Çocuklarda şeker belirtileri nelerdir 6yas kızım
Suphelendiginizde beslenmesine nasıl dikkat ettiniz
Annemler dedi şeker hastası yapcan diye sanki ben veriyorum bseyller ekmeği tepen mantı makarna yapan benim sanki :(
Abur cuburu yiyor yemekte yiyor ama abur cubur kek çok seviyor
Üzüldüm smdi
Şeker hastalığı şekerden olmaz ki, vücudun pankreastan insülin salınımı eksikliği yada vücutta insülin direnci olduğu için olur. Genelde genetiktir
Sumos kızım uyumuyor , kendini tokatlıyor hiç iyi değilim 1 yas sendromu gakiba
Uyutmaya çalışma , kaldır onu evde bir depar atsın yarım saat sonra tekrar uyutmayı dene o zaman uyuyacak . Tabi ondan önce bir duşa sok onu iyice yorulsun minik kuşum❤️🥰
Sobalı ev canım ya soğuk hasta olur . Denetim depar atsın bakalim
Ya anladım canım , dikkat et kendine de çocuğa da ❤️ Allah yardımcın olsun inşallah ❤️
Sağol kuzum Allah razı olsun ❤️
Aşırı seker isteği
Ağız kuruluğu
Gece altina yapmak
Bu gibi seyler yigenimden biliyorum
Evet herşeyden iki yiyor ve aşırı derecede şekere düştü basedemiyorum almicam eve
Kan tahlili yaptır canım belli olur
Ani tatli krizlerinden suphelendi ablam bir de dedesinden de seker vardı. Benim seker ölçüm cihazım vardı bir kaç kez olctuk aclik sekeri yuksek çıktı. Zaten paketli gıdaları çok çok sınırda tuketiyordu hepsini iptal etti ev yapımı kek dahi tam buğday unuyla seker yerine doğal tatlandiriciyla vs yapıyor protein sebze alımını artırdı pilav hiç yok bulgur olabilir makarna da işte tam buğday unuyla gibi gibi beslenmesini düzenledi yani aclik skeeri de normale döndü. Hiç doktora gitmedi kendi evde ayarladı hepsini
Yegenim 5 yaşında bu arada
Sık idrara çıkma varsa şüphelenebilrsınız
Yok o ama çok şeker çikolata. Yemeye başladı aşırı gobek
1,499,591 soru
24,493,316 cevap
357,797 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın