Kızlar sallanıyoruz yine çıktık dışarı
6.2 nin artçıları 2 3 ay sürer canim RABBIM.beterinden korusun 4.3 olmuş
6 şubatın artçıları hâlâ sürüyor 2 bucuk yıl olacak nerdeyse
orda oldumu
Yok olmadı hissedilmedi istanbulda 6 üstü olunca hissedilir burda gecen ki 6.2 ydi ya mesela burada 3 4 arasi hissedildi
Kutahya bilemiycem yakin 5 ustu olsa hissedilir
kimseye bisi olmasin 🥺
Evet ama insan korkuyor İstanbul da büyük deprem beklendiği için
ALLAH korusun
Çok geçmiş olsun depremi yaşayan bilir ki biz o gece tam 1 hafta o soğukta disarda kaldık Rabbım beterinden korusun çok zor :(
Amin çok sağol canım herkes dışarı çıkınca biz de çıktık
Canım nerdesiniz biz gebzedeyiz hissetmedik ama kayınvalidem hissetmiş
Esenyurt'ta yiz
Evet ya koltuk gidip geldi
Bilmiyorum canım uzak miyiz
Siz devlet Hastanesi'ne yakın mı oturuyorsunuz öyleyse araba ile 20 dakika mesafede canim
Torium AVM biliyormusun ben onun üst tarafında oturuyorum
AA evet biliyorum orda ben liseyi btirdim aciktan
Ali kul da bitirdim oraya ben dolmuşla geliyordum
Artçılardır canım ama olsun çıkın dikkatli olun Rabbim sakinlik versin toprağa🤲
Bende öyle diyorum ama bilemiyoruz ki
Avrupa yakasında misiniz beykozdayim hissetmedim
Evet Esenyurt
Rabbim yardımcın olsun. Bingöl'de yaşıyorum burda da olacak bizde korkuyoruz
Amin hepizimi korusun canım
Ben de bingoldeyim Maraş depremini bile o kadar şiddetli hissetmisken Bingöl'de olacak depremin dusuncesi bile insanı çok korkutuyor
Hemde nasıl canım
Ay once psikolojik herhalde dedim sonra dolabin kenarina asili kolyelerim carpinca sesten anladim. Bebek de var uyuyor simdi basinda bekliyorum cok tedirginim. Alllah herkese yardim etsin ferahlik versin.
Of of ne olacak bu nereye kadar ya
hissetmedim ben buyukmuydu
4.3 oldu
Evet cnm bızde tuzladayız duyduk
Bende tuzladayım hissetmedim hiç
Cnm eşimle oturuyorduk koltuklar sallandı bırden dedık deprem oluyor Rabb'im duruyurmasın
Off allahım korusun ya 🥺🥺
Bende hissetmedim çocuklar la evde yanlışım eşim işte rabbim bir faha yaşatmasın ☹️
Ben gün içinde artçıları hissetmiyorum hareket halinde olduğumuz için ama gece yatarkeeenn hissetmek ennn kötüsü 2 gecedir kaynanamlardayım çocugu emzirmeye kalktığımda nasıl denk geliyorsa bilmiyorum o zaman yatağın gidip geldiğini titrediğini hissediyorum kalbim aşırrııı çarpıyor ozaman 😔😔😔
Deprem olmasa bile ilk sallantıdan sonra insanın kafası dönüyor resmen sürekli sallanıyor gibi hissediyor 6 Şubat depreminde bizde Kayseri de yakalandık bu sallanmış gibi hissetme durumu 5.6 ay sürdü Allah yardımcımız olsun inşallah güvenli bi yerde kalın lütfen bir süre
Allah beterinden korusun korktuğunuzu yaşatmasın
Evet ya bende hissettim Allahım yardımcımız olsun
Evet yaa delireceğim artık, psikolojim bunu kaldırmıyor
Benimde hep oluyormuşum gibi
Bizde ara ara hissediyoruz evdeyiz vallahi ne yapalım
Allah yardımcımız olsun
Sizi çok iyi anlıyorum 6 Şubat depremine Kayseri de yakalandık baya hissedildi merkez üstü Kayseri sandık hatta çoğu bina hasar aldı o soğuklarda 1 ay evlerimize giremedik sürekli artçı oluyordu 4.5 arasıydı rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zamanda atlatırsınız inşallah
İnşallah canım size de geçmiş olsun
Rabbim beterinden korusun 😞😞
1,492,359 soru
24,384,689 cevap
348,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın