Allah korusun ama bundan korkuyorum, "ya sütüm olmazsa?" Diye, sütüm olmazsa yeni doğan bebeğe mama mı veriliyor yani ne veriliyor? Aç kalmaz değil mi?
HİÇ böyle düşünmedim ne biberon götürdüm nede mama aldım dogumdan sonra bebek kuvezde kaldı 10 gün boyunca her gün süt götürdüm hastaneye aklıma bile gelmedi benim süt varmı yokmu diye orda sütü bitmiş hemşirelere kızdım birdaha mama vermeyin diye vermediler zaten reddetti dediler falan hastaneden cıkınca kendim emzirdim hiç mama istemedi hep kusdu memeyi vere vere emdi hep bazen emmedi ben zorla emzirdim şimdi 4 aylık olmak üzere şükürler olsun sütüm yaramış kg almış iyi gidiyo haaa ama tabi şuda var bazı annelerin sütü aşırı bile gelse yaramıyomuş bebeğe ama öyle bile olsa hem emzirip hemde mama takviyesi yapıyolarmış korkacak bişey yok bunda olmayadabilir oladabilir mama vericeksin diye kendini üzme sakın tabi inşallah gerek kalmaazda ama sen bunu aklına yer edersen sıkıntı yaparsan sütünü etkiler takma kafana rahat ol
Ben 3 saat kadar uyumuşum anestezi yüzünden. Mama vermişler minnosuma yoksa çok ağlardı eşim ve annem diyor çok ağladı diye ememedi berat seha göğüsüm büyük geldi sonra ala ala alıştı. Yine mama takviyesi yaptık ilk 2 3 gün balım. Sen Yine de birazda olsa mama verirsin olmadı sarılık olmasın diye.
1,514,128 soru
24,693,027 cevap
368,446 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın