İyi geceler sizinle bir konuda konuşmak istiyorum benim güzel kardeşlerim burda eğleniyoruz gülüyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyor ama lütfen burda kimseye güvenmeyin demiyorum ama ev adresinizi numaranızı face twet instgm vs bunları paylaşmayın grublara dahil olmayın biz zaten telefonumuzda olan insanlardan yüz yüze görüştüklerimizden yılmadık mı? Doymadıkmı samimiyetsizlerinden bırakın burası uzaktan uzaga ama içten menfaatsiz çıkarsız olsun ancak çok güvenirseniz verin numaranızı çok farklı yerlere gidiyor olaylar düşünsene kafa dagıtmak için girdiğin platform senin hayatını alt üst ediyor buna izin vermeyin herkesle yüzyüze görüşme anlamında mesafeniz olsun Hayır demeyi bilin gruplara katılmayın kim küserse küssün dikkatli olun güzel kardeşlerim..
Devir kötü inanın.
Aynen kitabın ortadan konuştun kardeşim şimdi seni de linç edebilirler ama
Dedikodu mu var kiz
Tek tabancayım
100%100 hak veriyorum bence de cnm devir guvenmeme devri
Evet sonuna kadar destekliyorum zaten bu devirde kardes kardese guvenmezken evladin annesine babasina kazik attığı bi devirde yasiyoruz maalesef ne bileyim yaa keske bütün insanlar temiz kalpli olsa kimse kimseye kötülük düşünmese ama imkansiz bu galiba ((( yinede uyarin icin sagol canim tesekur ediyorum kanka
Abla gel öpecem seni, o kadar haklısın ki
1,494,591 soru
24,417,062 cevap
351,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın