0 oy
98 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (189 puan) tarafından

Şimdi direk dalıyorum konuya

Görümcem kocası eşimi aramislar araba alcaklarmis sn git bak demeye eşimde akşam gidecek ama 1 saatlik yol gösteriyor yani git gel derken belki gece 3 te zor gelir eveee....   Dünde bizim tarla var kaynana v kayın sürememis eşim iş çıkışı giti sürdü 12 ye geliyor şu eve geldi 

Eve gelince anlattı işte bacım aradi gidecem bakacam 

Bn bı sinirlendim neden eşim gidip bakiyoki onlar baksın  bn abime böyle bı istekte bulunamam akşama kadar çalışıyo bide yolami çıksın diye düşünürum 

Bunlar resmen eşimi kulaniyo esimede dedim kendini kulandirtma 

Zaten bağ bahçeden dolayı görüşemiyoruz doğru düzgün bu akşam yine yok eşimde gitmeyip napcam diyo şaka gibi ... buraya geldikleri zamanda öyle eşim banka gibi görüyorlar resmen kulanma 

Kaynimda öyle tarla sürmeyi bilmiyorsan öğren herşeyi eşimin başına atmışlar adam canı isterse geliyo tarlaya bizimki de dört dönüyor 

Onlar senin hakkını ödeyemez dedim ama bnim canimi sıkıyor bu konu kendini kulandirtyo resmen çok ta bişey diyemiyorum yanlış anlicak diye resmen bizi ikinci plana atiyo onlar yüzünden 

5 Cevaplar

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Sen kocana kendini kullandırtma dedikçe yapma etme dedikçe o daha çok onlara yönelecek demedi deme. Bırak yaaa gelmesin gitsin ne hali varsa görsün. Senn el kızısın her söylediğin batar . Ben bakkk bennn kaynanamla aynı cümleyi kurduk kocama kocam bana dedi sen düsmansın bakk vallahi kaynanamla aynı cümleyi haa bir virgül eksiği fazlası yok. O yüzden ne kocamın yaptığı ettiği umurumda ne de ailesinin . Hiiiçççç önceden çok söylenirdim baktim adim memnuniyetisiz düşman kinci oldu. Şimdi varyaaa hiç ama hiç o ne etmiş bu ne etmiş hiç sormuyorum.  Yanımda tlf ile konuşuyor bazen ahh vahh etti diyelim tlf kapattıktan sonra ne olmuş diye hiç sormam.  Çatlıyorlar Çatlıyorlarrrrrrr.  Hele eşim varyaaaa bu defa o konuşmaya çalışıyor benimle birseyler anlatmaya çalışyor diyorum hayır konuşmadan hersey çok guzel . Çekememmmm 

önce (189 puan) tarafından

Tmda cnm kendimi geçtim çocuklarım var çocuklara vakit ayırmiyor kaynana orda kalıyor tek kalmasın diye  bı günde bir gidiyor 

Eşimi diyorum pişman olacaksın kaybeden sen olacaksın çocuklar babayı görmüyor doğru düzgün 

Herşeye yetişirken bize geç kalıyor ama du bakalım n zmn dank edecek

önce (404 puan) tarafından

Yaaaa ayırmasın vakit ayırmasınnnnnn.  Sen kendin çocuklarınla vakit geçirebiliyorsan o sana yeter. Devran döner elbet onunda zamanı gelir kiii senden zaman ister vakit ister ihtiyacı olur filan ayırmazsın vakit. Eğer ki cocuklarinla tek başına dışarı çıkıp gezip gelebiliyorsan hiç ama hiç eşine sesini etme. O senin farkına varır geç olur ama olur o zamanda sen döneceksin vakit ayirmayacaksin 

O günü sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten

-Reklam-
0 oy
önce (2,501 puan) tarafından

Kendi uyanmayinca hiç bişey yapamazsın uyan desen çirkef gelin olursun böyledir bu işler bekle gör elbet bir kazık yer ayar....eds gişeleri gibi ortalık bir aydınlanır kazık yesin gör hele....

Aslında farkında da bna söylemiyor BNC  

Bnd bekliyorum bizim hiç işimiz düşmedi onlara Bakalım düşerse zaten ozmn görünecek gerçek yüzleri 

0 oy
önce (1,374 puan) tarafından

Benzer ırkları ben de yaşıyorum. Üstüne gidiyorum yapma diye suçlu ben oluyorum hep. Hepsini Allah'a havale ettim. Evliliğinin uzun süreceğini düşünmüyorum artık. 

Yapabiliyorsan uzaklaştır ailesinden. Başka yere taşının, yoksa ne dersen de herkes yaptığına devam edecektir. Eşim de hayır diyemez benimki diyemiyor her şeye tamam diyor dilini koparasım geliyor bazen

Kız bn n diyorum biz ikinci planda kaldık n uzaklaştırmasi 

En çok çocuklar için üzülüyorum baba yok doğru düzgün ortada

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Bizdede durum aynı canım.eşim kışın fabrikada çalışıyordu haftada 1 gün tek izinliyliydi.eniştesininde kendi işi.2 gün tatili var tatilde çoluk çocuk gezip tozarlar.eşimede o 1 günlük izin gününde demiş gel bize odun kes.dedim adam kendi tatil gününde keyif yapıyor gezip tozuyor sende kendini kullandırıyorsun.sen dedim kendi çocuklarını alıpta bi gezmeye götüremiyorsun.onlara gelince bütün gününü harcıyorsun.anlamıyor laftan illa kendini kullandıracak.bende evde kaldığı gün darlıyorum artık.

Sn anlatinca bn sinir oldum gerçekten bunlar niye böyleler neden yani 

Birazda kendi ailesine odaklansalar 

Kaynim geçen pazar kahvaltısına gelmedi mesela karısıyla çarşıya cikicakmis 

( Pazar kahvaltısıda genelde Beraber olurlar düşün yani) 

Adam rahat ayy soyledikkce daha çok sinirleniyorum 

0 oy
önce (21,683 puan) tarafından

Yapma etme dedikçe yapar en iyisimi boşver kendi anlasın 

Birinde denesem diğerinde illa diyorum cnm bugün mesela o gitcek rahat kafa sakın ama bn burda düşünüp düşünüp sinir oluyorum 

önce (21,683 puan) tarafından

Sinirlenme vallahi yazık sana canım boşver kendinle ilgilen valla insanlar için uğraşmaya yıpranmaya değmiyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 401 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 991 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,496 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansutaskin4 (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 307 göst.

Kategoriler

1,450,746 soru

23,821,636 cevap

318,316 kullanıcı

...