0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

....................

6 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından

Neden ayrilmiyorsun?

(113 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bacım o zaman yada kadın sığınma evine git 

(113 puan) tarafından

Bilmiyorum orasını tam net ama katlanilcak gibi değil eşin Allah yardım etsi 

(113 puan) tarafından

Bende cekiyom bacım Allah sabır versin dua et Allah'a sigin sen 

(113 puan) tarafından

Profilime gir sorulara bak anlarsın bacım 

-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından

Tekrar mı ayrilsan acaba lanet olası aileden.  

(561 puan) tarafından

İşte bazen hayatta yalnız kalıp kendi başının çaresine bakmak gerekiyor.  Ama çocuklar var offff ben en iyisi susayim 

0 oy
(22,945 puan) tarafından

Senin ailen arkanda değilmi neden bu çileyi çekiyosun çalışabiliyosan niye çekip gitmiyosun

(22,945 puan) tarafından

Boşver ayaklarının üstünde dur çocuk varmı

(22,945 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım eşin çok ayıp ediyor 

(22,945 puan) tarafından

Yaa görgüsüzler işte 

(22,945 puan) tarafından

Ben hayatımddan çıkardım koca tarafını 😂

0 oy
(1,349 puan) tarafından

Görümce gitsin çalışsın madem borcu birikmiş şu imalı laflardan öyle nefret ediyorum ki yaaa

İyi yapmışsın madem görümce senin evinde karnını doyuracak sende çalışma  çalışırsan görümce için çalışmış olursun açıkçası

Ayrica eşinin sana sorması lazım kabul ediyomusun etmiyormusun ablamı diye. Bu karı koca hakkıdır senin rızan yoksa kimse senin evine gelemez. 

(1,349 puan) tarafından

Bacim esin sana guvenmiyomu seni ise göndermeye calisiyo hayirdir de yani noluyo 

seni namussuz gibi gösteriyorsa esin sana güvenmiyosa resti çek herkse haddini bilecek sen sınırlarını belli etmesen ağzı olan konuşur. 

0 oy
tarafından

İnsan psikolojisi bozacak cinsten aile. Seni delirtip sonrada deli diye karşına geçerler. Ama eşin kendi tarafına çok değer veriyor. Kurduğu aileye değil doğduğu aileye bağlı. Allah yardımcın olsun. Ne yaparsın nasıl çıkarsın işin içinden bilemedim. Senin gördüğünü o neden görmüyor? Görüşü aannesine babasına bacisina bakışı neden böyle anlamadım. İşin çok zor. Umarım stres sinirden hasta olmadan Rabbim sana en güzel kapılarını açar huzur seninde hakkın.

(1,792 puan) tarafından

O kadar güzel  biseye dokundun ki. Maalesef ben hasta oldum.  El birliğiyle hasta ettiler eşim ve ailesi. Ama Rabbım e bıraktım. Ben bisey yapamam onlara. Ama Rabbım en iyi şekilde sorar bunun hesabını 

tarafından

Aynen kul unutur ama Allah unutmaz. Bende böyle ailede büyüyen çocuk olarak çok üzülüyorum. Okuyabilseydim çok şey yapmak istedim ama nasip olmadı okumak. İnşallah Allah size çok güzel kapılarını açar güzelliklerini huzuru sizlerde nasip eder.

tarafından

İmtihanın çok zor olmuş Rabbim kolaylastirsin inşallah.😔

0 oy
(22,896 puan) tarafından

Çocuklar okul çağında ise devamlı bir iş bulup boşanıp çocuklarla kendine bir hayat kurman gerek ev eşinin üzerine ise ve evlilik birliği içinde alındı ise o da ortak mülkiyetten paylaşılır 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,227 soru

24,027,943 cevap

328,532 kullanıcı

...