0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (535 puan) tarafından

Kizlar bacağımda kıl dönmesi var nasıl geçer bide bakarmisiniz sanki kıllar etin altına giriyor ağda yaptım bunlar çıkmadı ayın 2.sine randevu aldım cildiyeye

image

6 Cevaplar

+1 oy
(1,739 puan) tarafından

ağda kullanınca kıl dönmesi nedense çok oluyor. imkanın varsa lazere git

(535 puan) tarafından

Ağdadan mı oluyor

(1,739 puan) tarafından

bence evet

(1,627 puan) tarafından

cilt yapısıyla alakalı herkeste olmuyor. 

-Reklam-
+1 oy
(7,390 puan) tarafından

Batık bunlar çok fazla olmuş. Bende vardı ama tek tük böyle aşırı değil. Lazerle temizlendi

+1 oy
(1,627 puan) tarafından

batık bu. bol bol kese yap her banyoda. kahve telvesi ile peelng yap. en önemlisi ağdayı normal yap. ters çekersen falan daha çok olur. ama en güzel lazer. bende çok oluyordu ve ben oynayıp çıkartmaya çalışıyordum iğneyle falan, hep yara oluyordu. lazerle kurtuldum 

+1 oy
(3,193 puan) tarafından

Bende de cok olurdu. Lazer yaptirdim. Cok sükür rahatladim.

+1 oy
(1,558 puan) tarafından

Bol bol kese yaparsan çıkar

+1 oy
(1,269 puan) tarafından

Ağda kullanma bir süre jilet kullan kıl koklerin guclensin çıkması daha kolay olur jilet kullanınca..bir kaç defa jiletle aldıktan sonra lazere gitmelisin yoksa ömür boyu uğraşırsınız.ben çok çektim lazerle kurtuldum .lazer imkanın yoksada sadece jilet kullanarak temizle en azından dışarı çıkarlar cildini tahriş etmez

(535 puan) tarafından

Ama işte jilet yapincada çok kaşındırıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 558 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
20 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubilogy (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,450,831 soru

23,822,751 cevap

318,366 kullanıcı

...