Valla canım benim geçen gün birisi post açmış dedim ki çok takmasın biraz gülsün eninde sonunda çıkarıcaz kız korkma fln güzel şeylrr yazdım cevap olarak bu kadar mı yani psikolojimi bozdun yazmış ben şok valla dedim bundan sonra hayatta bişey yazmam
Yoo cokta kolaydi vala sancm var diye gittim pat diye acilen 35. Haftmda sezaryana aldilar hic korkmadm dedim ne korkcm be yavrm birazdn geleck birazdn yanmda olck kokusunu duycm ddm bi mutlulkla girdm. Sadece narkoz gecince agrm oldu onada hemsireler surekli igne yapti sonra yavas yavas yurudm yatarsn iyilesmzsn bu arada kizimi kuveze aldilar ddim onun icin ayakta durmalym eve geldm bir gun bile yatmadm hep dolandm evin icinde bir ay hergun kizima gittm kuveze hic bilmedm yani dikislimiym neyim korkma cesur ol yapmlym de yaparsn. Cokta nazli biriymdir annem napcm cok cekerim senin dogumda derdi hep smdi diyor birgun bile yatmadn diyor
Sadece senin çevrede yok benim de 4 ayım var ve bende çok korkuyorum her kafadan bir ses çıkıyor takmiyorum ama işte psikolojikmen etkileniyor insan
Canım tabi ki zor olacak acı çekecez kolay bişey değil içinden bir can çıkıyor sonuçta ee bunu kolaylaştıran da zorlaştıranda biziz sen o söylenenlere kulaklrını tıka canım ben 20 gün önce epidural sezeryanla doğum yaptım bin şükür çok rahat geçirdim hiçte zor olmadı zaten o mis kokulu meleğini kucağına aldığında herşeyi unutyrsun dua et bol bol rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
1,487,206 soru
24,312,725 cevap
344,849 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın