Kızlar merak ettim sohbet edelim mi
Nasıl annesiniz ev düzeniniz nasıl
Aman dağıtsınlar nolacak diyen anne misiniz
Yoksa asla dağıtamazlar bi köşede oynasın diyen anne misiniz :)
Ben kendim dağıtmalarına müsade ediyorum geçen ay temizlik yaptım duvar silmeli falan hemde misafir odasının kapısını kitledim ama akülü araba ve traktörleri o oda da olduğu için sürekli anne lütfen aç diyip durdular 😂sadece birgün dayanabildim sonra açtım açtığım gibi içinden geçtiler tabi
Bir de böyle hem çocuklu hem temiz olan annelere özeniyorum ya benim iki erkek bebem var iki aydır evden sanki göcüyormuşuz gibi oluyor günde abartısız 4 kere düzenliyorum bir de yatarken düzenliyorum yine aynı hergün iki süpürge yapmama rağmen yerde hala kırıntılar oluyor camları aynaları söylemek bile istemiyorum 😂😂😂sizin evleriniz nasıl merak ettim
Yemek atıştırmalık ne verırısem mutfakta verırım. Sadece temizlik yapacagım gun elinde yıyecekle gezmesine göz yumarım. Zaten biraz sonra süpürge ile çekmiş olacam. Salonu pek kullanmıyoruz çünkü konsolu açıyor masaya çıkıyor oyuncaklarını getırıyor. Yapma etme demekten yoruluyorum. Odasında vakit geçiriyoruz. O uyuyunca salonu kullanıyoruz 😅
Ben bir gün silip süpürüp bir gün duruyorum ayda bir dolap koltuk vs siliyorum ama koltuk sildiğim ertesi gün hatta akşamına batıyor alıştım artık evde oyuncakları saçıyor arada topluyorum yine aynı bende bırakıyorum akşam topluyorum gün içinde misafir gelecekse farklı tabi ama yinede çok kısmamaya çalışıyorum oğlumu zaten dolaplar vs kilitli
Dagitsin nede olsa toplanır o dağıt ben toplarım böylelikle merakı gider emeklemeye başladığından beri cekmecekelrr baktı açtı dağıttı hevesi gidince bıraktı şuan hiç bir yerde dolap çekmece karıştırmaz çünkü merakı gitti
ben rahatim onunda yasam alani oyun kuruyo o oyunla bir hafta oynuyo temizlik yaparken topluyorum yine ayni duzeni yapiyo cok abartinca soyleniyorum
arkadasim bir oyuncak getiremez odaya oynatmiyorum diyo da ne yapacak bu çocuklar
Bırak Dağınık kalsın diyenlerdenim 🏃😂
3 erkek çocuk annesi olarak tımarhaneden bildiriyorm 😂😂😂 misafir odamı elletmem odalarında oturma odasında rahatlıkla oynayabilirler dağıttıklarını toplamazlarsa oyuncakları yani bidaha vermem oyuncak ev temiz olsun önemli olan o dağınıklık geri toplanıyor ayol
Bizim evdeki düzen şöyledir beraber dağıtılır beraber toplanır ortak yaşam alanı olduğu için. Benim 3 ü büyük zaten 4 numara da uyum sağlıyor oyuncakları beraber toplar getir götür yapar evde 22 aylık 😅
Eşimde yardım eder haftasonu yada akşamları ben yetişemezsem bulaşıkları yıkar. Çocuklar sırayla bulaşık Makinesi ni boşaltır.herkes kuruyan çamaşırı kendi dolabına götürür katlar koyar.. asılacak çamaşırları sırayla asarlar.. yemekten sonra masa beraber toplanır.
Evimiz aşırı minimalist olduğu için dagilsa da toplamam 10 dakika almıyor. Sonra robotu salıyorum evin içine oldu bitti. En fazla 20 dakika tutuyor evi toplamam.
1,500,942 soru
24,510,692 cevap
358,895 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın