Kızlar çocuklar için yazlıklar ne zaman çıkartmalıyım daha erken mi benim ve eşimin çıkarttım ama çocukları çıkartmadim bir sıcak bı soğuk oluyor değişiyor diye şimdide diyorum çıkartayim annem diyor erken bı 10 gün daha bekle diyo ne yapmalıyım siz çıkarttınızmı
Bencede erken ya biz hala yelekle oturuyoruz evımızde sıcacıktır halbuki
Bir haftadır çıkarttım,ama bugün hava biraz esiyor
Çıkarmadım yaa bizim burası gec ısınıyor hala da soba yakıyoruz
Ben çıkardım yıkandı yerleştirildi ama henüz giydirme aşamasına gelmedik bir kaç gün sonra 27 derece gösteriyor o zamana giyerler
Hava daha soğuk ya kaç gündür de esiyor biraz daha zamanı var
Bence erken canım ben daha hala doğalgazı yakıyorum
2 aydır yazlıkla geziyoruz bz😂
Hiçbir zaman yazlık kışlık çıkartma derdi olmayan ben 😂😂😂 yaşadıgın ilin aylık hava durumuna bak ona göre ilerle
İstanbuldan sesleniyorum hala doğalgaz yanıyor karda giydiğim kıyafetleri giyiyorum buzzzz gibi
Çıkarabilirsiniz bı kaç parça kışlık dursun kaldirirsiniz eltim çoktan bayramda çıkardı soğuklar şimdi başladı cnm oda yaz yagmurlari soguklari
ben cikardim duruyorlar öylece ☺️ evde giyiyoruz
En kalinlari kaldım ince kisliklar duruyor hala bizim buraya Haziran'dan önce yaz gelmez
Hepimizin çıkarttım dolabın bir kenarına koydum kışlıklar baharlıklar duruyor çok kalın olanlark kaldırdım
Nisan ortasında yapmıştım. En azından çok kalınları kaldırdım orta kalınlar duruyordu ama malum deprem olunca kışlıkları yeniden çıkardım. Bir gece sokakta kalınca orta kalınlıkta olanlar üşüttü. Şu 2 3 gündürde fırtına var montları da çıkardım hep geri.
Hanımlar evden gelir kazanmak ister misiniz network işi değildir home bitkisel değildir
Ben çoktan çıkarttım havalar burda 30 dereceye yakın oluyor yağmur yağınca biraz soğuyor o zamanda uzun ince kollu tişörtlerini giydiriyorum havanın sıcaklığına görede dışarda yağmurluk veya hırka giydiriyorum
Antalyadayiz mecbur çıkardık giyiyoruz bile
Çıkarttım ama daha yıkamadim giydirmek için erkek daha arada doğal gaz yanıyor geçen sene Mayıs gibi giydirmeye başlamıştım
Katladım ayarladım hepsini fakat hala uzun kollu alt üst giyiyorlar biraz bıraktım cnm
1,487,872 soru
24,322,038 cevap
345,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın