+2 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (2,504 puan) tarafından

Kızlar 2 inci sezaryan ım ilkinde cok korkmştm sondadan 3 buck sene gecti hala korkym o zmnın stresi ile fazla acı hissetmedim acı olyr mu ya doktorum yarım baymak olck dedi de 🫤

30 Cevaplar

+1 oy
(3,951 puan) tarafından

Bu sonda takklirkwn bir ben aci hissetmedim galiba, devlette yaptim doğumu ama sezeryan sonrasi bir karina basarken hissettim birde dogum sonrasi acisini

Ama sondada hic sorun olmadi elhamdülillah 

-Reklam-
+1 oy
(1,339 puan) tarafından

Valla ben spinal anestezi olmustum belden uyusma oldugu icin ne taktiklarini bildim.ne cikardiklarini.Annem dedi sondani cikardilar diye şok olmustum varmiy di ki diye.O kadar sıfır

+1 oy
(2,095 puan) tarafından

Sondayi belden uyuşturduktan sonra ameliyathanede takılmasını iste benim öyle olmuştu ne takarlarken ne cikarirlarken hiç hissetmemiştim 

+1 oy
(3,332 puan) tarafından

BBen cok endiseli girmistim sezeryana once anestezi yapildi sonra sonda takildi durus pozisyonumu duzdun yapabildigim icin belden ignede de cok aci olmadi uyustuktan sonra da sonda takiliyo icine ip girmis gibi bi gidiklanma hissediyosun ben o kadar gergindim ki hemsirelerden birisi korkma bak sonda bile takildi normalde agrili bi islemdir hissettin mi dedi yok dedim ameliyati da hissetmeyeceksin iste korkma sadece cekistirmeler olarak keyfini cikar kac kez dogum yapacaksin ger anini hisset dedi 

(1,388 puan) tarafından

Bende iğne vurulma aşamasında  4-5 defa iğneyi sokup çıkardılar. Acemiydi benimki mosmor olmuştu belim. Ve hala ağrıyor ara ara :( 

(3,332 puan) tarafından

Iste tecrubeli biri yapacak pozisyonu da guzel ayarlarsan hic bisey olmaz bana normal bi igne gibi gelmisti 

(3,155 puan) tarafından

Bizde sondayı uyuşturmadan takıyorlar yaa sizinki ne güzelmiş. 

(3,332 puan) tarafından

E aoyleyin canim niye oyle bisey yapiyolar ki sacmalik 

+1 oy
(1,228 puan) tarafından

İnşallah herşey çok güzel geçer sağ salim yavrunu kucağına alırsın.e şimdi çıktı ya yeni sezeryan yasak die filan dogrumu

(2,504 puan) tarafından

Saoll cnm evet özellerde yasakmış devlet zaten cok zor durumda olmadığı sürece yapmyr ama benim ilki sezaryan buda mecbur olck pazartesi 

+1 oy
(1,388 puan) tarafından

Maalesef çok oluyor. Benim lokal anestezi ile sezaryen oldum. O iğne vurdukları yer soğuk günlerde ya da çok eğilince çok fena ağrı yapıyor. Ben genel anestezi istemiştim ama geç uyanırsın öyle dediler bebek aç kalır dediler ondan lokal anesteziyi kabul ettim. Birde doğumdan sonra torba koyuyorlar o çok kötü işte. Çok canımı yakmıştı. Yürümek de çok kötüydü. Ben isteğe bağlı sezaryan olmuştum. Ama  pişman değilim asla. Suni sancı ile denedim 7-8 saat ölüyordum. 

+1 oy
(6,896 puan) tarafından

Asla hiç etmedim takilinca

0 oy
(6,372 puan) tarafından

İkinci sezeryan ilmine göre çok rahat ya . İkincide amleyttan sonra yürü falan deyince ben tek duvarları tuta tuta yürüdüm onur gün çıkınca  direk ayaklamdim. Bunun için bol bol yürüyüş ve kahve su bol bol bak . Ben iki bardak kola bile içtim narkozun etkisinden çabuk çıkayım diye . Allah'ıma binlerce şükür hiç hissetmedim bişey 

0 oy
(3,155 puan) tarafından

Canım aynı ben de sezaryenden çok sondadan korkuyorum ama başa gelen çekiliyor. Acı değil de o asistanlara çok afedersin bacaklarını açmak yerin dibine sokuyor beni 😿 ben 3 sezaryen oldum. Yani 3 kez sonda takıldı. Takılması ayrı çıkarılması ayrı geriyor. Ama öyle acısı yok sadece rahatsız ediyor biraz. Ben kendimi çok kasıyorum aslında kasmasam her şey daha kolay olacak. Hatta ordaki asistanlara dedim benim fobim var diye, fobin olmasın dediler😹😹 uğraşamayız dediler kısaca off neyse inşallah seninki kolay geçer canım 🤲💕

0 oy
(507 puan) tarafından

Özelde oldum ve amaliyathanede takılmasını istedim , sizi uyusturduktan sonra takıyorlar, hissetmiyorsun ama çıkarırken uyaniksin hissediyorsun  kendini kasma derin nefes al zaten yağ gibi kayıp çıkan bir şey can yakmıyor, daha önce de farklı nedenlerden dolayı uzun süre kullanmak zorunda kalmıştım takarken de çıkarırken ağrı yok , pıt diye çıkıyor hemen ve takılırken de ağrı olmuyor öyle sen rahat ol sıkma kendini

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 295 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat0606 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 463 göst.
27 Ekim 2018 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 882 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,504 puan) tarafından soruldu