0 oy
81 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (619 puan) tarafından

Kızım gece ishal olarak uyandı 5 yaş sonrada kustu baya ondan sonra muz yedirip su icirdim migdesi bulanmadi şükür şuan yaklaşık yani bir 4 saat sonra yine ishal olarak yaptı direk doktora mi götürsem yoksa sağlık ocağında probiyotik mi yazdirsam

5 Cevaplar

0 oy
(2,574 puan) tarafından

Dün gece işe gitmeden alarm çalmadan kendiligimden uyandım bende bir ishal bir mide bulantısı anlatamam kustum rahatladım işe gideyim sandim nolur nolmaz dedim gitmedim 

İshal hep devam etti hastaneye gittim bi antibiyotik verdi virüslerden biri muhtemelen .

Bende sadece az bi patates çay falan yedm 

Bakalım bugün biraz iyi gibiyim 

Yeğenim de beta virüsü olmuş herkeste etkileri farkliyms 

Kan testinde enfeksiyonmda yüksek çıktı 

Direk doktora götür bence 

(619 puan) tarafından

Doğru canım haklısın teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(1,410 puan) tarafından

Benimki de öyleydi rota virüs teşhisi konuldu. Yattı hastanede. Devam ederse götür sıvı kaybı yaşamasın 

(401 puan) tarafından

bu rotavirus belirtileri ne canim sizde neler oldu benm oglaninda burnu akiyo atesi var ates dusurucu verdim ama dusmuyo oksuruyo ishali var 5bucuk aylkk

(1,410 puan) tarafından

Aynı belirtiler işte, sen çok geç olmadan hastaneye gotur. Bir de çok halsiz oluyorlar. 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Doktoraya  git .görümcemin oğlu da ayninopmus umursamamis. Sonra kanlı isale dönüşmüş  iki gün hastanede yattı ..bence erken teşhis çok önemli 

0 oy
(3,414 puan) tarafından

Ikisi birden varsa bence goturun

0 oy
(5,254 puan) tarafından

Bence doktora gotur enfeksiyondan mi yoksa yedigi dokundugu icin mi anlamis olursun.

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 131 göst.
+1 oy
5 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
5 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,451,898 soru

23,836,306 cevap