+4 oy
1,384 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (495 puan) tarafından

image

image

Selamün aleyküm kızlarrr 😍 nasılsınız bakalım napıyorsunuz eşim getirdi beşiği biri satmış yer kapladığı için kullanmıyormuş bende ortasındaki bezini yıkadım  ama kenarlarını çıkaramadım silecem kenarlarınıda arka odaya kattık şimdilik baktıkça içim kıpır kıpır oluyor 🥲birde kızımın ilk hediyesini almak istedim gözüme o kadar güzel geldi ki bu hastane çıkışı aşırı beğenerek aldım aşırı duygulandım alırken de yeniden herşey alacam için tek tek de olsa alacam doğana kadar rabbimin izniyle sizlerle de paylaşmak istedim birde dini anlamlı güzel kız isimleri varsa fikirlerinize talibim 

23 Cevaplar

+6 oy
(3,527 puan) tarafından

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına al prensedi evde 3 beşik mi kullanacan her birine ayrı 

(8,781 puan) tarafından
+1

Emin olmak için baktım postuna. Kızım sığdı 2 yıl daha rahat sığar demişsin. Demek ki kızın yatsın diye almışsın o beşiği. Hakkına da girmek istemiyorum ama bana çok çelişkili geldi 

(495 puan) tarafından

Kızım uyusun diye aldım evet kızım odada uyumak istemiyor korkuyor salonda uyuyoruz diye salon dada çok yer kaplıyor o zaman hamile değildim ki zaten kızım için aldım ben kimseye yalan borcum da yok verecek bi hesabım da yok ben salonda kullanmadıktan sonra saklamanın anlamı yok benim için odalar yazın çok sıcak kışın buz gibi sürekli salondayız haliyle gerçekten veren kişiye söyledim deşelemdi atma kime verirsen ver dedi ben hamile oldum için değil o zamn hamile oldumu da bilmiyordum bile kızım için aldım kızım bi süre kullandı beşiği de yeni verdim bi kaç gün sonra eşim bu resimdekini getirdi şuan yalan söylesem elime ne geçecek Allah aşkına bazen insanın mutluluğunu bile burnundan getirip zehir ediyorsunuz bencede hakkıma girmeyin ortada bişey yok ihtiyaç sahibi olan da tek ben değilim veren kişi ister kullan ister başkasına ver dedi benim kalbim de gönlüm de rhata kardeşim 

(495 puan) tarafından

Kızımın hiç beşiği olmadı uyumuycanı nereden bilebilirdim ki başkasına vermeyip çöpe atsam daha mı iyi olurdu kızım gerçekten içinde uyumuş olsa vermezdim oyuncak niyetine bindi içine uyuca zaman yine benimle uyudu 

(8,781 puan) tarafından

Mutluluğunu neden zehir edelim yahu. Çelişkili post açarsan ister istemez insanda fark edip söylüyor. Her neyse Allah hayrını kabul etsin merhamet dolu kalbine daha da çok merhamet versin daim olsun 

(495 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun 🤲

-Reklam-
+4 oy
(6,615 puan) tarafından

Sevgi kalbin temiz ve şükür dolu olunca bir yerlerden mutlaka geliyor. Sen kalbinin ekmeğini yiyorsun hep böyle kal güzel kardeşim❤️

(495 puan) tarafından

Yorumun beni çok mutlu etti duygulandırdı aynı zamanda şükür edecek çok şeyimiz var ablam şuan sana yazan ellerim bile şükür sebebim çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah seviliyorsun🥲❤️

+3 oy
(8,526 puan) tarafından

Hayırlısıyla kullanmak nasip olsun canım

(495 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

+3 oy
(18 puan) tarafından

Takım nerden beşiğini güle güle kullansın

(495 puan) tarafından

Pazardan aldım takimi 180 dedi 150 ye pazarlık yaptım 😁 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️

+3 oy
(16,355 puan) tarafından

Güle güle kullanın 💜

(495 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz güzel Ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️ 

+3 oy
(11,761 puan) tarafından

Hayırlı olsun canim besigide yeni doğan takımıda güzelmiş.

Bende yeni dogum yaptım eşim Defne koydu bebişimin adini 

Bu defa klasik oldu diğer iki çocuğumun isimleri daha nadir daha hoşuma gidiyor ama defneyide çok beğendim sadece fazla fazla Defne koyuldu son senlerde

(495 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım adıyla sağlıkla büyüsün inşallah Defne çok güzel bence kulağa hoş geliyor uzunnnn ömrü olsun defne prensesimin ❤️😘

(11,761 puan) tarafından
+1

Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşaAllah 

(495 puan) tarafından
+1

Amin inşallah ❤️🥰

+3 oy
(1,790 puan) tarafından

Oy Canım senin adına çok sevindim güzel kardeşim Güle güle kullanın İnşAllah sağlıklı günlerde🤲🤲❤️🥰

(495 puan) tarafından
+2

Güzel duan için Allah razı olsun inşallah kardeşim amin inşallah bende çok sevindim hemen yıkadım bezini kenarları da silecem daha temiz olsun 🥰❤️

+3 oy
tarafından

Canım benim sağlıkla kucağına al huzurla uyusun inşallah kuzucuğun

(495 puan) tarafından
+1

Amin inşallah güzel ablam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰❤️

+3 oy
(133 puan) tarafından

Cok guzelmis gule gule kullanin saglikla kucagina almayi nasip etsin allah 

Yenidogan kıyafetine bayildimmm😍

(495 puan) tarafından
+1

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah razı olsun inşallah ☺️ Bende çok bayılarak aldım her rengi de vardı ama kırmızı kalpli olsun dedim 🥰

(133 puan) tarafından
+1

Cok iyi olmus canim benim allah gonlune gore versin her seyi 😍🥰

(495 puan) tarafından
+1

Amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🥰❤️

+3 oy
(2,726 puan) tarafından

Hazal mina 

Zühra 

Masal koyabilirsin ismini 

Beşikte güle güle yatsın insallah

(495 puan) tarafından
+1

İçinden en çok masalı beğendim 🥰amin inşallah güzel ablam çok teşekkür ederim ❤️

+2 oy
(24,210 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Çok güzelmiş. Güle güle kullanın 😃

(495 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel Ablam ☺️ 

+2 oy
(1,409 puan) tarafından

hastane çıkışı beşiği herşey harika Rabbim zamanında doldursun o güzel beşiği. 

kızımın ismi elif vera

vera ismini ilk lisede duymuştum bir şiiri diblerken o zaman niyet ettim. şiirin ismi de vera ve gazzeli çocuklara ithafen yazılmış

ayrıca veranın anlamı çok güzel haram olması dahi düşünülen şwyleerden sakınan demek. ötelerin ötesi... 

(3,821 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ☺️sen Malatyalısın değil mi

(1,409 puan) tarafından

aaa evet nerden biliyorsun 😊

(3,821 puan) tarafından

Gördüm zamanında demiştin başka postlarda ☺️bende Malatyalıyım ☺️ Battalgazilim ama 2004ten beri ankarada yaşıyorum 

(1,409 puan) tarafından

yaa memnun oldum 😊🤗 

(3,821 puan) tarafından
+1

Bende memnun oldum canım ☺️

+2 oy
(2,579 puan) tarafından

Takıma bayıldım çok cici çok güzel beşikte güzel duruyor sevgiyle büyüsün Melek Bebek 🩷İsim önerisi 

Feryal ❤️

(495 puan) tarafından
+1

Bende bayıldım aşırı beğenerek aldım bunu ilk doğdunda giymek nasip olur inşallah 🥲 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah feryal ismi anlamı nedir acaba ilk defa duydum farklı güzel 😍

(2,579 puan) tarafından

Arapça kökenli bir isim.Işık saçan ,parlak ,güzel 

(495 puan) tarafından
+2

Anlamıda güzelmiş ☺️ beğendim isimleri not alıyorum en son karar verecez🥰

+2 oy
(2,725 puan) tarafından

Ne guzl cnm cok guzl mutluluk bu anlar gerçekten:) saglıkla gelsın prenses:)

(495 puan) tarafından
+1

İlk gibi çok mutluyum Rabb'im insanın kalbine veriyor o anne duygusunu 🥲amin inşallah güzel teyzoşumuzz❤️❤️❤️🥰

+1 oy
(28,608 puan) tarafından

Sağlıkla al kucağına inşallah 😍😍😍

(495 puan) tarafından

Amin inşallah güzeller güzeli ablam Allah razı olsun inşallah ❤️❤️❤️🥰

+1 oy
(1,852 puan) tarafından

Amine 💗

(495 puan) tarafından

Bir kişi daha yazmış anlamıda çok güzel ay ben nasıl karar verceem 🥰 çok teşekkür ederim ablam 

+1 oy
(3,728 puan) tarafından

Canım hayırlı olsun bebek nasibi ile geliyor her zaman ❤️ senin evden çıkma durumun vardı ne oldu

(495 puan) tarafından

Aynen öyle ablacım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️komşular vs araya girdi hamile kadın nereye çıkacak diye anlaştık elhamdülillah 🥰

+1 oy
(3,821 puan) tarafından

Canım benim  Allah gönlünün güzelliğine göre veriyor inşallah sağlıkla kucağına alıp bu beşiğe yatırdığın günlerde gelecek ❤️

Kızım 2 aylık adı Gülce Vera ama Amine ismi çok içimde kaldı herkes benim gibi sıcak bakmadı o yüzden koyamadım peygamber efendimizin annesinin adı ve anlamıda güzel araştır istersen☺️

(495 puan) tarafından
+1

Yaaa🥲 inşallah o günleri de gösterir Rabb'im yerinde olsam gönlümden geçeni katardim ☺️ çok teşekkür ederim bende hem isim güzel olsun diyorum hem kulağa hoş gelsin hemde anlamı güzel olsun 🥰ismi not alıyorum inşallah en güzelini seçeriz çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ablam 🥰❤️

+1 oy
(1,476 puan) tarafından

Hayırlı olsun 

Keşke sana gönderilen beşiği başkasına vermeseydin canm 

Çocukların küçük ve hamilesin . Maddi durumumda yok diyorsun. Benim Park beşiğim var dogumumda annem almıştı 3. Kızım uyuyor içinde . Çokta işimi görüyor.  Ama senin bu beşik ne kadar kullanışlı bilemedim

(495 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah diğeri hem sallanmiyor hemde salonda aşırı yer kaplıyor soba vs de kuracaz kışa geldi için odayda katamam bebeği soğuk olur karşıdakinin ihtiyacı benden daha acildi onun Kısmetiymiş bu beşik sallanıyor 3 5 ay beni idare etse yeter 

0 oy
(34,353 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin miniğin 🐣 hastane çıkışları bir banami büyük geldi benimkiler el kadar da ☺️ beşik bende almadım henüz evde Park beşik var ama kizcem yatıyor portatif bişey almam lazım isim de Berra olabilir ben çok sevdim bir hoca sohbetinde hocanın tavsiyesiydi kızım olsa koycaktim da erkek benim bebe 😍

(495 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun  kardeşim ☺️ Yok teyzesi mini minnak takım çekimden dolayı öyle duruyor olabilir sağlıkla gelsin paşa inşallah Berra kulağa hoş geliyor çok yakın bir arkadaşımın kızının ismi 🥰

(34,353 puan) tarafından

Benim kız Zehra Berra iyi olurdu diye çok istiyordum ama şansıma paşam geliyor oda Kayra babası da kabul ederse 😁😁 amin canım bütün Hamisler saglikla alsın kucağına 

(495 puan) tarafından

Sağlıklı olsun da annesi Kayra da çok güzel 🥰 adıyla büyüsün inşallah 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 841 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (495 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 629 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (495 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 183 göst.
21 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (495 puan) tarafından soruldu