+3 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından

Kızlar bi tane oğlum var 5 yaşinda birde kızım var 1 bucuk yaşında ama oğlumun tam tersi kızım.. tam bir cadoloz ve cok yoruyor beni sürekli cirliyor illa onun dedigi olcak inatlasiyor benle acayip.. 1 bucuk yaşindaki cocukta ne gezer inat demeyin.. altni degisecektim degistirmeme izjn vermedi ayagini atti sag sola döndü bagirdi cirladi e bezlemedende olmaz iseyecek ortaliga diye bende gayret ettim bezlemeye ama yookkk cabaladim cabaladim başaramadim o kazandi sakinlessin diye biraktm onu gitti ötede işedi bacaklarindan asağya yerlere.... valla ben bunla nasil ilgilencegimi bilmiyorum nasil yetiştircem ben bunu bilmiyorum şimdiden inatlasiyor benle cadolozz napcam ben akıl verin bana 

7 Cevaplar

+2 oy
(8,500 puan) tarafından

Maalesef çözüm yok bezi erken bıraktırmaya çalış inatlaşma benim kızımda aynı 3 yaşına geldi hala kendi dediği olacak 

(269 puan) tarafından

Allah kolaylik versin oğluşum hic boyle değildi hic yormadi bizi.. 

-Reklam-
+2 oy
(142 puan) tarafından

Uzat yere çocugu aç kollarını yana ellerinin üzerine kendi ayaklarını koy çocugun kollarını tutabilecek şekilde yüklen 

kendi ellerinlede bezini degiştir başka yolu yok bacım onların keyfine göre hareket ettikçe dahada şımarıyorlar bırak aglasın

(269 puan) tarafından

Kız onuda dened8m ama bacaklarn8 sağa sola atti olmadi yani degisemedim.. ilk kez böyle bise yapti ama genel olarak soruyorum yani ağlatmalimiyiz  bunlari sürekli ağlicaklarmı nereye kadar ağlicaklar 

(142 puan) tarafından

Ne yaparsan yap aglıycak sal gitsin aglamasın etmesin egitem kibar olam dedikçe bunaltıyolar

+2 oy
(2,039 puan) tarafından

Külot bez tercih edin daha kolay. Hiç denmemeli zaten 1.5 yaş cocukta inat ne gezer diye. 1.5 yaş inat zamanı zaten atak ayı bebeklerin. Gayet normal. El kadar çocuğa da cadaloz demeyin ya 😂 inat hepsinde oluyor 

+2 oy
(6,210 puan) tarafından

Benim 1 tane cocugum var. Cani sagolsun. Cok fenadir,bizi cok yordu. Baska cocuk dusunmuyorum. Uykusuzluk,yemek yememe,inatlasma vs vs. 

Eline sevdigi biseyler verin onla ilgilensin. Kulot bez kullanin. 

Ben hep derim ama pek inanan olmaz. Kiz cocuklari daha fenadir. Benim ki hem cok hareketli hem de cok fena. Mahallede falan bilmeyen cok halini hareketini parklarda falan adimiz cikti :D 

Neyse iste gerekirse kizin benim ki oyleydi bi alt degistirmeye surekli tekmeler atardi,gobegime,goguslerime gelirdi. Bigun artik cok sinirlendim. Siddet yanlisi degilim ama bacagini hafiften cimcikleyin. Sakin ol tekme atmak yok deyin. Daha sonra yine yapmaya calisirsa elinizle bacagina hafif dokunun ama bisey yapmayin. Valla bazi cocuklar guzel dilden anlamiyo. 

İlk cocugunuz kiziniz gibi olsa 2.yi dusunur muydunuz ?

(269 puan) tarafından

Düşünürdüm.. cnkü her cocugun bi kardesi olmalı bence 

0 oy
(6,507 puan) tarafından

Kilot bez al onu yatirmadan halledersin o aylarda oglumda oyleydi bir iki kez haliya yapti ama kilot bezle ayakta degistirince sikinti yapmadi

0 oy
(4,648 puan) tarafından

Külot bez kullan. Benim de aklıma o geldi:) En azında ayakta kaçarken de olsa giydirilir

0 oy
(63 puan) tarafından

Bizde oyleydik külot beze geçtim rahatladım yoksa o cirtcirtlari takmak tam bı iskenceydi

(142 puan) tarafından

Hangi marka taşma oluyor mu

(63 puan) tarafından

Yok olmuyor yani çok aşırı çiş yapmıyorsa . Ben  bebem natürel kullanıyorum şuan. Molfix baby turco  minies kullandım. Uygun geldiği için bebem natürelden devam ediyorum. Daha pratik 

(142 puan) tarafından

Anladım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 252 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
+1 oy
12 cevap 336 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,217 puan) tarafından soruldu