0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Kola takılan çipten taktırdım adetim 28 gün gecikti normal bir durum mu bu

2 Cevaplar

0 oy
(2,467 puan) tarafından

belki normaldir ama sen yine de bir test yap bence

(105 puan) tarafından

Aslında olay şöyle gerçekleşti bir anlatayım sen bana gözle bakıp der misin bundan önce normal spiral taktırmıştım o spiral de enfeksiyon bende oluşturduğu için gidip çıkartmak istedim ama adet gecikmem orucun sonunda adet olmam gerekiyordu normal spiral ile  o zamandan beri olmadım zaten kan verip spirali çıkartmak zorunda kaldım kan verip spiralle çıkardıktan sonra da bu koldan takılan spiral taktırdım ama sorun şu normal spiral varken adet olmam gecikti şimdi bunu taktırdım hiç olmamaya başladım toplam 28 günü buldu

-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından

Tam olarak ne işe yarıyor merak ettim de ilk defa duydum 

(105 puan) tarafından

Koldan takılan spriral varya ondan taktırdım bebek olmasın diye de ama adet olmuyorum hiç  

(595 puan) tarafından

Nasıl bir şey peki kusura bakma çok soru soruyorum yeni doğum yaptım 2 buçuk aylık kızım var ister istemez korkuyorum şu an 

(595 puan) tarafından

Nasıl takılıyor devlet karşılıyor mu nerede yapılıyor spiral için doktorum gün al gel demişti kızım 4 aylık olduğu zaman gidecektim bu bayağı ilgimi çekti 

(105 puan) tarafından

Vallahi canım devlet karşılamıyor sen gidip alıyorsun o çip dediğim şeyi fiyatı da sanırım 5.000 civarıydı doktor seni yatırıyor kolunu böyle yukarı kaldırıyorsun bir iğne gibi bir şey yapıyor uyuşturuyor hiç acımıyor yani ama bir tık morarma oluyor kolunda diğer spiralden daha rahat desem yeridir çünkü hiç enfeksiyonu olmuyorsun hiçbir şey olmuyorsun yani %98 koruma garantisi verdi diğer spiral ile aynı derecede koruyor ama diğer spiral de ben enfeksiyon aşırı çok oluyordum ama bunda hiç yani bu daha rahat benim için

(595 puan) tarafından

Bunu da düşüncem valla önce kızım biraz daha büyüsün 4 aylık falan olduğu zaman konuşcaz eşimle 

(595 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🥰🥰

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
+3 oy
9 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde kara merve (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,804 soru

23,901,394 cevap

322,452 kullanıcı

...