Fotoğraftan dolayı kaldırdım
Nişan değil ama doğum akıntısına benziyor benim doğumumda genelde böyle başlıyor 1 hafta içinde de doğum yapıyorum.
Peki adet sancısı gibi olan sancı
Doğum sancısı öyle olur ancak dğzenli olması lazım doğum için tek seferlik olması önemli değil
Evet ben de aynısını söyledim ama erken doğum riski var ya insan korkuyor ister istemez
Önlem alınmıştır ciger geliştirici filan bende 36 da doğum yaptım ☺️
Evet evet sancı kesici ve ciğer geliştirici yapıldı ☺️
Değil bu akıntı. Sağlıklı bir akıntı hatta rengi güzel kıvamı gebelik yüzünden yoğun sadece. Nişan bariz oluyor anlarasınız
Evet benim nişanın daha farklıydı ama böyle elle gelir bir bütünlükte olunca nişana benzettim ben
Hayır canım değil,nişan biraz daha kanlı rengi kırmızıya dönük oluyor. Benim hamileliğimin 6 ayından beri akıntım bu şekilde . Bir problem de yok şükür.
Kardeşimin ilk defa böyle geldi ya nişan olduğunu düşündük biz de hafif sancıları da var ya. Teşekkür ederim yorumunuz için
Nişan iltihaplı adet kanı gibi oluyor yani bunun biraz daha fazlası ve kırmızı oluyor bu sadece akıntı doğum yaklaşmış gibi görünüyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Allah Allah benim kırmızı değildi ama herkeste farklı oluyor demek ki. Allah razı olsun ❤️
Özür dileyerek söylüyorum ama benim bildiğin et parçası gibiydi hatta doğumda korktum Allah korusun çocuğa mı bir şey oldu diye
Bazılarında hiç nişan ya da su olmuyor direk doğum başlıyor zaten mesela benim suyum gelmemişti nişan da 2 gün kaldım hastanede suni sancı gördüm sonra geldi sancılarım da vardı ama ben hissetmiyordum maalesef
son 1 ayda sık sık olur bu tip akintilar nisan degil
1,449,368 soru
23,803,684 cevap
317,572 kullanıcı