+2 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Veterinere dün götürdük çok halsiz birsey yiyip içmiyordu bugün popunda böyle bişey gördüm doğum mu başlamış yoksa doğum olmuş mu kızlar 

image

9 Cevaplar

+6 oy
(1,144 puan) tarafından

Doğumdan sonra kolay kolay bebekleri bırakıp kalkmazlar. Kedilerde de insanlar gibi nişan gelir. Doğum başlamış, fellik fellik uygun yer arıyordur. Gizli saklı neresi varsa girmeye çalışacak. Ellemeyin, nereyi seçerse oraya uygun bir yatak yapın.

Doğum anında yanında olmanızı isteyebilir. O da bizim gibi bir canlı, korkuyor. Tedirgin etmeden nazikçe sevip konuşabilirsiniz.

Defalarca doğum yaptırdım. İlki zor çıkar ama bir kere çıktı mı yarım saat bir saat arayla teker teker çıkartır.

Bebekten hemen sonra plesenta çıkmalı, unutmayın.

Ayrıca her doğanı yalamak MECBURİYETİNDE. Yalayarak ağzını açmazsa bebek ölür. Oldu ki yorgunluktan yalamıyor, bir bezle alıp burnuna getirin. Kokunuz geçmesin.

Benim kedim kokuma aşina olduğu için ben rahatça dokunup elime alabiliyordum. Ama sanırım sizinki sokakta da geziyor. O yüzden tam alışmamış olabilir. Siz ne olur ne olmaz diye ellemeyin.

Doğum esnasında karnına masaj yapabilirsiniz nazikçe. Kasılmaları hissedersiniz zaten. Aynı bizim gibi oluyor, bir fark yok.

Doğumdan sonra uzuuuun süre kalkamayacak. Yemini suyunu ağzının yanına koymayı ihmal etmeyin.

Sık sık rahatsız etmeyin, bebekleri taşır. 

(787 puan) tarafından

İnsan çok üzülüyor yaa ,onlar nasıl dayanıyor doğum sancısına küçücük bedenle .bı kötü oldum ya,ne güzel anlatmışsınız ,post sahibi değilim ama çok güzel detaylı bir şekilde yazmışsın canım ❤️

(134 puan) tarafından

Tm çok sağolun 

(1,144 puan) tarafından
+1

Rica ederim ne demek.

Onlar Rabbimin dilsiz kulları, biz dilimizle derdimizi anlatırken bile yeteri alakayı görmezken bu garibanlar ne yapsın? 😞

-Reklam-
+1 oy
(3,151 puan) tarafından

Doğurdumu acaba ?

(134 puan) tarafından

Sanırsam doğumu oldu çünkü evin etrafında yok gidebilieceği yerlere baktım yok öğlenden sonra acıkır çıkar heralde sokak kedisi olduğu için nereye doğurur kestiremiyorum 

0 oy
(134 puan) tarafından

Kaldıracam resmî hemen bakarmısınız lütfen 

0 oy
(518 puan) tarafından

Bilgim yok post üste çıksın 

Annemlerin kediside hamile ne zaman doğ🤣🤣🤣🤣🤣uracak da 

(134 puan) tarafından

Ay bende hiç bilmiyorum ama göbeği yok olmuş sanki baktım sağa sola yattığı yerlere ama bişey yok 

(518 puan) tarafından

Doğuruyor ozaman 

0 oy
(16,272 puan) tarafından

Doğumu başlayacak evde daha önce sokak kedisinin doğumuna şahit olmuştum bi kaç saat içinde 7 tane yavrusu olmuştu 🥰

Ama kediniz dışarıda geziyor mu sadece evde mi kalıyor doğum yapmış da olabilir çünkü 

(134 puan) tarafından
+1

Evin dişinda 

0 oy
(9,611 puan) tarafından

Veterinere götürdüyseniz bilirsiniz mutlaka enfeksiyon dememişlerse yada ölü bebek olması ihtimali yok ise dogum öncesi akıntı olabilir

0 oy
(1,439 puan) tarafından

@Nature Daphne

(1,683 puan) tarafından

Bacak arkasındaki ve kuyruk dibindeki ıslaklığa bakarak söylüyorum,  bence doğum yapmış. Ama en azından elle muayene etmeden vajina fotosu ile net birşey söyleyemem. 

0 oy
(456 puan) tarafından

Doğuracak canım. Benimki de geçen gün doğurdu dört tane yavrusu oldu ikisi öldü iki kaldı.

(134 puan) tarafından

Tm çok saholun 

0 oy
(2,340 puan) tarafından

Tamda anlayamadim dogumya yakın islak olmaya başlıyor sonra zaten yer arıyor biz kedimizi dogurtmustuk doğurmaya başlayınca dilleri falan dışarı çıkıyor zorlanıyorlar insan gibi eğer yavruları ölürse  yanında durmaz ****** bahçede herelde ama tahriş olmuş gibi orasına anlayamadım bende

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
30 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifm41 (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.

Kategoriler

1,459,364 soru

23,932,366 cevap

324,108 kullanıcı

...