+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

İyi geceler kızlar. Bende sinir var adet olduğum zaman bu daha da çok oluyor kendime hakim olamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum sürekli çocuklara savaşıyorum ne yapsalar gözüme batıyor gibi sinirlenip bağırıyorum ama elim de değil bağırdım mı kızdımmı çok pişman oluyorum sonra kendime yediremiyorum ağlıyorum bu durum dan nasl kurtula bilirim herşeyi içime atmaktan mıdır hormonlardanmıdır anlamdım benim gibi olan varmı çok yoruldum bu hallerimden

8 Cevaplar

+5 oy
(473 puan) tarafından

Bence bu ne hormonlardan, ne de çocuklardan. İnanın ki çocuğuna bağıran annelerin pekçoğu eşinden yeterince destek alamadığı için...

(209 puan) tarafından

Gercekten bunu da çok doğru söylemişsiniz eşim de destek yok hiç yardımcı olmuyor. Bebekliklerinde yapardı kucağında uyuturdu. Ama büyüdüler 9 5 yaş çocuklarım hiç yardımcı olmuyor

-Reklam-
+1 oy
(1,141 puan) tarafından

Öfke kibirdendir der imamı Gazali (ra). Bu söz bana kafi gelmiştir. 

(1,156 puan) tarafından

Valla iyi niyetli insan oldugumu  dusunuyorum ben degil cevremdekiler der bole olma insanlar kullanır eder diye bu konuda kendimi torpilemeye bile çalışırım bırakın kibirli olmayi   hep iyi düşünürüm ama sinir başka bisey bence bende çok sinirliyim şuan hamileyim  elimde değil herseye  saçma sapan şeylere sinirleniyorum oyuzden çürütüyor bu yorumunuzu asıl kibirli.olan ona buna çatar içindekileri atar rahat bi insan olur biz içimize ata ata sinir oluyo belki de bizde zamanlaa

(209 puan) tarafından

Asla kibirli biri değilim biliyorsunuz çok iyi niyetli herksei düşünen insanların derdiyle dertlenen üzülen aglayan biriyim. Arkadasın dediği gibi sinir çok farklı bişey bilmiyorum belki gurbetliği verdiği sey kimsesizlik panikliğim korku kaygım endişem de var böylede biriyim bunlar damı tetikliyor can sıkıntısı arkadaş ortam Bi komşum olmadığı içinmi böyleyim nilemiyor bunlar da üstüne Bi etken oluyor aslın da 

(1,141 puan) tarafından

Ben de ergenliğimde çok sinirli bir insandım. Ne zaman bu sözü duydum bana kafi geldi. Daha da sinirlenmedim kolay kolay.

Esasen kibirli olmayan insan yoktur. Kibirliyim diyen de kibirli değilim diyen de kibirlidir.

Kibir kendini büyük görmek demek, alimler afedersiniz dışkı parçasına bile burun kıvırmazlarmış. Bir gün bir alim burun kıvırınca o dışkı dile gelip “Ben şu ağaçta çok leziz bir şeftaliydim, senin gibi bir insan gelip beni yedikten sonra bu hale geldim. Benim içimden ağaç çıkarken senin içinden ancak bu çıkıyor” demiş. Bu cümle de o alime ders olmuş.

Gebelikte sinirlenmenin normal olduğunu düşünüyorum, hormonlar hiç olmadığı kadar hassas yapıyor insanı. Anlayış beklentisi yüzünden kalp kırılıyor. Bir de ne istediğinizi bilmeyen ve önemsemeyen insanlar da olursa etrafınızda sinirlenmemek içten bile değil.

Rabbim bizi de etrafımızdakiler de anlayışlı kullardan etsin. 

(209 puan) tarafından

Aminn aminn canm

0 oy
(164 puan) tarafından

Ah varsa banada söyle korkuyor birine birşey yapcam diye insanlara sinir oluyorum gözünün üstünde kası var diye düşün çocuklar konusunda daha dikkatli davranıyorum işte duşa giriyorum sevdiğim arkadaşımla sohbet öyle başka türlü geçmiyor o anlık gelip geçen sinir 

0 oy
(4,967 puan) tarafından

"Bende sinir var" demişsin en başında önce bunun sebebini tespit etmek gerek. Destek almalısın bence. Sihir durup dururken olmaz. Azaltmayı ya da kontrol etmeyi bilmen gerek. Bu da uzman desteğiyle olabilir. 

(209 puan) tarafından

Aslın da öyle herşeye sinirlenen değilim. Ama bilmiyrm o an bişey oluyor sinir oluyor adet dönemim yaklaşınca fark ediyorum bu daha fazla oluyor. Elim de olan bişey degil kendimi mutsuz ediyorum aslın da yine üzülen ben oluyorum 

(4,967 puan) tarafından

Aslında elinde olan bir şey. İçinde bir gerilim var sebebini çözersen kontrol de edersin 

(209 puan) tarafından

Gerilim var doğru diyorsun gurbette olmam kimsenin olmaması Bi arkadaş komşumun olmaması Bi yere dışarı cıkamamam hep Bi depresyon mutsuz panik ansiyete bunlarda bana Bi etken aslın bunalıyorum biriyle sohbete ihtiyacım var konuşmaya anlatmaya ihtiyacım var 

0 oy
(53,572 puan) tarafından

bende oyleyim cok fazla kiziyorum sonra pisman oluyorum

(209 puan) tarafından

Kötü bişey canm ama elimizde olan bişey degil ne yaparım bilmiyrm kendi kendime yapıyorum aslında üzülen ben oluyorum yine

(53,572 puan) tarafından

tembihliyorum kizimi ben sinirli olucam gucenme diye

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Bende öleyim canım ya adetim yaklaşırken bi  aşırı sinirli olurum ama şuan 2. hamileliğim  millet belgesel izler ona buna ağlar ben yürüyen bela gibiyim 😀  ilk hamileligimde de böyleydim  çözümü olan yazsın valla ayrıca  yorumlardaki arkadaşıma katılmıyorum.esim.her zaman her konuda destekçim  ama içimden gelen bi sinir var durduramıyorum elimde değil yani

(4,353 puan) tarafından

Katılıyorum benimde esim hep destek oluyor. Ama pms sendromu yaşıyorum bunu kadın dogumcu demişti pms sendromu diye geçiyor adet öncesi sinirlilk gerginlik. Ayrıca benim hipotiroidim var o da sinirlilik yapıyor. Adet öncesi depresyon sinirlilik yaşıyorum istisnasız her ay ve çok yorucu bir durum

(209 puan) tarafından

Benim de aynı canm adet dönemi yaklaşınca olunca oluyorum eşim yardımcı olmuyor bebekliklerinde yapardı uyutur du iki oğlum 9 la 5 yaş yardımcı olmuyor yaramazlık yapıyorlar etrafı dağıtıyorlar birbirleriyle kavga ediyorlar vuruyorlar ee sinirleniyorum bagırp cagırıyorum sonra pişman oluyor elim de degil sonra oturup ağlıyorum 

0 oy
(4,353 puan) tarafından

Melisa çayı içebilirsin adet dönemi öncesi

(209 puan) tarafından

Papatya içiyordum ama melisayı denemedim korkuyorum da aslın da bitki çayları içmeye papatyadan degil de diger caylardan

0 oy
(1,285 puan) tarafından

Papatya çayı Melisa çayı içebilirsin ama adetim yaklaştı sinirli olurum şimdi diye kendini kodlarsan öyle olursun çocukların ne suçu var ki bende o dönemlerde eşime çok kızıyordum çocuk olmadan önce ama onu üzdüğümü ve suçu olmadığını gördüm çok kırılıyordu bir daha kendimi tuttum psikolojik olarak altında yatan başka bir şey vardır bence her seferinde onların suçu yok de kendini sakinleştir 

(209 puan) tarafından

Çocukların tabiki suçu yok ama işte benim de elim de olan bişey degil oynuyorlar bagırıyor etrafı dağıtıyorlar sinirleniyorum bağırıyorum evet pişman oluyorum oturup ağlıyorum yine üzülen ben oluyorum kendımı çok yıpratıyorum 

(1,285 puan) tarafından

Etraf evet dağıtıyorlar ana sonuçta bir toplamaya bakıyor değil mi böyle şeylerle avut kendini bizde insanız kızabiliriz doğal şeyler 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 160 göst.
+1 oy
8 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde agbutt (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler