+1 oy
276 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,943 puan) tarafından

Fotoğraftan dolayı kaldırdım

5 Cevaplar

+1 oy
önce (7,334 puan) tarafından

Nişan değil ama doğum akıntısına benziyor benim doğumumda genelde böyle başlıyor 1 hafta içinde de doğum yapıyorum. 

önce (3,943 puan) tarafından

Peki adet sancısı gibi olan sancı

Doğum sancısı öyle olur ancak dğzenli olması lazım doğum için tek seferlik olması önemli değil

Evet ben de aynısını söyledim ama erken doğum riski var ya insan korkuyor ister istemez

Önlem alınmıştır ciger geliştirici filan bende 36 da doğum yaptım ☺️

Evet evet sancı kesici ve ciğer geliştirici yapıldı ☺️

-Reklam-
0 oy
önce (858 puan) tarafından

Değil bu akıntı. Sağlıklı bir akıntı hatta rengi güzel kıvamı gebelik yüzünden yoğun sadece. Nişan bariz oluyor anlarasınız 

Evet benim nişanın daha farklıydı ama böyle elle gelir bir bütünlükte olunca nişana benzettim ben

0 oy
önce (671 puan) tarafından

Hayır canım değil,nişan biraz daha kanlı rengi kırmızıya dönük oluyor. Benim hamileliğimin 6 ayından beri akıntım bu şekilde . Bir problem de yok şükür. 

Kardeşimin ilk defa böyle geldi ya nişan olduğunu düşündük biz de hafif sancıları da var ya. Teşekkür ederim yorumunuz için

0 oy
önce (284 puan) tarafından

Nişan iltihaplı adet kanı gibi oluyor yani bunun biraz daha fazlası ve kırmızı oluyor bu sadece akıntı doğum yaklaşmış gibi görünüyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 

Allah Allah benim kırmızı değildi ama herkeste farklı oluyor demek ki. Allah razı olsun ❤️

Özür dileyerek söylüyorum ama benim bildiğin et parçası gibiydi hatta doğumda korktum Allah korusun çocuğa mı bir şey oldu diye 

Bazılarında hiç nişan ya da su olmuyor direk doğum başlıyor zaten mesela benim suyum gelmemişti nişan da 2 gün kaldım hastanede suni sancı gördüm sonra geldi sancılarım da vardı ama ben hissetmiyordum maalesef 

0 oy
önce (161,010 puan) tarafından

son 1 ayda sık sık olur bu tip akintilar nisan degil

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
3 cevap 64 göst.
+2 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
13 cevap 600 göst.