Kızlar uzun olcak ama sadece ben mi yanlışım çok iyi anlaştıgım bi kız arkadaşım bar eşlerimiz kuzen onun eşi havaalanında çalışıyor 3 ayda bir çift maaş alıyor aldığı maaşta gayet iyi kirada oturmuyorlar gözüm yok Allah daha çok versin insllah ama benim eşim çalışmıyor bize geldikleri zaman hiçbir şeyi eksik etmem yok demem şikayet etmem ama onlar bize her geldiklerinde ayın sonunu nasıl getircez muhabbetlerine giriyorlar artık bu konudan ben çok sıkıldım çünkü gerçekten durumları iyi mesaj attı bana demi sizde yarın mangal yapalım diye bende müsait olmadığımı söyledim eşimin durumu şuan yok siz kendiniz yapın takılın arkadaşlarla dedim bu arada herkes et alsın işte falan yazmış bende biz gelemicez eşim maaşını alsın bi dahakine beraber yaparız insllah dedim oda iyi iptal edelim maaşını alsın yaparız yazmış üzüldüm ben olsam gel ne varsa beraber yeriz derim fazla mı abarttıyorum
Haklısın her iki konudada bu saatten sonra pişman olup cagirsa dahi kiymeti olmaz ki ne bilim insanlar çok değişik üzme kendini herkes kalbinin ekmeğini yer
Mesafe en iyisi cnm, zamanla bu bos muhabbetleri senin icini curutmeye baslayacak. Mangal sart miymis, niyeti olan kisir pogacabyapalim oturup yiyelim piknik gibi der
Bilmiyorum kuzum ya gerçekten kırıldım yarın o yapıp çagırsa bile gitmem bogazımdan geçmez
Gitme boşver. Ha belki o anda teklif etmek aklina gelmemis olabilir, ya da ne bileyim gonlun yok gibi algılayıp konuyu uzatmamis olabilir. Hemen gunahini almayalım.
Bence haklısın
Gerçekten çok üzüldüm
Beraber yemek konusunda bir şey diyemem. Aranızdaki iletişime, birbirinize olan yakınlığınıza bağlı.
Ama bu durumu iyi olup da yakınanlar her yerde var.. Ve çok sinir olurum öylelerine. Gelirlerine göre harcamaları da yüksek olabilir, bu normal. Ben daha çok para muhabbetine sinir oluyorum.
Bende çok sinir oluyorum sürekli bize geldiklerinde bu ay sonu napçaz paramız bitti falan muhabbetler sönüyor gerçekten bizi ilgilendirmiyor Allah daha çok versin ama arkadaşım yeni perde yaptı robot süpürge aldı üç tane kahve makinesi aldı ama bize geldiklerinde hep bi para meselesi dönüyor
Bu arkadaşınıza özel bir durum değil, çok insan var böyle. Konuyu değiştirin, o an başka bir durum yaratın. Başka çözümü yok maalesef.
Öyle yapıyorum bazen eşimle göz göze geliyoruz ama pek umursamıyoruz
Çok haklısın vee yavaştan aranıza mesafe koymanın vakti gelmiş
Belkide acaba ben mi yanlış hissettim dedim ondan sordum buraya
Ben olsam kirilmam belki sizi bekleyerek kendince iyi bir şey yaptığını bile düşünüyor olabilir bazı insanlar akıl edemiyor böyle incelikleri
Bazen arkadaşda dostta bir yere kadar canım yaa. Ben senin yerinde olsam mesafe en güzeli ben de senin gibiydim pikniğe giderdik karnım doymadan eve gelirdim mangalı hazırla yap millet yiyor en son ben sofrayı oturuyorum iki parça kalmış eve geliyoruz açım hem paran gidiyor hem de eziyet snaa kalıyor aman boşver onun yerine sen eşinle özel git illa etmi mangalmi gerekiyormus. Taviz verme
Bilmiyorum kuzum çok çok üzüldüm
Herşerde vardır bir hayır canım Allah göstermiş sana birşeyleri sıkma canını emin ol senin için iyi olmuş tanımış oldun niyetini bilmiş oldun.
Belkide kuzum belkide iyi oldu böylesi
Haklısınz bence o sizin durumu bildiği için korkuyor sanki siz ondan isteyecekmişsnz gibi
Çok şükür hiçbir zaman o duruma düşmedik Allah'ta düşürmesin sadece anlam veremiyorum
Amin inşallah boşverin öyle insanları gerçek arkadaş değil belli
Lütfen öyle insanlar uzak dursun ne arkadaşlıklarından ne de akrabalıklarından hayır gelir iyi güzel demişsin cnm eğer iyi ve düşünceli biri olsaydı yapardı sizide davet ederdi öyle insanlar başkasının sırtından geçinmeyi severler ben öyle insanlarla asla muhatap olmam ilişkimide keserim nett
Eşim çalışmadığı halde ben evime geldiler mi asla biley eksik etmezdim hiç bir zaman paramız yok demezdim eşim çalışmadığı halde bizde yatıya kalırlar sabah dükkandan borç bişiler alırdım ama bugün o kelimesinden sonra çok üzüldüm
Evet ya gelmek istiyoruz ama durmumum yok gibi olmuş. Anlammalıydı ama kırılma canm kırgın olma inan boş şeyler ben de çöl yaşadım sennkinden daha fazla sonra zamanla oturuyor bişeyler. İnsanlar eskisi gibi değil maalesef
Bilmiyorum kuzum çok şaşırdım o kelimesine kırıldım
Çok iyi anlaşmış olsaydınız açık açık yüzüne karşı söylerdiniz içinizden geçenleri. Ben şahsen hiç utanman çekinmem yüzüne soylerim içimden gecenleri
Sadece kırıldım mesela açık açık durumumuz yok dedim ama onun iyi kalısn maaşını alınca yaparız demesi beni çok şaşırttı mesele asla mangal degil arkadaşımın konuşması
Anlıyorum ben seni canım çokta haklısın aslında . Samimi arkadaşım bu şekilde söylese ben saçmalama yeter ki gel derim sanki tavuğun kilosu olsun olsun 100 TL , 100 TL fazladan veremeyecek miyim sanki. Misafir berekettir , sofra ne kadar kalabalık olursa bereketi o kadar fazla olur. Mesela arkadaşınız sürekli "Param yok param yok" dediği için Allah onların kazancına bereket vermiyor ki
Aynen öyle o eti alsam ben yemem onlara yediririm yeterki aç kalmasınlar beni en çok kıran bu oldu zaten
Boşver canım sen onu hayatından uzaklaştır en iyisi
Boyle eli avcu toplan olan insanlar hep boyle neden acaba boyle boylemi zengin olunuyo die bi dusunmuyorum degil senin icin demiyorum benim cevremdede var boyle
Ben çok şaşırdım kuzum ya bekliyordum öyle bi kelime
İşsiz adama mangal yakalım mi denir. Hadi dedin etler bizden dersin mantıken. Ya eşin işsiz olmasa bile ben sizde mangal yakalım diyemem kimseye. Ya gider dışarda yakarsın ya sizin böyle bir teklifle gitmeniz beklenir yani. Olay komple saçma zaten.
Ama sen durumumuz yok deyince o da tamam olunca yaparız deyince beki siz kendinizi rahatsız hissetmeyin diye sizi düşünerek böyle yapmış olabilirler. Böyle bir ihtimal de var
Aslında öylede düşündüm ama her bize geldiklerindw para muhabbeti dönüyor
Eşim çalışmıyor demişin sonra maaşı almadı demişin anlamadım
Ama çok aşırı samimi olduğun insanlar böylede olmaz demek okadar samimiyet yok aranızda . Yada aşırı cimriler
Güzelim eşim geçen ay çalışıyordu yarım çalıştı 15 milyar aldı kiraya suya bakkal borcuna verdik bize bişi kalmadı daha bugün fırın işine başladı çok şükür ondan öyle dedim
Canı mangal isteyen ya gider dışarda yer yada yapar sizi de çağırır bence arkadaşlığına mesafe koy arkadaş olsaydı iptal etmezdi sizi de çağırdı ikincisi de sizde yapalım demezdi isteyen derdi şu gün yapıyorum gelin beraber yapalım yiyelim vakit geçirelim uzak dur bu kişiden
Bende öyle yapıyorum yapsam gerçekten onsuz yemezdim et alsın veya almasın ondançok kırıldım
Aynen o yüzden mesafe koy
Haklısın ama sana tavsiyem birilerinden bişey bekleme bu kadar ince dusunursen günün sonunda sen yipranirsin. Yapacağın şey sende onlar gibi davran biraz gamsız ol yedirme ixirme seni rahatsız ediyorsa bu konu.siz alın yiyelim yapalım deseydin keşke attığı mesajada.zaten niyetleri senden geçinmek olursa birdaha teklif etmezlerdi bu sayafe
Haklısın canım
Abartmıyosun insanlar sadece kendini düşünür olmuş
Olabilir ve gerçekten çok kırıldım
1,514,273 soru
24,694,737 cevap
368,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın