Kizlar şöyle sorayım temasiniz oldu ve kazaliydi o da ama saatler sonra da regl oldunuz ancak ertesi gün hapı almadınız sizce regl sonrasi gebelik oluşma ihtimali nedir? Bunu yaşayan var mı aranızda?
Regl ye 1 gün kala 2 gün kala yada regl günü regleden saatler önce böyle bir durum yaşayıp gebelik gerçekleşen var mı acaba ?
Yaşamadım canım
Önce olmaz ya dedim ama olursada seve seve gelsin ama şuan çok hastayım hoca ilaç verdi onu da kestim korkumdan. Daha 12 gün var
Bence olmaz heralde ya. Kanla birlikte atılır heralde
Aslında o rahatlıkla almadım bende . Umarım olmaz da yaa. Gerçi 6 gün adet sürekli bi akış yumurtlama olacak da döllenme olcak da spermin içerideki hayatta kalma süresini geçiyor mantıklı dimi
İnan ki o kadar ayrıntı bilgim yok. Hatta bilgim sıfıra yakın bu konuda. 😅
Tamamen ben fikir yürütüyorum şuan. Yumurtalarin çatlayıp kandan atıldığını düşünürsek o hengame de kaza ara olan da atılmıştır bence bişey olmaz
Sperm hücresinin icerde 3 gün canlı kalabildigini düşününce bi korktum ya 😀 ama sürekli bi akis var hayatta kalabilecegini düşünmek de sacma olur dimi
İçerde tutunacak dalı kalmayınca oda akar gider korkma😅
Bende öyle düşünüyorum ya inşallah 😀
Ben hic sanmiyorum vucudunda saglikli yumurta kalmamiski regl baslamis suan hepsi olu onlari atacan tekrar yumurtalar olgunlasacak falan ohooo
Ortak mantikta olmak iyi geldi ❤️
Yani olursa artık gerçekten Allah'ın mucizesi doğmak istiyormuş derim ben çünkü mümkün değil 😅😅😅😅
Olmaz gibime geliyor ama olursada başımın üstünde yeri var. ❤️
1,489,306 soru
24,342,116 cevap
346,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın