan) tarafından

Hepimiz aynı durumdayız maalesef 2 kart ödemesi 80 bin bu ay bütün maaş gidecek. Elde tutulur pek bir şey de yok bayram ramazan masrafı hepsı

+1 oy
(2,988 puan) tarafından

Hep aynıyız canım valla Allah sonumuzu hayır etsin😿🤲

+1 oy
(6,235 puan) tarafından

Bizdede öyle vallahi. Evi sirkeyle silin camları açın eve bol bol vakıa bakara suresi açık bırakın bende byle duydum ha bide er rezzak el basit el Fettah ya şekur bunları zikret 

+1 oy
(60 puan) tarafından

Vallaha eşim 4 bin verdi hastaneyle ugrasacam kızıma birşeyler Alaçam derken elime kalan 800 nereye gitti nasıl gitti ne yaptım bilmiyorum 

0 oy
(21,288 puan) tarafından

Canım herşey o kadar pahalı ki para su gibi akıyor hepimiz aynı durumdayız yani

0 oy
(334 puan) tarafından

Evin geliri nedir bilemiyorum ama sadaka bereketi gözle görülür arttırıyor elimizde az kaldı demeden verince Rabbim bollaştırıyor. Bir de şükür. Çok şükür halimize gibi geçiştirme bir cümle değil tabi dediğim 😅 gönülden iman ederek kazandığıma hamd olsun ya Rabbi. Verdiğine de vermediğine de hamd olsun. Bu tevekkül ve teslimiyet de evin bereketini arttırıyor. Evin içinde bolca ibadet etmek de önemli. Namaz kılmak kuran okumak eğer okuyamıyorsak sesli bir şekilde açmak. Benim deneyimlediğim ve başka ailelerde gördüklerim bunlar. Yine de hepsinin temelinde çalışmak olmalı. Biz kullar olarak çalışacağız üzerimize düşeni yapacağız sonra rızkımıza kefil olan Allah'tan bereketini isteyeceğiz. Rabbim inşallah evinizin bereketini tez zamanda arttırsın 🤲🏻

(2,891 puan) tarafından

Yemek israfı yapmayın .yemek pişirirken üzerine tahiyat süresini okuyun ve şöyle niyetlenin Allah'ım evimiz ne kadar bolluk içinde diye . Abdestli olmaya gayret ediin .

(334 puan) tarafından

Allah razı olsun evet öyle inşallah cümlemizin evi bereketlensin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 393 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 317 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 297 göst.

Kategoriler

1,448,327 soru

23,789,715 cevap

316,768 kullanıcı