Gecelerdir düzgün uyuyamıyorum depremden beri, artık gucum kalmadı, uyuyacağım ama kaygım yükseliyor, ne olur dua edin bana huzurlu uyuyayım, artık bayilacak gibi hissediyorum
Allah gönlüne ferahlık versin ama çok fazla düşünme alnımızda ne yazıyorsa başımıza o gelir akışına bırakmak en iyisidir ❤️
Sakinn oll bende korkuyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok ben çok direndim uyumamak için ama artık gücüm kalmadığı için uyuya kalıyorum çocuğu emzirmek için kalkmıştım dün gece 3 de olan sarsıntıyı yatak da hissetim emzirirken yüreğim ağzıma gelecekti ama sadece ufak salladı geçti gitti artçı olduğu için korkma raylar yerine oturuyor büyük depremden sonra bir süre artçı devam eder . Sen zihnini başka şeylerle meşgul et bol bol dua et uyuyakalırsın zaten
Ben istanbul Pendik'te olmama rağmen 6.2 lik depremi öyle bir hissettim bina öyle bir sallandıki evde tektim bebegim uyuyordu hemen onun yanına koştum kucagıma aldım ve yere kapandım onun üzerine Allah'ım birdaha yaşatmasın elim ayağım boşaldı zangır zangır titredim ama bebegim için güçlü durmak zorundaydım deprem biter bitmez sadece bebegin battaniyesini ve telefonumu alıp dışarı fırladım depremden 1 hafta önce rüyasını gördüm ve rüyamda ne gördüysem aynısını yaşadım evet hâlâ hepimiz korkuyoruz evlere girmekten uyumaktan ama tevekkülden başka çaremiz yok tek sıgınagımız Rabb'imiz onun gücünden üstün güç yok sadece ona sıgınıp dua edeceğiz
Elden birsey gelmiyor mecbur temkinli uyuyoruz yeni evime geldim kaç gündür kaynanamdaydim çok kötü yakalandık Rabbım tekrar yaşatmasın şarj dolu olsun bas ucunuzda su yiyecek ve fener olsun üstünüz giyinik olsun :((
Bende 1.5 yaş bebeğimle yalnızdım 29 haftalıkta hamileyim o kadar korktum ki kucakladım bebeğimi dua ettim bekledim günlerdir çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sürekli dua ediyorum tedbir alıp beklemekten başka çaremiz yok :(
Ben yaklaşık bir yıl boyunca böyleydim uyku ve duşa girme düzenim 6 ay kadar sonra düzeldi sürekli bir yerlerde depreme yakalanma korkusu yaşamayan gerçekten anlamıyor çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun sürekli dua oku doğal afetler için dualar var sürekli çocukların ve kendin için dua oku ve tedbirini al mutlaka çantana hazırda bulundur her zaman gerekirse birden fazla çanta bulundur yatak odanda hemen erişebileceğim bir yerde kapıda Allah yaşatmasın ne yaşadın ha bire bir yaşadığım için o süreç gerçekten zor gerekirse destek al
Ayetel Kürsi felan nas suresi okuyun bol bol
Başka elimizden birşey gelmiyor.
Bide gün için de bseyler le meşgul olun sürekli deprem düşünmeyin.
Bende aynı şekildeyim bide ben depreme yakalandigimda 2 çocuğumla evde tektim .
1,492,974 soru
24,394,216 cevap
349,570 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın