0 oy
165 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (52 puan) tarafından

Merhaba sevgili anneler. 

Normal dogum yaptım ve çok zor bir dogum oldu. Travma olarak da kaldı. Neyse, o zmNlar ağrı sızı derdinden korse kullanamadım ve 10 ay oldu fakat göbeğim artık gözüme çok çarpar oldu. Sanki 3 aylık gebe gibiyim. Suan korse kullansam ise yarar mı toparlar mi sizce? Yasayan denneyimlenyen varsa bilm

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben normal doğum yaptım ertesi gün takmaya başladım ve etkisi büyük ölçüde oldu 

(52 puan) tarafından

Cok pismanim takmadigim için. O an yeter ki iyileşeyim umrumda değil demiştim ama öyle olmuyormuş. Napcam bilmiyorum 

(6,538 puan) tarafından

Ben sezeryan dogurdum hic takmadim. 10 gun sonra karnim dumduzdu. 

tarafından

Genetiklerin öyledir belki benim göbeğim sarkardı takmasaydım şimdi tak spor yap spor için korseler var işe yatıyorlar 

(6,538 puan) tarafından

Bence fiziki yapiyla alakali. Benim kilom genelde alt bolgededir. Belim incedir. 

Annemle -teyzemim de gobekleri var baya. Ama onlarin kilo dagilimi esit. 

(52 puan) tarafından

Evet ben de fiziksel olduğunu düşünüyorum ki annemde teyzemde ve ben de minik bir gobek normalde de var. Fakat doğumdan sonra gözüme fazla.carpiyor artık. Doğumdan kalma kısmı da var yani bu işin. 

tarafından

Sporla halledemeyeceğin hiç bir şey yok 

(52 puan) tarafından

Eminim öyledir ama imkan dahilinde pek mümkün değil. Gurbetteyim ve bebeğimi tek başıma büyütüyorum. Bir iki saat bak diyeceğim kimse yok. Eşim de işinden dolayı çok zor bakmasi. O yizden korse bir nebze kestirme yol.olarsk gorundu gözüme ama sanirim ise yarama vakti geçmiş. 

tarafından

Yani öyle ama şimdi kendine yüklenme o neniş ayaklanınca otomatik spor yapıp vereceksin o göbek yağlarını ben bir deri bir kemik kalmıştım ayaklanıp arkasından koşturunca 😂 şimdi de 2 yaşına girdi spor da yaptım her şeyi yaparım her şeyin zamanı var bende gurbette tek büyüttüm yalnız değilsin bir çoğumuz öyleyiz 

(52 puan) tarafından

Cok teşekkür ederim destegin için♡ umarım öyle olur. İyi ki varsınız. 

tarafından

Öyle olacak emin ol ❤️ rica ederim Böyle özgüvensiz falan hissedersen yaz bana özelden ben de ne anılar var hem seni güldürürüm hem gülerek anlatırım 😂

-Reklam-
0 oy
(6,538 puan) tarafından

Merhaba canim. Uzme kendini ben sezeryan dogum yaptim. Korse kullanmadim. Dogumdan 10 gun sonra karnim dumduzdu. Suan belim ince karnim da duz yani gobegim vs yok. Simdi muhabbeti acilir bilmeyenler bana senin hic gobegin kalmamis sezeryanda cok gobek kaliyo sen bide sezeryan dogur gorursun derler. 

Bi de korsenin zararli oldugu ile ilgili gorusler var dogum sonrasi hemen takilmamaliymis. 

Uzme kendini bence kisinin fiziki yapisiyla alakali. Benim hep ust kismim inceydi hala da oyle. Annemin mesela gobegi kalmis. 

(52 puan) tarafından

Bence bu işin sezeyani ya da normali yok ya. Kalacaksa kalıyor bence. Ama benim hatam hicbirsey yapmamaktı o an. En azından atıyorum korse taktım da gitmedi demeyi çok isterdim kendime.

Bazen acaba hamileyim de farkında mı değilim diye düşünüyorum:)

(6,538 puan) tarafından

Kendine cok yuklenme canim. Gidecek olsa bi sekilde giderdi. Tabi normalden fazlaysan kilon kilo vermeyi de dene. 

Benim gorumcem takti dogum sonrasi. Ama gitmedi hem kilolalari ust tarafta hem de kilosu fazla.

Bebeginden sana bi ani gibi dusunebilirsin ;)

(52 puan) tarafından

Oyle tabi 54 kiloyum sadece biraz alt gibek var. Yoksa aman aman kilolu değilim. Dediğiniz doğru. Teşekkür ederim desteğiniz icin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde SL (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 361 göst.
8 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayra (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 460 göst.
+1 oy
5 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,481,430 soru

24,237,565 cevap

339,761 kullanıcı

...