Merhaba hanımlar iki senedir kpss sürecim oldu olmuyor bir türlü hep bir şeyler çıkıyor bu senede çalışıyordum yarım kaldi zaten milli eğitim bakanı baya sıkıntılı şuan alımlar da baya azalmış durumda neyse bütün motivasyonum gitti bıraktım. Çok bilmişlik taslayacaklar yazmasın lütfen herkes aynı konfora sahip değil veya aynı yaşam şartlarına geçen de bu tarz bı soru açtığımda isteseydin calissaydin olurdu diyenler vardı bilmişliklerini kendilerine saklasınlar .
Asıl sorum bu degil zaten çocuğumuz olmuyor eşimde azosperm diye bi sorun var hem onu dert ediyorum hem bu konuyu evde üstüme üstüme geliyor iş aradım deneyim istiyorlar hep dün engelli bakım merkezi diye bir yerle konuştum bugün de Allah izin verirse yüz yüze görüşmeye gideceğim hiç bu tarz bir yerde çalışan var mı çok mu zor banyo filan da yaptırıyormuşsun bakımlarını filan yapiyormussun çalışan var mı böyle bir yerde iş bulamadım bende burayı deneyeyim dedim deneyim filan da aramıyor
Eşime söyledim bir tepki vermedi zaten oda beni çok üzüyor bu aralar ne bileyim zor olur gitme filan demesini bekledim ama yok tam tersi gitmemi istiyor gibi
Bu banyo olayını filan da soyleidm ama bir şey demedi