Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 ❤️ kayınvalidem ile kahve içiyoruz alayım bir anlık bakayım güzel anneler neler yapıyor dedim 🥹🫶🏻🩵 bu benden anlık 🙃
Ooo afiyet olsun canısı ozlettirdin kendini haa 🥹🫶🏻🩵 bide valla burası da çok sıcak dediğin gibi daha da sıcak olacak 🥵Ve teşekkürler canısı 😘🫶🏻
Off huzuru burdan hissetdim❤️
Yaa canım🫂 dün post açacaktım foto da çekmiştim sonra vazgeçtim ahshah pembe noodle çıkmış kız gördün mü ama türkiyeden mi aldılar yabancı mı bilmiyorum
Bende seni bekliyodum burdaysa görür diye düşündüm 😁 @Sekerkizz 🩷
Yiaaa🤭
Bak nasılda geldim 😁
@cicikus 🫶🏻🥰 ramen den mi bahsediyorsun yoksa dudominin çıkardığı pembe noodle mi 🤔
Dudomiymiş şimdi baktım da. Ramen nasıl denedim mi onu da merak etmiştim.
Hee dudomiydi doğrudur ama hiç iştah açıcı görünmüyor bende denemedim 😁 ramen çok güzel valla Almanya dan özel olarak getirtiriyorum burada çok pahalı diye sadece acı sosunu az ekle geri kalanını ekle gitsin acisina dikkat et çünkü cidden baya acı yapıyor 🥵
Ay aşka bak 😂 denk gelirse alayım bari bi kaç gündür canım çekiyor
Ahahahah ayy sorma yaa tiryakisiyimdir 😂 🍜 bence al pişman olmazsın ama dediğim gibi tüm acı sosu katma yoksa yiyemezsim çöpe gider az bişey ekle acıdan
O acıdan yanar yine yerim ahaha bulamadım ya bi markete girdim sadece üşendim büyük marketti ama az çeşit vardı. Knorrdan mı bahsediyorsun yoksa diğer markalarında rameni var mı. Çok sordum ya kusura bakma 🫶🏻
Estağfurullah kız tabi sorabilirsin Trendyol da var hatta dur link atayım sana, bide bak acı seven biri olaraktan diyorum fena acı oluyor yiyemezsin 🥹
https://ty.gl/9oyqjh5ql7gvf
Aa sağ ol canım. Yok kız takılıyorum dikkat ederim tadına bakarak eklerim😻
Tamamdır canısı bakalım beğenecen mi bide rica ederim 😘🫶🏻😁
Aleyküm selam kayınvaliden ile aran iyi heralde maşallah maşallah
Kızı yıkadım birazdan dışarı çıkacaz öğlen uykusu yok bugün
Elhamdülillah iyidir aramız yaa ikimizde sınırlarımızı biliyoruz o bana bende ona saygı duyuyorum ☺️🌺 yaa şimdiden iyi gezmeler size 💜
Aleykümselam canım. Bebeğimi uyuttum bende dinleniyorum Uzanıyorum birazdan ev süpürücem sonra yemek işine. Kahveyi birazdan işler bitince içerim veya başlamadan Afiyet olsun canım 😊
Teşekkürler canısı sanada şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun 💜💜🥰
Kızımı uyuduyorum sonra akşam yemeği yapcam
Kolay gelsin şimdiden sana canısı 🥰
Anlık Kahve krizi 😄
Ahahahah afiyet şifa olsun canısı ❤️ ☺️
Sanada afiyet olsun kuzum ❤️
Teşekkürler canısı 😘 🩷
Teşekkürler canısı bide hayırdır kız senin neyin var ve şimdiden kolay gelsin sana 🥰☺️🤔🤔
Teşekkür ederim canım koca ile atistik
Rica ederim canısı bide yaa boş bişey içinse değmez gülüm yaa barışın bence
Küs değiliz ama sinirlendim sesimiz yükseldi
Yaa iyi en azından kız inşallah aranız düzelir üzülme
Aleyküm selam canım Afiyet olsun bende atayım anligimi
Her zaman ki gibi yalnız ve yalnız kalacak ben
Teşekkürler canısı senin anlık müko yaa çok beğendim 😍 sanada afiyet olsun bide niye yalnızsın kız 💜🤔
Eşim ya iştedir ya uyur kızımda yattı biraz rahatsız başka bir memleketteyim ailem başka şehirde burdada kimseyi fazla tanımıyorum bir tane arkadaşım var onlada sorunlar var öyle yalnızım yani
Yaa kıyamam sana inşallah herşey hal olur sevdiklerin yanında olur hadi çık gel birlikte kahve içelim 🥹☕🫶🏻
Nasıl iyi olurdu var ya ama malesef ki olmuyor son postumu oku anlarsın arkadaşımın neler dediğini
Gördüm canım cevap yazdım
Karnımız acıktı çocuklarla. Hizlidan bir makarna yapayım dedim. Haslanmasini bekliyorum.
Hmm ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun size canısı 😘 🩷
Anlık Adana bizi yavaştan kavurmaya başladı buz gibi soda içiyoruz görümcemle size de afiyet olsun
Teşekkürler canısı sizede içip iyi serinlemeler dilerim valla diyorlar adana çok çok sıcak oluyormuş ayy Allah kolaylık versin inşallah
Amin canım evet malesef çok sıcak oluyor bu iyi günlerimiz
Rabb'im yardımcınız olsun inşallah canısı burada da yazın çok sıcak oluyor valla
Ohhh bol keyifler dilerim ve afiyet olsun sanada 😘
Afiyet olsun size, bende kuruhasan molası verdim 😇
Teşekkürler canısı bide kendin mi yaptın kız ve afiyet olsun sanada 😘 🩷
Teşekkür ederim 🌸 kendim yapmak isterdim ama maalesef çok uğraştırıyor. Çocuklarla zor şuan.
Rica ederim bide Ayn valla öyle haklısın bir annenin işi hiç bitmez ki
Ben iş yapmıyorum valla, üstten üstten ☺️ ama doğru, çocuklar olunca ister istemez zor oluyor.
Hee o da iyidir kız Ayn öyle
Ohh sizede iyi gezmeler ve afiyet olsun canısı ❤️ ☺️ ve teşekkür ederim ❤️ 🥰
Kimse yok mu huhuuu🤔
Bende kizi uyutmaya calisiyorum. Az daha dirense ben iptal olcam hayattan sjsjsj.
Ahahahah inşallah uyur benimkisi şimdi uyandı sadece yarım saat uyudu 😴
As cnm bebem hasta yanımda uzanmış bende dedim yazmamın dibini geçeyim kaynanama yapayım taksin
Ne güzel yaa ben yazma yapmayı bilmiyorum maalesef ama öğrenmek isterdim ellerine sağlık şimdiden bide geçmiş olsun kıyamam yaa Allah şifa versin inşallah yavruna 🥰🥹
Artık çok yoruldum bu son kendime izin verecem ablama fln yaptım aslında kolay yeterki niyet olsun 😂 tşk ederim teyzesi üzüntüden hasta oldu yavrum
Maşallah ellerine sağlık bide istiyorum da ama bakalım daha niyet etmedim başlamaya 😅 bide niye üzüldü ki kıyamam
Abisine bisiklet aldık oda çok istedi yaşı küçük almadık üzüldü diye hasta oldu diye düşünüyorum yavrumun
Oyyyşş kıyamam ki ona büyüsün alırsınız ona da
Afiyet olsun canısı😻 maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın 🤲😽
Teşekkürler canısı ve amin amin ecmain 🫶🏻🩷
Ahahahah oh oh iyi gezmeler kız işler hiç bitmez ki ama zaman akıp gidiyor böyle güzel günler bı daha kolay kolay gelmiyor
Valla dunya kadar isim de olsa esim birak kahve icelim derse oturur icerim dedigin gibi omur bitiyo isguc bitmiyo
He valla öyle canısı en doğru olanını yapıyorsun
Oğlanın peşinde koşuyorum evin içinde oyuncakları döktü kirli sepeti döktü kanepedeki yastıklar falan yerde onunla ugrasiyorum
Ahahahah Allah kolaylık versin inşallah kız 😅🩷
Maasallah bebekle bu kadar kendine vakit ayirana hayranim suan lavaboya gitmem lazim nasil gidecegimi düsunen ben😀
Sizin kac cocuk var ilk bebek mi
Ahahahah Allah razı olsun valla bebeği yatırdim sandım uyandı biz kahve içerken ona çorba yapmıştım yedirdim gene uykusu geldi yatırdım şimdi kayınvalidem ile balkonda dondurma yedik etrafı izliyoruz😂😂 evet canısı benim ilk bebem olur Allah'ta senin yar ve yardımcın olsun inşallah ❤️
Amin canım sağ olasın Maalesef benim bebek uyumayangillerden😀
Ahh bee inşallah uyur yaa 😁
Ohh afiyet olsun canısı ❤️
Teşekkür ederim canım 🌸
Rica ederim canısı ❤️
Afiyet şeker olsun😊 muhabbetiniz daim olsun Maşallah 🧿
Teşekkürler canısı Allah razı olsun inşallah ❤️ ☺️
1,490,239 soru
24,354,976 cevap
346,697 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın