Ama ilk olan neydi onu soyleyin
Ben hamileligimi ilk ögrendigimde bunu indirmistim ozaman tabi hicbirsey bilmiyorum. Burdakilere iste bu 5. Haftamiydi neydi ilişkiye girilmesinde sorun varmi demistim.neyse cogu kisi işte yok. Digerleri doktora sor falan neyse bundada birsey yok. Daha sonra nasil uyuycagimi sordum burdakileri ama sorum şu
Yatarken hangi pozisyonda yatiyorsunuz sagami solami donuyorsunuz
Ve ardindan
Sen utanmiyormusun kocanla nasil yaticagini bizemi soruyorsun dd
Iste yok bir nasil yatilcagi sorulmamisti vb
Sen kesin erkeksin erkek olmasan boyle şeyler sormazsin falan demislerdi haaa noldu ne erkeğiii :D
Oysaki ben orda nasil UYUMAMM gerektigini sormustum yani cinsellikle uzkdan yakindan alakasi yoktu
eeyy post hortlaaa uzun zamandir boyle guzel post acilmamisti
İnsanlar fesat anacım :D
Daha linç yemedim
Ben çok minnoş ve poncik oldugum icin hic linc yemedim
Ay ben ilk linci Hatice den yedim
Eşimle kahvaltı masasında resmimizi paylaşmıştım ama masada bişey yoktu ahım şahım olan. Neyse işte burda birsürü hamile var o resmi nasıl paylaşırsın sen beni bilmezsin burda bi gün olmasam herkes Hatice nerdesin diye sorar falan filan demişti. Başka postlarımıda sevmiyorum bu kadını yazmıştı bende gıcık oldum birsürü saçma sapan post açtım sonra herkes linç etti beni :) hatşcenşn çevresi de genişmiş o zaman anladım ikinci lincimi minibalın annesinden yedim :D neyse şimdi iyiyiz Allahtan
Günaydın amaçlı internetten kahvaltı fotoğrafı buldum hadi kalkın kahvaltı hazır die attım ooooo
Bende sezaryen doğum yaparsam benden önce bebeğimi odaya götürüp herkese gösterirler mı diye sormuştum şefika diye biri baya linç etmişti hala nefret ediyorum o kadından
İlkini hatırlamıyorum ama çok güzel linç eder çok güzel linç yerim
Halla linç edilmedm ☺☺❤❤❤☺☺☺
Utanmıyormusın kız sen bide hangi pozisyon diyor tüüüüü suratına
Biz mi bilcez katakta senin nasıl uyuycanı olmadı tek ayak üstünde yat
Bn ilk lincimi doğulu olan arkadaşlarla ilgili bişey yazmıştım ondan yedim aslında amacım ırkçılık yapmak değil di yanlış anlaşıldı demek istediğim şey
Ya seninki komediymis
Ben isim konusu sormuştum birisi isim konusunu çok abartıyorsunuz ne olursa olsun falan demişti cnm sıkılmıştı bide bi kere bi resim paylaştım ama gerçek değil korkan girmesin yazmamstm kötü yorum yapan yoktu ama onda biraz tepki.gormustum
1,513,851 soru
24,688,472 cevap
368,192 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın