+2 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (1,292 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doğum sonrası parça gelmesi normalmi

6 Cevaplar

+4 oy
(395 puan) tarafından

Doktorunuza danışın kimse bursa kadın doğum değil ama resimli yazabilirsiniz 

(395 puan) tarafından
+2

Bide pedi ne çok beklettim sık sık değişim yapmalısın Allah korkusundan enfeksiyon olabilirsin .

Kurumuş resmen 

(1,292 puan) tarafından

Burda normal doğum yapan herkese sordum bebeğim 4 günlük alıp çıkamam her yere normal bende de oldu diyorlar kan pıhtısı içerde birikip cikyior cikmasi lazım diyolar bir sorun olsa kanama durmzdı diye düşünüyorum kontrol edip yolluyorlar zaten bide dışarı çıkmış şeyin zarari olurmu bilemdim içerde kalması daha tehlikeli degilmi

(395 puan) tarafından
+1

Herkesin doğumu herkesin kanaması bir olmaz bunu ancak kadın doğum bilir ben seni linç etmedim sadece daha sağlıklısı doktor anlamında dedim . sağlıkla büyüt 

-Reklam-
+2 oy
(9,714 puan) tarafından

Resimli de midesi bulanan olabilir benim bulanmadı ama söyleyen olur 

+2 oy
(3,187 puan) tarafından

Beni yanlış anlama sakın sen doğumla ilgili post açmıştınn sonra bende dahil herkes doğurdum mu canım ne yaptın vs diye seni merak edenler oldu bende dahil . Şuan yoğun bir zaman geçiriyorsun onuda biliyorum bende burda post açtım suyum geldi vs diye sağolsunlar herkes destek oldu merak edenler oldu cevap veremediklerim için doğumdan sonra hemen post açtım çünkü ayıp olurdu burda ki insanlara beni merak eden insanlara . Şimdi senin o postuna baktım doğurdum mu canım ne yaptın diyenlere hiçç cevap vermemişsin çünkü doğumdaydın canın burnundaydı ama sonradan post açabilirdin bu benim düşüncem şimdi doğurmuşsun parça gelmiş diyorsun burdan destek bekliyorsun senin bunlara rağmen teşekkür etmen gerekirdi neyse . Allah analı babalı büyütsün inşallah 

(1,292 puan) tarafından

Doğumum çok zor geçti 2 gün sancı çektim 2 gün dogumum zor oldu zorlandim hastanede kaldım çatal gibi ortasi boşluk yatakta yattım o suni sancinin üstüne belim arada kaldı daha fazla ağrıdı şuan belim mor psikolojim epey etkilendi ben bu kadar zor olacağını beklemiyordum çocuğumu kucağıma verdiler öyle derin uyuyordum ki vücudum dayanamadığı için artık gece bebeğimi iktiriyordum uyku sersemi çekin şunu diye ondan sonra kaç gün telefonumu doğru düzgün alıp uygulamaya bile giremedim ki sorduğum soruyu bile unutmuştum bildirimlerde açıp kapatiyordum bakmaya fırsatım olmadan bebeğim ağlıyordu şunu yazarken bile iki kere bebeğime baktım fırsatım hiç olmuyor bunu yazarken de kendim için değil çocuğum için yazdım korktum zaten uyuyorduo zaman misafirlerim vardı ondan önce kendime 5 10 dk ayirmak istedim zaten onları kendime yakın görüp samimiyetini mutluluğumu paylaşmak isteyen bendim herkes doğumun olmasini bekliyordu 

(2,287 puan) tarafından

Büşra düşüncen çok saçma gülüm , herkes bir değil . Herkes aynı acıyı çekmiyor , herkesin yoğunluğu bir olmuyor. Bende cevap veremedim . Mesajlara bile cevap veremedim . Aradan zaman geçtiği için de kimseye bildirim gitmesin rahatsız olmasınlar diye cevap vermedim 

(3,187 puan) tarafından

Peki canım 

+1 oy
(1,038 puan) tarafından

Resimli yazsaydiniz keske 🤢

(1,292 puan) tarafından

Yazıyor uygulama düzeltti yanlışlıkla gönderdim çocuğum var direk onu düşündüm korktum bana bir şey olursa bunu yaşayan varsa yardımcı olsun diye anne olunca anlarsınız adette olmuyorsunuz sanırım çünkü ben adet olduğumda da bu şekil akintilar geliyor sadece katı degil

(1,038 puan) tarafından

Canım toplu kan gelmiş olablir sen bı muayane ol hatta kalıntı varsa temizlerler rahimi.

(1,038 puan) tarafından

Benim içimde birikmksti mesela kanamam olmamisti kürtaj eder gibi aldılar temizlediler.

+1 oy
(11,600 puan) tarafından

Bacak aranı atmayaydın iyiydi fotoyu dr.a göster gidince

(1,292 puan) tarafından

Çocuğum söz konusu olunca korkudan elim ayağım titredi yeni doğum yaptım bana ihtiyacı olan bebeğim var

(11,600 puan) tarafından

Kız Allah korusun bişey olmaz çocuğun sağlıklı değil mi?

(1,292 puan) tarafından

Evet sağlıklı çok şükür emziriyorum şuan bana ihtiyacı var kendimi düşünmeden onu düşünüp attım aklıma bile gelmedi başlığı duzelttigini de gormedim

(11,600 puan) tarafından

Pedden çok bacak arana takıldım ben uyarmak istedim. Ilk hafta ki muayenende dr.a sorarsın ama parça fln kaldığını düşünmuyorum

+1 oy
(16,737 puan) tarafından

Midesi bulanan kızlar hiç mi adet iken kendinize pedinizdeki kana bakmiyorsunuz 😂😂😂 

Normal doğum mu yaptın? Pihtiya benziyor iyice temizlememis olabilrler içini 

(11,600 puan) tarafından

Kendi kanımızla başkasının kanlı pedi bir mi :)

(1,038 puan) tarafından
+1

Bo,kumuza da bakıyoruz fato buradabaskasi paylassa tiksinti olmayacak mı 🤪

(16,737 puan) tarafından

Abartmayın evet resimli yazmamış olabilir bu linç edeceksiniz anlamına gelmiyor tabiri caiz ise b.k ile bu aynı mi sağlık açısından sorulmuş 

(11,600 puan) tarafından

Hiç kimse linç etmemiş herkes uyarmış normal şekilde. 

(1,292 puan) tarafından

Ama çıkmış ya temizleniyor herhalde normal dogumda rahim kendiji temizliyor diyorlar zaten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Civciv1212 (1,292 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.

Kategoriler

1,455,473 soru