+1 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (9,628 puan) tarafından

Annesinin maşi var eşimin ablası alıyo maşi ve şoyle bisey var eşime ayak islerini yaptiriyolar yok para atayim sunu al yok para koydum bunu yap iyce sinir olmaya başladım kulanıyolar  eşimi

6 Cevaplar

+1 oy
(11,456 puan) tarafından

Annesine ablası mı bakıyor

(9,628 puan) tarafından

Evet canım öyle oluyo masını o alıyo 

(11,456 puan) tarafından
+1

Ee kim bakıyorsa o alır bu iş böyle 😀 en azından aldırdıklarının parasını atıyormuş eşine..

(9,628 puan) tarafından

Atiyolar yada eve birakiyolar ama ayak isleri hep bizde canım kendi yapsin maşi almak icin okadar uğrastilar

-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından

Sende maaşı akıp eşine iş yaptırdığı için mi kızıyorsun birde o mu bakıyor annesine merak ettim 

(9,628 puan) tarafından

Kız kardesı bakıyo ama ayak islerini eşime yaptiriyolar hep 

(713 puan) tarafından
+2

Ayak işi dediğin ne gibi yani birde kardeşi bakıyormuş annesi ya eşinin de yapması gerekiyor zaten ayak işi vs. Sen öyle düşünmüşsn ama 

(9,628 puan) tarafından

Canım parayı aliyo ama emir verir gibi herseyi esime yaptiriyolar bitanede abisi var sinir oluyom herseyi yapan esim yada ben uğrasiyom 

0 oy
(600 puan) tarafından

Esinle konuşup buna engel olabilirsen yap engel olamiycaksan boser ne halleri varsa görsünler sana değmesinler

(9,628 puan) tarafından

Bana dokunuyo olay canım  gecen boya isleri almasiyla ben ilgilendim badanasini yapacak annesinin yapsin bisey demiyom ama ayak islerini hep biz yapiyoz bisey buluncak biz halediyoz 

(600 puan) tarafından

Sende yapma kendiniz yapın isim var gücüm var de geç iki kere zorlarlar 3de dururlsr

(9,628 puan) tarafından

Ben anlamam deyip isin icinden cıkiyo eşim bende kendim halediyom  

(600 puan) tarafından

En başta da eşimi kulaniyorlar demişsin ona göre yorum yaptimda zaten eşin sıyırıyor kendini sende öyle yap

(9,628 puan) tarafından

Yapacam bidakine canım bu boya meselesini cözdum başka biseye karısmam artik maşallah her ay biseyleri cıkıyo yada alıncek biseyler oluyo 

0 oy
(9,492 puan) tarafından

Oda kardeşi canım annesi sonucta onlar bakıyorsa oda yapacak mecbur 

(9,628 puan) tarafından

Yapacak canim birde abisi var birazda o yapsin hep esim yapiyo  eşim cözemedimi ben haletmek zorunda kalıyom bağzen 

0 oy
(21,282 puan) tarafından

Oğlu olduğu için olabilir mi masrafını üzerine yıkmıyor sonuçta ayrıca kızı bakıyorsa tabiki kızı alacak 

(9,628 puan) tarafından

Alsın parayı birazda kendi cözun meseleyi yada abisi haletsin hep esime söylüyolar esim cözemeyince ben cözuyom maşallah her ay bisey alınacak oluyo yada bisey yapılacak oluyo 

0 oy
(321 puan) tarafından

Şeytanın vesvesesine gelme bacım. Zikir et dua et bak bacısı annesine bakıyor. Emin ol yaşlı ve hastaya bakmak kolay değil maaşı boşver. Maddiyat yerini doldurur. Eşinde kendince yardımcı oluyor. Ayakci deme oda öyle destek oluyor. Aile bu tek kalemde sil fiyemezsinki. Vesveseye gelme. Sabırla bekle dua et. Ama gene sen bilirsin.

(9,628 puan) tarafından

Bayrama kadar yapın dedi canım bayramda gecekmiş  

(321 puan) tarafından

Emir vermiş resmen sen haklısın. Hakkını savun sonuna kadar ezmesinler adamı iyi niyetini kullaniyolar resmen

(9,628 puan) tarafından

Aynen canım bende ondan diyom dur demem lazim cözmeye calışacam 

(321 puan) tarafından

Haber et tamam inşallah çözersin Allah yardımcın olsun. 

(9,628 puan) tarafından

Pazar günu gidip yaparim napem diyo şuan badana bile yapmadı eşım şimdiye kadar bilmiyo anlatmaya calistım ama nasıl yapar bilmiyom bende gidemem yardıma çocuklar kucük bizim evde badana olacak ama eşime yardım edicem anlaticam babam biraz ögretmişti az biliyom 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 136 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,090 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,450,684 soru

23,820,943 cevap

318,293 kullanıcı