27+2 feyiz 1081 Gr mış karın çevresi 1 hafta gerideymiş sizinkiler nasıl, nasıldı ?
Bana da karın kafa cevresi geri de dedi bir şey olmuyor ya doğdu gerideydi beslendi aldı kafa önemli diyo doktorlar karın değil zaten bebekler 30.haftadan sonra kilo almaya başlıyorlar ama şuan da alır ben 2 haftada bir buçuk kilo aldırdım kızıma kahvaltıda avakado ceviz kayısı kaşar peyniri bol peynir yeşillik roka yumurta ye ogunlerinde mutlaka kuruyemiş çerez meyve bol ye özellikle muz shake yapabilirsin ben şey yapıyordum sütun içine bal muz yulaf ezmesi cici bebe ceviz her gün içiyordum yoğurt balık tavuk bunlar bebeğe en çok kilo aldıran şeyler ben hep bunları yedim bol bol ceviz özellikle kabak çekirdeği mide bulantimdan yiyemezdim eşim yedirtirdi her gün maden suyu ic mutlaka gebelik şekerin varsa tatlı şeyler yemeni önermem ama yani anlayacağınız ne bulursan ye çünkü hamilelikte o yenmez bu yenmez diye diye abartiyorlar çevrem geniş hamileliğinde her şeyini yiyen insanlar var hiçbir şey olmuyor bazıları çok evhamlı ikinciyi düşünürsem ne bulsam yiyeceğim düşük riskinden fazla evhamliydim
Bu benim 2. Gebeliğim ilkinde de böyleydi geriden geliyordu 2480 Gr doğdu oğlum şükür tabi doğduktan sonra kilo aldı her şeyi normal gelişti. Onda da ne bulursam yedim bunda da dünyaları yedim yani içimin alabildiği kadar her şeyi yiyorum. İçim dışım muz süt avokado ceviz kaşar peynir yumurta oldu , et tavuk bunları pek yemek istemiyorum gerçekten yiyemiyorum yani tiksindirici oluyor yinede az da olsa yemeye çalışıyorum bunları da , olmayınca olmuyor . Aslında 1 hafta geride çok değil internete baktığımda göre haftasına göre iyi de kilosu ama doktoru tatmin etmiyor anlamadım gitti
Bu doktorlar da enteresan gerçekten. Ben 30 haftalıkken gitmiştim 1 kilo demişti . Çok küçük değil mi diye sorduğumda; hayır her şey normal olması gerektiği gibi demişti. Bu arada gittiğim doktor kadın doğumun önde gelen profesörlerinden.
Yani bende anlamıyorum, tedbirli bir doktor sağolsun ama , haftasına göre de kilosu az değil aslında , ilk gebeliğimde böyle olmuştu şimdi de aynı bakalım nasıl olacak
1,511,967 soru
24,663,095 cevap
366,844 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın