+1 oy
298 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (190 puan) tarafından

Oglum 27 aylık nezaman uygun tuvalet egıtım yaşı 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

hadi gel beraber başlayalım. ben mayısta başlayacağım 25 aylık olacaklar

(190 puan) tarafından

Işte sizin Denemeye cesaretiniz var benim denemeye de cesaretim yok Bir 30 aylık olsun Ondan sonra belki denerim

(1,965 puan) tarafından

kız gel beraber deneyelim belki de başarırız :) yaz geliyo çocuklar pişik olur öyle düşün. bak bide ben ikize girişmeyi düşünüyorum senin tek yine gel başlayalım bi gazla

(190 puan) tarafından

No no :) 

(1,965 puan) tarafından

tamam madem 3 aya ben başaramazsam beraber başlayalım ;)

(190 puan) tarafından

Olur  olur

-Reklam-
+1 oy
(11 puan) tarafından

Uzmanlar 18 ila 32 ay en ideal süreç diyorlar ama burdaki en önemli faktör sizin de çocuğunuzun da buna hazır olmasıdır. komutlarınızı alması ve sizin sabırlı olmaniz gerekecek 

(190 puan) tarafından

Pek sabırlı bır yapımda yok

(1,137 puan) tarafından

30 aylık kızım benimde sabrım yok bez parası veririm kendimi ne yorcam birgün elbet utanıcak o zaman bırakır

0 oy
(7,827 puan) tarafından

Çocuk ne zaman hazırsa o zaman olmalı bunun yaşı olmaz erken başlayıp her yeri çiş yapmaya gerek yok

(7,827 puan) tarafından

Tuvaletini uzun süre tutuyor mu yoksa bezi kısa sürede ıslanıyor mu gece çiş yapıyor mu

(190 puan) tarafından

Sabah kalktıgı zaman bezine cış yapmış 

(7,827 puan) tarafından

Acele etme bekle böyle çocuğuda üzersin ister istemez sinir stres oluyor anne ve çocukta 

(190 puan) tarafından

Bence de canım ne kendimi ne de çocuğu üzmeme gerek var biraz daha dursun

(7,827 puan) tarafından

Ablam acele etmişti evde çiş olmayan yer kalmadı yaşla alakası yok çocuk ne zaman hazırsa o zaman başlamak en doğrusu uzun süre çiş tutmasından ve gece bez kuruluğundan anlarsın

0 oy
(3,715 puan) tarafından

Çocuğa bağlı. Ben 3 yaş öncesi denemek istedim ama henüz hazır değildi. Tam 3 yaşını doldurunca başladım. Yaklaşık 3 ay olacak gün geçtikçe daha iyi ilerliyor. Ama önemli temel noktalar var. Altı kuru kalkıyor mu, kendini ifade edebiliyor mu gibi. 

0 oy
(445 puan) tarafından

Çocuğun belirti veriyor mu? Sen hazır mısın? Oenmli olan bunlar çünkü çok stresli bir dönem. Oğlum 20 aylık biz tamamladık eğitimi. Oğlumda hazırdı bende hazırdım hallettik geçtik. Sizinde yaşı gelmiş aslında. Durumunuza bakın öyle karar verin

(190 puan) tarafından

Cış yaptığı zaman dıyor çiş  cış dıye ama 

0 oy
tarafından

Tamamen çocuğa ve anne baba yaklaşımına bağlı ☺️ sabırlı olmazsanız sürekli başa sararsınız.

0 oy
(905 puan) tarafından

Eğer çocuk kendi hazırsa 1 buçuk yaşında bile bırakıyor. Ama okuduğum kitaplara istinaden 2 buçuğa doğru başlamak iyiymiş

(190 puan) tarafından

Hazır oldugunu nasıl anlıcam

(905 puan) tarafından

Mesela bezini çıkarmak ister. Bağlatmak istemez. Anne çişş der. Tuvalete gitmek ister. Farkında olur çişin kakanın varlığından

(190 puan) tarafından

Kaka cışnın farkında yaptığı zaman soyler arada soyler 

ama bezini çıkarmıyor 

0 oy
(15,136 puan) tarafından

27 de öğrettim kıza ben 1 haftada hallettim 

0 oy
(711 puan) tarafından

Acaba en geç ya da en erken kaç yaşta veren var, sadece merak. Ben en geç 42 aylık biliyorum hala vermedi annesi yazı bekliyor 

(711 puan) tarafından

Soruna cevap olarak da ben kızıma köydeyken verdim 24 aylıktı altına kaçırması hiç strese sokmadı beni çünkü dışarıdaydı hep sadece üstünü değiştim, belki de benim rahatlığımdan dolayı kolay geçti. Sonra eve geldiğimizde azıcık zor oldu klozete yapmaktan tedirgin oldu ama ödülle falan hallettik onu da

0 oy
(1,642 puan) tarafından

Eltim 2 yaşında tuvalet alışkanlığı kazandırmaya başladı hala ara ara kaçırır ama arada bir

0 oy
(5,901 puan) tarafından

Ilk ogkuma tam 27 aylik ogrettim, 1 haftada ogrendi 1 ayda tamamen oturdu. Kucuk oglum 1 hafta sonra 2 yasinda oluyo ona da yaz bitmeden baslayip bitirecegim. Bence cok geciktirilmemeli.

0 oy
(248 puan) tarafından

Tam 27 aylıktı canim oglum

(190 puan) tarafından

Zormuydu alıştırması

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 513 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,966 soru

24,132,247 cevap

334,099 kullanıcı

...