+1 oy
99 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (904 puan) tarafından

Kizim 7 bucuk aylik dis cikarmaya çalisiyor ek gidayi red ediyor en sevdigi muzu bile eliyle itiyor ne yapicam gecermi bu durum emziriyorum ama gece uyutmadigi icin cok sütum yok aç kalirmi üzuluyom yavruma zorlamakta istemiyom midesi bulaniyor öguruyor bebegim

4 Cevaplar

+1 oy
(1,556 puan) tarafından

O dönemde ek gıda doyumluk değil zaten. Endişe etme sorun olmaz

-Reklam-
0 oy
(1,387 puan) tarafından

Canım zaten şuan tadımlık yiyordur zorlama hep atak haftası hep diş çok zorluyordur üzerine gitme çok zorlama sen yine teklif et yemek isterse yer zaten önüne koy kendisi yesin belki hoşuna gider o şekilde 

(904 puan) tarafından

Evet teklif ediyirum istemiyor kaldiriyom emziriyorum insallah kolay atlatir 

0 oy
(1,497 puan) tarafından

Öğürse bile ver benimde bebeğim 8 aylık yedigi şeyleri yememeye başladı. Pure yiyor ama taneli yemiyor. Bende dişe bağlıyorum bakalım. 

(904 puan) tarafından

Ben õgürurken biri zorla yedirsin istemezdim zorlamiyirum o  yuzden siz hep blendermi verdiniz neden taneli yemiyor benimkide yemiyor öyle cok taneli zaten 

(1,497 puan) tarafından

Aslında sadece blender ile değil catallada ezdim . Bir kere şehriye çorbası verdim gayet iştahla yedi ilkinde sonra püreyide yememeye başladı üstüne hasta oldu. Şimdi pureyi bile çok az yiyor . Tabağı önüne koyuyorum kendi ağzına alıp yesin diye onu da yapmıyor , oynuyor .

0 oy
(2,056 puan) tarafından

Sakın zorlama zaten 1 yaşına kadar esas besini anne sütü karın doyurmak değil ek gıdada amaç. Az önce bende yaptım mama yemedi zorlamadım. Çünkü zorlayınca ilerde hiç yemiyormuş. Sütun yeter merak etme bol bol su iç. Gece sık sık emse bile aktif etmiyordur diyor doktorlar

(2,056 puan) tarafından

Alerjik olduğunu bilmiyordum karanfil ın senin bebeğin alerjikti öyle bir etkisi varsa verme evet 

(904 puan) tarafından

Evet zaten yüzu kizarik  mango yemistim alerji yapti karadut özü aldim bakalim insallah alerji yapmazsa verecem keci boynuzu özu ve unuda aldim bide besin mayasi varmis biri önerdi Burda cok faydaliymis onuda aldim bakalim vitamin eksikligi olmaz insallah yakinda baklagil vermeye başlarim

(2,056 puan) tarafından

Güzel bakıyorsun maşallah olmaz vitamin eksikliği olursa da canını sıkma alerjik bebek sonuçta yiyemiyor herşeyi

(904 puan) tarafından

Evet insallah gecer bu gunlerde

(2,056 puan) tarafından

Geçecek geçecek iki tane daha büyütmüşsün bunu da büyütürsün 🤗

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 59 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 345 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy