1 Fatiha okumanız veyahut secdede canı gönülden Ya Allah Ya Şafi dahi demeniz kafi. Dün gece bir arkadaşımızı uğuşturucu içip şizofrene bağlayan eşi şiddet uygulayarak hastanelik etmiş. Bu sabah için uyanması bekleniyormuş fakat yoğun bakımda hala uyanmamış. Kulağından kan geliyormuş sürekli. 2 tane evladı var Cenab-ı Allah evlatlarına bağışlasın. Dua eder misiniz ?
Bu arada beddua etmeyin Allah ıslah etsin deyin.
Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın inşaAllah
Banada dua edin ne olur bebeğimde gelişim geriliği var sağ saglim kucağıma alayım diye
Canım kaç haftalıksın ve bebeğin kaç kilo? Ona göre cevap vereyim
28+3 haftalık bebek 25 haftayla uyumlu 740 grmlik
Gülüm hiç kafaya takılacak bir durum yok , senin gene 3 hafta geride . Benim hep 5 hafta gerideydi hiçte kafama takmadım 37+6da kendiliğinden normal doğum ile geldi gene 5 hafta geriden doğdu 😁 küveze bile girmedi. Kilosu hiç önemli değil. Önemli olan sağlıklı olması . Şimdi maşallah tombik tombik oldu kızım 2 aylık şuan teyzesi
Doktor bana genetik hastalık olabilir dedi bu beni korkuttu sizin kaç kiloydu o haftalarda hatırlıyor musunuz. Birde kaç kilo dogdu
Tek başına kilo ile genetik hastalık olamaz canım 2600 doğdu ama o haftalardaki kilosunu hiç hatırlamıyorum 🥺
Allah evlatlarına sağ salim bağışlasın. O pisliğe içimden beddua ettim kusura bakma ama tutamıyorum kendimi. Allah'ın belası, öbür dünyaya kalmadan bu dünyada çeksin inşallah cezasını.
Estağfirullah kusura ben bakmam Allah bakar sen yine de etme Allah ıslah etsin Allah kahretsin de.
Allah şifa versin inşallah:((
Allah razi olsun amiiiin👐 tez vakitte
Ayy ismi ne çok üzüldüm inanki Rabbım onu evlatlarına bağışlasın dua ederim tabi ismi ile hemde cani gönülden 😔 Rabbım o pisliğe de akıl fikir vicdan merhamet versin inşallah
İsmini bilmiyorum canım sen dua et o yolunu bulur Allah biliyor 🥀
Ederim tabi canim Rabbım acil şifalar versin evlatlarına bağışlasın inşallah 🤲
Rabbim evlatlarına bağışlasın şifalar versin
Allah razi olsun amiiiin👐
Acayip üzüldum okurken içim bir tuhaf oldu. Son cümleni okumasam Allah belasnı versin diyecektim ki normalde hiç beddua etmeyi sevmem ama içim yandı.
Rabbim kalıcı şifalar versin evlatlarına bağışlasın kadıncağızı.. o şerefsizi de bildiği gibi yapsın adi k.pek
Fatiha okudum bu arada 🥺
Benim de yandı o bulur zaten belasını da Mevlasını da biz bela okuyup da kendimize döndürmeyelim muhafazanAllah Allah rasulu de men etmiş bela okumaktan lakin insanız işte lanet etmek geliyor.
Haksız yere edersek bizi bulur. Haklı edilen beddua er geç sahibine ulaşır. Zalim p.slik
Evet doğru söylüyorsun o konuda da yine de ne bileyim korkuyorum bedduadan.
Allah'ım sen bu kulunu çocuklarına bağışla şifasını ver yarabbim amin🤲🏻
Amiiin Allah razi olsun amiiiin👐
Allah acil şifalar versin inşallah yaa 🥺🤲🏻😔
Okudum Rabbim evlatlarına bağışlasın eşinede hidayet versin inşallah 😔
Amin sendende inşallah 🌻
Ah ah Allahim sen yardim et okudum bacim cok cok gecmis olsun
Amiiiin milyonlarca 👐
Gülüm ismini yazar mısın şifası niyetine Kur'an okuyayım , Ya Şafi zikrini de çekerim hazır uykum da yok çocuklarda uyudu
İsmini bilmiyorum canım şahsen tanıdığım biri değil ki
5 bin ya şafi çektim canım yasini şerif okudum niyetine Allah şifalar versin inşallah
Mevlam razi olsun sadakai cariyeni kabul etsin. Güzel Rabbim darda sıkıntıda bırakmasın hep hızır yetişsin.
Allah cocuklarına bağışlasın cok üzüldüm 😭
Amiiiin👐
Rabbim acil ve kalıcı şifalar versin. Evlatlarına sağa salim ulaştırsın. Gerçten diyecek sözüm yok. Allahım eşini doğru yola iletsin merhamet versin. Çok şey söylemek geldi içimden ama insanız. Neyle imtihan oluruz belli olmaz o yüzden Allah'a havale...
Amin Allahümme amin 👐 çok haklısınız
Rabbim şifa versin Evlatlarına bağışlasın. Bizide bilgilendir durumunu öğrendiğinde
Amin amin evet bilgilendiririm Allahın izniyle
Allah o pisliğin ömründen alıp anneye versin inşallah. Yazık günah.
Amiiin diyeyim de herkesin ömrü tayin edilmiş rabbim evlatlarına bağışlasın
Allah evlatlarına bağışlasın haber var mı
Amin daha haber alamadım
1,496,941 soru
24,453,592 cevap
354,194 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın