+3 oy
115 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (299 puan) tarafından

Hanımlar 7,8 yaşındaki cocugunuza telefon veriyor musunuz , veriyorsaniz ne kadar süre izlemesine izin veriyorsunuz ? 

Demin çok istedi vermedim yuotup izlemeyi çok sever 

Uyudu vicdan azabai çekiyorum ☹️😥 

Verseydim biraz ne olacakti dimi 

Ama çok hircinlasiyor verince aldığımda tepki veruor vermek istemiyor bu sefer kizarak alıyorum ☹️

5 Cevaplar

+1 oy
(1,732 puan) tarafından

1 saati geçmemeli. ama ne izlediğine dikkat et. YouTube içerikleri çok sağlıklı değil 

(299 puan) tarafından

Yotup diks canım normal YouTube değil dikat ediyrum  ama şöyle mesela verdim yarım saat izledi aldım gene istiyor aradan biraz geçti gene istiryor yani bı kere verdim mi sonu gelmiyor daha çok istiyor

(299 puan) tarafından

Off çok yanlış yazmışım you tube kids 

Türkçeyi katlediyorum resmen 😁

(1,732 puan) tarafından

ahahah ben de bazen hata yapıyorum bir şey olmaz. YouTube kids diye masum sanma canım, bazı içerikleri görsen şok geçirirsin. çizgi film zannediyorsun cinsellik de var, zorbalık şiddet de

-Reklam-
+1 oy
(15,026 puan) tarafından

Bundan vicdan yapılacak durum yok ki 

Kendi demişsin hırçınlaşıyor ve sonunda kızacağım diye vermeyerek iyi yapmışsın 

O yaşlar da hafta sonları ödevlerini bitirdiği zaman verebilirsin 

(299 puan) tarafından

İşte daha ödev yapmadı istiyor ☹️

0 oy
(2,536 puan) tarafından

Ay bu konuda eşimin ailesini ayakta alkışlarım. Hiç telefon vermiyorlar. Öyle ele alıp izlemeleri yok.

Kendi ailemde ise telefondan ziyade tablet var. Ebeveyn kontrolünde indirilmiş oyunlar var sadece. Gün içinde 1 saat hakları var sadece. 

(299 puan) tarafından

İşte bende belli bı sure vermek istiyrum ama o süreye bağlı kalmıyor 

(2,536 puan) tarafından

Kalmak ismemesi normal. Siz bu konuda kararlı olmalısınız. Onun değil sizin otoriteniz olmalı. 

0 oy
(3,332 puan) tarafından

Beni yanlis anlama da cocukla iyi gecinmeye bak derim cok tehlikeli zamanda suan arkadas olman lazim 3 5 sene surmez ergenlige girecek daha hircin olacak o yuzden suan bagini kurmaya bak kurallarla degil de gonlunu yaparak az da olsa izlemesine izin ver gonlunu edersen zaten o da sakin olur cok tehlikeli zamanlari 

(299 puan) tarafından

Çok haklısın ☹️

0 oy
(330 puan) tarafından

Bence çocuk büyük eğer bu durumdan rahatsız oluyorsan internette çok vakit geçirmek istiyorsa çocuğun onun yerine canım evde boş vakti olmasın bol bol etkinliklere yazdır kizmi erkekmi bilmiyorum çocuğun ama etüt merkezleri olabilir ingilizce gibi dersler olabilir , basketbol tenis jimlastik yüzme gibi spor etkinlikleri olabilir resim müzik seramik  gibi sanatsal etkinlikler olabilir çocuğun isteği doğrultusunda neye merakı varsa kurslara götür günlük  o zaman hem sosyalleşir hemde YouTube vs bakacak vakti olmaz canım hem de enerjisini atmış olur çocuk 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 212 göst.
0 oy
7 cevap 174 göst.
+2 oy
0 cevap 57 göst.
+1 oy
7 cevap 140 göst.

Kategoriler

1,451,565 soru

23,831,733 cevap