+4 oy
988 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (6,767 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız  

Bittimi işler yemekler hazırmı neler yapıyorsunuz 

Ben sabah hastaneye gittim yeni geldim sayılır kahvaltı bile daha yapmadım 

Endoskopi ve kolonoskopi hazırlığı için ilaç yazdırdim kan verdim genel cerrahi ile görüştüm 

Bağırsaktan kan gelmesi iyi değil dedi büyük ihtimalle yara var dedi kolonoskopi de çıkar dedi (gidince yaz diyenler vardı ) 

Eşimi yol ettim oğlumla aşk yaşadım inşallah az uyursa işlerimi yapmak istiyorum 

Ama çokta yorgunum akşama yemeğim de yok 😱😱

Bütün ağrılarımin ilacı antidepresanım herşeyim yemin olsun kokuları gülüşleri bana herşeyi unutturuyor 

İyiki tüm ağrılara acılara katlanmış oğlumdan baz geçmemişim benim herşeyim 

BUNUNLA İLGİLİ YORUM YAPMAYIN AMA SUNUDA BİLİN BEN KANSER DEĞİLİM BENİ VURMAK İÇİN BANA ÖMÜR BİCMEYİN SADECE KANSER HASTALIKLARI ÖLMUYOR EVET ZORUMA GİDİYOR AMA SİZLERDE ALDIĞINIZ AHLA YAŞIYORSUNUZ YARINA KALIR KİMSENİN YANINA KALMAZ LÜTFEN BU KONUYLA YAZMAYIN TEŞEKKÜRLER BENİMKİ SADECE BİR DOKTOR HATASI 

17 Cevaplar

+1 oy
(2,269 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sen çok güçlü bi annesin kim ne derse desin 

Kimseyi umursama ‼️

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah Allah razı olsun 

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Kusura bakma ama bu durumda sen ah aliyirsun , senin bütün postlarini ve gelen yorumları okuyorum yemek , anlık postları olduğu için banada fikir olur diye , hiç kimse sana öyle bı imada da bulunmdai herkes şifa diliyir ,ne diye şimdi böyle bı şey atıyorsun ki ortaya 

(6,767 puan) tarafından

Emin misin 

tarafından
+1

Eminim çünkü okuyorum yorumları hiç görmedim hastalığına laf edeni sadeec ne olduğunu soranlari gördüm o kadar 

(6,767 puan) tarafından

İsmini bilerek karaladim al senin gibiler le uğraşmak istemiyorum 

image

(6,767 puan) tarafından

Ne yazacaksın merek ediyorum neye göre eminsin 

tarafından

Kusura bakma çok okudum o yüzden eminim dedim , hakliymissin RABBİM böyle konuşanları o duruma soksun ,ne denilir ki yazık insanlık nereye gelmiş ☹️ üzüldüm 

+2 oy
(4,041 puan) tarafından

Allah şifa versin tez zamanda 

Bizde taburcuyuz gidip sarı köfteli hamburger yicez 

image

(6,767 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun neyi vardı 

(4,041 puan) tarafından

Amiin amiiin Allah kimseye vermesin eridi gitti çocuk 1 haftada . Rota virüs kapmış arkadaşından 

(6,767 puan) tarafından

Rabbim tekrarını yaşatmasın 

+2 oy
(9,723 puan) tarafından

Masallah Allah sana saglık versin yavrularınla birlikte ablam ne zaman gececek şu skntıların valla cok üzülüyorum😑

(6,767 puan) tarafından
+1

Geçer bir gün rabbimin vardır bir bildiği bir imtihanı 

Ben iyileşmek ten çok daha beterinden korusun diye dua ediyorum çok şükür evime eşime çocuklarima yetiyorum 

(9,723 puan) tarafından

Şükür canom üzüldüm şimdide ne yarası ne şeyi die valla 

(6,767 puan) tarafından

Bilmiyorum canim bağırsaklarda ağrım vardi birden kan boşaldı sızıntı şeklinde devam ediyor oğlum geçen koşarken karnıma KAfa attı ondan olmuş olabilir 

+2 oy
(1,379 puan) tarafından

Aleyküm selam canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 🌼 maşallah bebişe🧿

işlerimi bitirdim sayılır çamaşırlar var onları toplıycam yağmur yağacak gibi🙂

Yemekde daha karar vermedim 🙄

(6,767 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin canım biz üstteki ile karar verdik pizza partisi yapcaz  😁

(1,379 puan) tarafından

Harika canım  Afiyet şeker olsun ☺️😋

+1 oy
(26,450 puan) tarafından

Aleyküm selam canim. Disardayim ben kizimi yessillik bir yere götürdüm. Ordan alisverise gittik

Simdide parkta oturuyorum . Hava kapali yağmur yağsın basimdan diye dua ediyom djdjf

(6,767 puan) tarafından

Buradan yollayalım Ufaktan ufaktan bizde yağıyor 

(26,450 puan) tarafından

Yarim saate kalmaz bizdede yagcak😁

Sabanin 3 kagitci filmi geldi aklima🤣

(6,767 puan) tarafından

Hatırlıyorum onu ara ara denk geldikçe izlerim hayla

+1 oy
(1,597 puan) tarafından

Aleyküm selam canım bizdede hiç bişey yok cumbur cemaat hastayız bebeğe kadar antibiyotik başladı doktor allah cümlemizin yavrusunu bağışlasın 

(6,767 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(1,597 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️

+1 oy
tarafından

Geçmiş olsun 🤍 bende hiç ama hiç iyi değilim ya her şeyin üstüne bide iki kulağımda enfeksiyon olmuş hiçbir şey duymuyorum karnim da hâlâ agriyo cigerlerim ne durumda onu Allah bilir bacaklarım ayaklarım ödem içerisinde ama öyle böyle değil patlıcak derecede şekerim bu gün açlık 210 çıktı  ne yapicagimi şaşırdım artık birazdan Dr a gidicem 😢

(6,767 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canim

(901 puan) tarafından

Ay @Anneeeeeeeeeeeeeeeee bir anda ben yazdım sandım biliyor musun? Anlattığın rahatsızlıkların aynısı ben de var. Şeker akciğerde kist, tansiyon. Kulaklarımda her sene düzenli olarak tıkanırdı. Yıkatıp antibiyotik tedavisiyle geçerdi. Bu sefer doktor hem çok fazla tıkanmış kulak arkalarına kadar hem de fazla kulak yıkattığın için zarın incelmiş tekrar yıkamayı göze alamam dedi. Kulak pili taktırman gerekebilir dedi. Sen böyle yazınca bir anda ben yazmışım sandım. Allah seni napmasın:) 

tarafından

Benim röntgen de çekemiyor doktor hamile olduğum için senin kistin belirtileri ne canım bende nefes daralması aşırı hırıltılı solunum öksürük zaten ohooo takir takir gece boğularak uyanma ( tabi uyuyabilirsem daralmaktan ) 

(901 puan) tarafından

Canım kiste zaten tomografi ve emarla bakılıyor. Ben çok küçükken alerjik astım tanısı vardı. Ve çok kez zatürre atlattım. Atlattıkça ilerledi ve ödem yaptı ciğerlerimde. O da kiste. Hamilesin miden bulanmaz söyleyeceklerimden inşallah ama kanlı etimsi parçalar geliyor ya da kanlı balgam. Öksürürken hapşırırken bile istemsiz balgam fırlıyor. O nefes darlığı öksürükler benim için iyi olan şeyler zaten. Eğer daha önce böyle ağır bir hastalığın yoksa inşallah ciğerlerini üşütmüşsündür. Bak siyah turbu oy geceden altına küçücük bir delik aç. İçine gerçek bal koy. Dört kaşık kadar. Balı koyar koymaz da o turbu geniş bir bardağa koy. Buzdolabına koy. Ve sabaha kadar o koyduğun bal turbu suyuyla aksın. Bu yaptığın karışımın içine de ertesi sabah zencefil koy. Allahın izniyle öksürüğün daralman kalmaz.Bronşit dahi geçiriyorsan söker atar. 

(901 puan) tarafından

Doğumdan sonra ilk başta röntgenle bakarlar ama atlatırsın inşallah. Dua edicem ben sana🌹

+1 oy
(1,671 puan) tarafından

Senin enerjine hayranım Büşra postlarını her gördüğümde okuyorum valla nazardan saklasın Rabbim. O kadar güçlü bir kadınsın ki gerçekten hayranım bu tarz bir badire atlatmış biri olarak söyleyim bugunlerde geçiyor o yüzden umudumuzun hep var olması en büyük dayanak evlatlarını da sağlıkla büyüt inşallah sabrın sonu selamet Rabbim seni selamete çıkarsın inşallah

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun teşekkür ederim 

+1 oy
(1,960 puan) tarafından

Kız sana kanser mi diyorlar ne saçma ya benim  de bağırsak hastalığım var ülseratif kolit hastasıyım işlem esnasında bağırsakta yırtılma oluştu şuan 4 tane klips var ve beni tanıyan herkes şuan sen anne olmasaydın kızı olmasaydı yataktan kaljamazdin diyorlar çünkü normalde çok güçlü vücudum yok ama kızımdan öyle bir güç alıyorum ki iyiki çocuklarımız var ve iyi ki onlardan güç alıyoruz 

Sende bende ve bütün hastalar da sağlığımıza kavuşalim elden ayaktan düşmeyelim kimseye muhtaç olmayalım çocuklarımızı kendimiz büyütelim 

(6,767 puan) tarafından

Diyorlar ya birde az ömrüm varmış 

+1 oy
(28,648 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun büşracım aynı bende enerji sıfır hastayım biraz ne namAz kılabildim ne iş yapabildim çocuklardan bana geçti sanırım kahvemi içtim belki enerji gelir diye ama yok eşimde gitti bugün 

(6,767 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah kavuştursun 

+1 oy
(1,504 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım. Anlatmak ister misin nasıl bir hata yaptı doktor?

Allah sana bağışlasın acılarını göstermesin. Sizi başlarından eksik etmesin.

Rabbim vermiş iyi ki vazgeçmedin günahına girmedn. İnşallah şifa verir Rabb'im 

(6,767 puan) tarafından

7 haftalık hamileydim safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım ince bağırsağımı kesmiş anlamamışlar beni o şekilde kapatmışlar 10 haftalık olduk birden sabcilandim düşük yapıyorum sanıldı meğer bağırsak patlamış dışkı içime akmış mecbur dışarı almak zorunda kaldılar  

Tedavi için çok kürtaj önerdiler ama yapmadım yapamadım 

Doğumda içeri alınacakti 20 gün kala endoskopi ve kolonoskopi istendi bebek büyüdüğü için kalbi durabilir dediler bende tedavi red verdim 

Şimdi bekliyoruz

(1,504 puan) tarafından

Ayy suyu Rabb'im yardımcın olsun inşallah öyle bir doktora gelirsin ve sana Rabb'im sen şifa gelir. 

Kesinlikle şikayetci ol . Yarım insan yapmış seni. Dişli bir avukat tut .

(6,767 puan) tarafından

Niyetimiz var canım normalde düşünmüyordum ama yapicam 

(1,504 puan) tarafından

Ciddi bı durum ama haklısın 

0 oy
tarafından

Aleykum selam canim gecmis olsun da kim ne diyo tam anlamadim ama kimin ne dedigini onemseme bosver 

Ben dun yetistiremedim dunden yatak odasi salon oturma odasi mutfak ve koridoru bitirmistim kac gundur derin temizlicem diye araya da baska seyler girince uzadi da uzadi 

Bugunse sabahtan esim bi kac islerini halledip oyle gelmis isten cocugu hazirla da simit alalim dedi tamam dedim onlari gonderince ortaligi toparladim hemen evi havalandirdim kahvaltidan sonra bi kahve ictim islere basladim once balkonda yorgan yikamistim onu kontrol ettim makinayi cok zorladi gecende agir yuk yukleyip ondeki lastigi tutan tel cikmisti baska turlu de nasil yikarim bilemedim attim mecbur o yuzden de cok siktirmadim ala suyuyla cikardim sermistim iyi baya kurumus baktim toz olmus balkon kac gundur kac posta camasir serdim normal tabi yorgani iceri aldim balkoni yikadim geri serdim yorgani sonra mutfaga gectim yemeklerimi koydum yogurt corbam vardi taze fasulyeyle pirinc pilavi yaptim kucuk tuvaleti yikadim sonradan aklima geldi benim yatagin kendinden alezi var ama o da buyuk lekeliydi dusakabini yikadim icine katlayip koydum alezi islattim parlatici doktum cocugu ustunde ziplattim onceden legenlerde yikanirdi ya onun gibi sonra onu cikardim sabunla camasir suyu doktum birazda ben ezdim kopukluce duruyo icinde hem lekeleri iyi ciksin hem kendisi bi suzulsun de ondan sonra durulayip balkona atcam nasipse esim uyuyo ne banyoyu yikayabiliyorum ne cocuk odasini yapabiliyorum yarkm saatlik isim var ama grceden geldi cani sagolsun 

(6,767 puan) tarafından

Kolay gelsin canım maşallah benden hizlisin 

0 oy
(3,953 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam öncelikle geçmiş olsun sadece merakımdan soruyorum o doktordan şikayetçi oldun mu bide maşallah sübhanallah rabb'im seni ailene ailenide sana bağışlasın 🫶🏻☺️🤲🏻🩷

(6,767 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

Yok olmadım Sakarya'da gidip dava etmem gerekiyor du umursamadım ama üst katta Faruk abi var geçen akşam bana yemeğe gelmiştiler ben sana avukat ayarlayacagim şikayet edicez yok öyle boş vermek dedi büyük ihtimalle edicem 

(3,953 puan) tarafından

Hadi hayırlısı olsun inşallah ablam 

0 oy
(7,912 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım sana en güzel ilaç evlat kokusu dediğin gibi milleti boşver ağzı olan boş konuşuyor işte 

(6,767 puan) tarafından

Gerçekten öyle abla rabbim onları yanımdan ayirmasin

(7,912 puan) tarafından

Amin inşallah canım

0 oy
(4,289 puan) tarafından

Gerçekten bunu yüzüne vuran var mı ablam 

******** bir erkek der anca  derim ama

Kadın kadının kurdu derler 

Geçmiş olsun 

Sendeki enerjiye hayranım 💓💓

(6,767 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 

0 oy
(901 puan) tarafından

Büşracım inşallah kötü bir şey yoktur. Zor dönemlerden geçiyorsun metabolizman zayıfladı doğum ameliyat vs. İnşallah alerji gibi bir şeydir. Çok dua ediyorum sana. 

(6,767 puan) tarafından

İnşallah canım ayın 30 u belli olacak herşey 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 142 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
10 cevap 529 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.

Kategoriler