+2 oy
86 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,292 puan) tarafından

Elektrikli süt sağma pompası kullanıp ise yaradığını gören varmı boşu boşuna almak istemiyorum çünkü 

2 Cevaplar

+2 oy
(3,095 puan) tarafından

Görümcen aldı kullandı gayet güzel işe yarıyordu benimde doğumdan sonra göğüslerim şişmişti fazla süt içinde kaldığı için ağrı çekiyordum Allah razı olsun süt sağma makinasıni bana ödünç verdi onun sayesinde göğüslerim rahatlıyordu 

(1,292 puan) tarafından
+1

Elektrikli mi 

(3,095 puan) tarafından

Evet canısı 

(1,292 puan) tarafından

Bende ald9m inşallah ise yarar 

(3,095 puan) tarafından

İnşallah canısı 

-Reklam-
+2 oy
(375 puan) tarafından

Valla ben manuelini kullandim weenin çok güzeldi inanki.Asiri acti goguslerimi ilk basta sut gelmdi sonrada durduramadik;)Manuel bu sekilde ise yaradiysa elektrikli daha iyidir eminim.Ben 2. Hamileligimde elektrikli alicam insallah.

(375 puan) tarafından
+1

Canım baya açıyor benim ilk sutum gelmedi oglum çok açtı ilk dogumumdu gogus uclarimda azdi.Hem gogus uclarimi çıkartti hem sutum artti.Tabi tarifte yaptm ben.Bu sayfada gormustm çok şükür cogaldi ozman.

(1,292 puan) tarafından

Tarif hangisi 

(375 puan) tarafından

5 lt su
2  kase kuru üzüm
2  kase kuru kayısı (sarı)
1 Adet kırmızı elma
1 adet sarı elma
2 adet keçi boynuzu
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı anason
1 tatli kaşığı sumak
1 adet limon
2 Su bardağı şeker.  Tadına göre isteğe bağlı ilave edebilirsiniz.
Hazırlanışı:
Hepsini tencereye atın doğrayın kabuk ve çekirdekle birlikte . Kaynayınca altını kısıp 30 dk daha kaynasin. Son 5 dk da sumak rezene ve anasonu ekleyin karıştırıp 5 dk sonra kapatın.  Yarim saat kapağı kapalı şekild e demlensin.  Süzün iyice daha sonra soğuktan sonra sabah öğle akşam için.  Inşallah gaz da kalmaz ve çok iyi sütünüz olur . Özellik le sütü olmayanlara yarar inşallah.

(1,292 puan) tarafından

Anason ağır değil mii

(375 puan) tarafından

Ben birebir yaptm.2020 yilinda ilk bebegimde.Cocugumda gazda olmadi ona da iyi geliyormus.Bebek bakim bolumunde süt arttırıcı yazarsan arama kısmına cok kişi yapmış memnun kalmış yinede Allah korusun yaramaz bisey diyemem oyuzden ama bizde bi sorun olmadi aksine yarari oldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 326 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
+2 oy
1 cevap 50 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Civciv1212 (1,292 puan) tarafından soruldu

Kategoriler