Merhaba kızlar dün gece 3 kadar uyuyamadım hareketleri çoktu, bugün o kadarda çok hissedemedim hareketleri hemen hemen hiç hisetmedim diyebilirim bu durum normal mi acaba.
Gün içinde en az 10 hareket saymalısınız. Tatlı bir şeyler yiyip uzanınca ya da iyice dinlendiğinizde hareket etmeli. Şüphe duyuyorsanız tabiki doktora gidin.
Gün içinde çok hareket ediyorsanız hareketleri kaçırmanız normal.
Evet bugün dışarıdaydim, tatlıda yedim o kadar hissetmedim belli belirsiz hissettim. 10 hareket sayamadim ama gece 11 den sonra hissettim biraz hareketini
Kız benimde öyleydi İnanki yarın tekrar hareketlerine bak eyer hiç hareket etmiyorsa kesinlikle acile git uyuyor olabilir benimde olmuştu öyle acile gittiğimizde doktora bebeğiniz uyuyor demişti
11 den sonra hissetmeye başladım ama o kadar çok değil, dün gece ne olduysa çok fazla hissettim ilk defa
Bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum bir gün aşırı hareketli bir gün tık yok oluyor :D dediğin gibi gecesinde uyutmayan bebek ertesi gün de çok az hareket ediyor ben şuan 33 üm hala ayni özelliğinde devam korkma
Yaa o kadar çok korktum ki kafamda senoryalar üretmeye başlamıştım bile
Bir gün gece gündüz hareket ediyordu bir gün gündüz bir gün gece ara ara öyle yapıyolar canım ama daha da uzarsa hareket etmezse bi acile git bence
11 den sonra hissetmeye başladım canım
1,514,100 soru
24,692,604 cevap
368,418 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın