0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (3,083 puan) tarafından

2 buçuk yaşında bir kızım var. 1 aylıkken hastalandı ve doktorların bile yaşama şansı yok gözüyle bakıyorlardı. 20 gün hastahane ve sonrasında kontrollerle şuanda çok sağlıklı. Ama eşimde kızımıza farklı bir bağlılık oluştu. 1 dakika bile ağlamasına izin vermez, evi yıksa ses etmez kıyamadığı için. Eltimin çocukları bile geldiğinde kızım onların elinden bir şey istese hemen kızıma verir ya da hemen aynısından alır. Birkaç aydır bir kardeşi olsa dediğimde o da ağlatamaz kızımı diyor. Ben bu durumu kendi amcam da gördüm. Ortanca kızı ağladığında morardığı için hep onu kayırırdı, kızı 24 yaşında hâlâ kayırır. Yakın zamanda korunmayı bırakmayı düşüyordum ama eşimin davranışı biraz durdurdu. Nasıl bir konuşma yapmalıyım. Espiriyle söylediğimde kayırırım diyor, ciddi konuşunca hamile değilsin yapmam falan diye geçiştiriyor ama hiç güven vermiyor bana

4 Cevaplar

0 oy
(1,590 puan) tarafından

korku yaşamış normal ama abartı da çocuğa zarar. pedagoga götürün çocuğu, pedagog orada sizi de yönlendirir. bir uzmandan böyle şeyler duyması lazım. 

(3,083 puan) tarafından

Bu konuda pedegoga gitmez. Ben ciddi konuştuğumda bile yapmam diye kestirip atıyor. Ama yapacağından eminim. Çevremdekiler bile farketmiş durumda

(1,590 puan) tarafından

2.çocuğuna da kıyamaz şimdi onun sevgisini bilmeden böyle diyor ama bir şekilde uzman görüşü lazım. çocuğuna iyilik yaparken kötülük yapıyor aslında. tamam babaşımartmayacak da kim şımartacak ama bunun da bir dozu olmalı 

-Reklam-
0 oy
(283 puan) tarafından

Korkudan dolayı üzerine titriyor canm.Birde kız cocuklarina kiyamaz babaları.2.cocugu olursa eminim ona da cok düşkün olur.Yani hastalik geçirmesine gerek yok bazi insanlar cok duser cocuklarin uzerine.Bence azı da çoğu da zarar kendini biraz tutması gerekiyor Cunku cocuklar inanilmaz cin gibi.Her istedigini yaptirir disiplinini zor saglarsiniz.Okul hayatı arkadaslik ilişkileri hepsi etkilenir.Bu sekilde bir konusun.Disarda herkes her istedigini yapmicak canm

0 oy
(5,175 puan) tarafından

Bence eşin iyi bir baba kızının başına kötü bir hastalık gelmiş buda onu korkutmuş bir daha çocuğu olursa onuda aynı sever ve ayrım yapmaz 

(3,083 puan) tarafından

Aynı sever tabiki ama kızımıza aşırı zaafı var. Benim amcam da böyleydi, 24 yıldır hâlâ aynı

(5,175 puan) tarafından

Benim eşimde okadar kızıma düşkün ki biri öpünce öptürmezdi ben kızınca bana kızardı bir tane yeter çocuk derdi kızım 8 yaşına girince eşimi ikna edip ikinciye karar verdik tabi hemen olmadı düşük kimyasal gebelik derken kızım 12 yaşına girince oğlum dünyaya geldi herkes diyordu kızını kayırır diye eşim şimdi ikisinide aynı korumacı  bir şekilde seviyor ayrım yapmıyor senin eşinde yapmaz merak etme herkes amcan gibi olacak değil 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Tamam koruyucu ol koru kolla kızını ama bu onun ileriki yaşamına zarar veriyor. Her istediğinin olmasına alışan çocuk yetişkin olunca istediği olmadığında ne yapacak babası. 

(3,083 puan) tarafından

Ben yaparım diyor, eminim de yapar

(1,741 puan) tarafından

Her istediğini yapabilecek mi. Birisi ile arkadaş olmak istedi karşıda ki istemedi ne yapacak. Yada üniversite de istediği yeri kazanamadı hadi onu özel üni. İle halledersin. Çalışmak istediği yere giremedi ne yapacak. Kızına hiç iyilik yapmıyor benim amcamın iki kızı var ikisi de aynı şekilde büyüdü her istedikleri oldu büyürken. Ama şimdi önüne gecemiyolar. Kızlar evden dışarı çıkmıyor keyifleri istemezse okula bile gönderemedi açıktan okudu çünkü şımarık oldukları için kimse ile arkadaşlık kuramadılar. Hayatlarını kararttılar.  Allah korusun amcama birseu olsa ayakları üzerinde duramazlar. Eşiniz her zaman çocuğunun yanında olabilecek mi allah korusun ona birşey olsa kim yerine getirecek isteklerini. Birazda bu açıdan bakın derim. Eminsin o yapar ama ya allah ın başka planları varsa. Anne babanın görevi çocukları kendileri olmasa da ayakta durabilmeyi öğretmektir. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 372 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
0 oy
5 cevap 321 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.

Kategoriler