+4 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,395 puan) tarafından

Kızlar bebelerim uyudu.ben yine yanlız kaldım.buraya yazayım dedim bende.küçükken yaptığınız yaramazlıklar nedir.

Benim aklıma gelenler 2 tane.

Birinde heniz 4 yaşımdayken hayal meyal hatırlıyorum.biz bahçeli bi evde kalıyorduk.ev sahibimizde doktor.ben balkonda sakız çiğneyip,sonrada sedire yapıştırmışım.doktorda gelip üstüne oturmuş adamın tabıkımı sakız olmuş hep.

Başka bi zamandada 2 ablam evin önünde çeşme yapıyorlar.küçük ablamın elindede keser var bende oynayacağım banada ver deyince vermedi.bende elinden bıraktığı ilk fırsatta alıp ablamın kafasına vurmuşum.annemde bi gzüel haşlamış beni.ablamda hala söyler izi var diye.sizinde varmı hatırladıklarınız.

13 Cevaplar

+3 oy
(222 puan) tarafından

Dedem duştayken kapının deliğinden onu izlemiştim😂😂😂

(1,395 puan) tarafından

Kız midendemi bulanmadı.🤭

-Reklam-
+3 oy
(6,921 puan) tarafından

Ablam bulasik yikamam için eve zorla cagirirdi seksek oyunum yarida kalırdı bende camdan kacardim 🤣🤣

(1,395 puan) tarafından

Bende tuvalete kaçardım.yarımsaat sonra çıkınca da bulaşıklar beni bekliyor olurdu😂

önce (6,921 puan) tarafından

Yikardi sağolsun ama dayakta yerdim elinden🤣🤣🤣🤣off o günler gelse keske

önce (1,395 puan) tarafından

Biz annemlerde buluşunca büyük ablam yine eskisi gibi.formundan bişey kaybetmemiş.😂😂

önce (6,921 puan) tarafından

Ayyyy yemin edeim bnmde öyle o oturur sen yap der🤣🤣🤣🤣senede bir yada ikisenede bir 😥😥

+2 oy
(31 puan) tarafından

Ben de küçükken bilen bilir oyun parkında biz parmaklık deriz oraya asılır sonuna kadar giderdik bi arkadaşım sen gidemezsin dedi bende inat ettim sonra kolumun üstüne füşünce kolum kırılmış ve ben korkudan 1 hafta kimseye bişey dememiştim😅

(1,395 puan) tarafından

Ya kıyamam.eşimide küçükken köpek ısırmış eve gelince korkudan kimseye dememiş.yatapa girmiş yatmış.yorgan kanlanıncs kaynanam farketmiş.

(31 puan) tarafından

Çocukluk aklı işte 😅

+2 oy
(9 puan) tarafından

Kardeşimi hep omzuma alırdım ve kafa üstü çakılırdı annemin sürekli kızmasına rağmen asla vazgeçmezdim dkdk ve 1. Sınıfta dersten tuvalete diye izin alır parka giderdim annemi ararlardı lise dönemi de yolun kenarında 3 tane duba vardı yolun ortasına koydum ve araçlar diğer yoldan gidiyordu aşırı çok bunlar bir kaçı :) 🫣🤣

(1,395 puan) tarafından

Abovv siz baya vukuatlıymışsınız🤭

önce (9 puan) tarafından

Sanırım öyle oturduğum yerden bile gelir bela bir şekil beni buluyor şu yaşımda bile 🤣

+2 oy
(7,286 puan) tarafından

Küçükken çok uysal sakin bir çocuktum hiç aklımda kalan bir yaramazlığım yok 🥹

(1,395 puan) tarafından

Benim priwe dönemim 3-10 arası ondan sonra bende çok akıllandım

+2 oy
(55 puan) tarafından

Amcam bana lakap takar çok sinirimi bozardı. Bir gün yine benimle çok uğraştı 9 10 yaşlarindaydim yengem çay suyu koymuştu ocağa gittim demliğe tükürdüm baya. dedem babaannem halalarım herkes nasiplendi :/ :D

(1,395 puan) tarafından

Ay onu benim kardeşim eniştemin kahvesine yapmışrı.ablamla kavgalıydı.eve almaya gelmişti.kardeşimde bolca tükürmüştü.o da çok beğendi ama

(55 puan) tarafından

Tükürüklü çayın kahvenin tadı bi baska :D :D

+1 oy
(8,011 puan) tarafından

Ayyy hiç yazmiyimmmm

(1,395 puan) tarafından

Yaz canım burda biz bizeyiz🤭

+1 oy
(3,178 puan) tarafından

Amooww bek mazaratmışın gıı😹😹😹

Benn de ev sahibimizin torunuyla evcilik oynuyordum. O bana kahvaltıya gelmişti ama gerçekten sofraya oturmuştuk annem sofrayı toplamamıştı. O kız da domatesin içini yiyip kabuğunu yere atmıştı. Yerlere de ekmek kırıntıları dökmüşüz. Annem evde yoktu. Kız gidince saç baş girişmişti. Daha anaokuluna bile gitmeyen küçücük bi kızdım. Ben şimdi buraları nasıl topluycam diye saçımı başımı yolmuştu. Ağlamama da izin vermemişti ağlarsan daha çok yolarım diye tehdit etmişti. İçime içime ağlamıştım. O günden sonra bi daha arkadaşımla evcilik oynamadım. Ev temiz kaldı. Ben de akıllı bi çocuk oldum. Ama içine kapanık bi çocuk oldum😿 

(1,395 puan) tarafından
+1

Ya çok acımasız davranmış annen.yerleri temizlemek belki yarım saatini almazdı.ama içi buruk bi çocuğun kalbini artık ne yapsada düzeltemez.

(3,178 puan) tarafından

Aynen 30 yaşına geldim ama hep mesafe vardır ana kız gibi değiliz hiç. 

+1 oy
(5,342 puan) tarafından

Eskiden bizim burda bütün evler tek katlı müstakil di Zillere basıp saklanırdık kapıya çıktıkları zaman teyzeler etrafta bakar kimseyi göremeyince içeri geri girerlerdi arkadan yine zile basıp kaçardık meyve ağaçlarına dalardık bahçede çamurdan pasta yapardık ayaklarımız çamurlu evin bahçesinde yürürdük babanem terlikte gözü kör olmayasiceler diye kovardı ne günlerde üzerinde en az 32 sene geçmiş hayat çok hızlı akıyor

(1,395 puan) tarafından

Bizde kardeşlerimle çamurdan pasta yapardık.taşlardan ev.yaramazda olsak.masumduk.çok özlüyorum o zamanları.şimdiki çocuklar ise asla bizim gibi doyasıya oynamıyorlar ençok buna üzülüyorum

(5,342 puan) tarafından

Aynen öyle biz çocukluk yaşadık

(238 puan) tarafından
+1

Çamurdan pasta yaptım kaseye koydum uzerıne hindistan cevizi döktüm. Amcama annem puding yaptı dedim kasıkla verdım ağzına atmasiyla beni kovalamaya baslamisti😂amcam cok uğraşirdi  bizimle severdi bizi. Uzeirmize böcek atardı kaçardık. bende altta kalmazdım tabi😅

önce (1,395 puan) tarafından

Benimde küçük dayımla aramda 8 yaş vardı.bir araya geldiğimizde oyun oynardık hep.😪

+1 oy
(4,436 puan) tarafından

Çok yaramaz bi çocuk değildim sadece bi gün daha 6-7 yaşlarındayım arkadaşlarımın aklına uyup yan mahalledeki düğüne gitmiştim yemek olarak lahmacun vermişlerdi git dön ben baya bi oyalanmışım tabi annem epeyce merak etmiş az kalsın babamı ortalığı iyice ayaklandıracakken ben dönmüştüm annem güzel bi sopalamıştı beni daha da ders oldu haber vermeden bi yere gitmez oldum 😄 şimdi düşününce yaptığım çok tehlikeli başıma bişey gelebilirdi biri beni kaçırsa o dönemin şartları ile bulmak çok zordu yine Rabbim korumuş çok şükür 🤲🏻😇

(1,395 puan) tarafından

Benim üyük ablam çok yaparmış.okul çıkışı hep arkadaşlarının evine gidermiş.😂

Gerçektende Allah korumuş.

+1 oy
(802 puan) tarafından

Amcam bana şaka yapardı sinir oldum el şakasından nefret ederim bir gün vurdu bende sinirlendim gözüne yumruk atmıştım 😁

Komşular dışarı çıkıp oturduğunda balkondan mandal yada su atardım 😁

+1 oy
(652 puan) tarafından

Benden daha beteri varmıdır?😬

Bir keresinde kardeşimin kafasını yardım.

Sonra kapıya parmağını sıkıştırdım serçe parmağı kopmuştu diktiler Allah'tan şimdi iyi .

Bir keresindede evi yakıyorduk sobaya kolonya falan döküp yakmaya çalışırken.

Annem tarla işine çalışmaya giderdi.bende babam işten gelecegi zaman pilav çorba salata yapardım küçük yaşta öğretiyordu mecbur 8- 9 yaşlarında komşunun çocuklarını çağırıp bir tencere dolusu pilav yapıp ağırlamıştım.🤣 sonrasını sen düşün 

(1,395 puan) tarafından
+1

Ya kardeşine çok üzüldüm.bende kafasına keser vurduğum ablamın sonradan kapıya sıkıştırdım ama Allahtan kopmadı.annen sevinsin swnin gibi hamarat misafirperver kızı var diye bence😂

(652 puan) tarafından

Küçüktüm daha valla aklım ermiyordu yoksa bilerek yapar mıyım 😊

Annem hâlâ der zaten sağolsun 💕

+1 oy
(335 puan) tarafından

Enistemi mutfaga kitlemisim saatlerce kimsede gormemis duymamış ozmaanlar telefonda yok;))) Yengemin camasir makinesi mutfaktaydi surekli derecesini degistirirdim yazik ya kadincagiz da bisey demezdi.Gecende söylüyorum gülüyor;)Damdan dama sokak basindan diger Sokak basina kadar atlardik.Kanaldan kayardik.Asiri yaramazmisim ben.Erkek çocuklarını da dövermişim hep anneleri sikayete gelirmis.Simdi bizim cocugumuz boyle yapsa hemen ogretmenleri dürtüsel dehbli derler hemen psikologa yonlendirirler.Mis gibi cocuktuk valla.

(1,395 puan) tarafından

Evetya şimdiki bütün çocuklar damgalanıyor sqnki.halbuki hepsi çocuk.bizimde eski evimizin damı çok alçaktı az bi ötesindede aynı hizada saman yınığımız vardı.ablamlarla atlardık üstüne.ablam alır dırlatırdı beni üstüne.güzel bi çocukluk geçirmişiz.zengin değildik çok çeşitli oyuncaklarımız yoktu ama hayal dünyamız çok genişti 

(335 puan) tarafından

Adanalimisin 01 nickinde var.Adana 90lı yillarda cidden cok guzeldi yani sokakta yasadik biz resmen basimiza hic birsey gelmedi yaw.Gel de simdi bahceye cikar cocugunu tek.

(1,395 puan) tarafından

Evet ama ben doksanları bilmem 2001 doğumluyum.

Ama bizim zamanımızda güzeldi.gece geç saaye kadar evin önünde oynardık kadınlar sandalyesini alır kapılarının önünde oturup sohbet ederlerdi.annemlerin evi hala öyle gerçi

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 944 göst.
0 oy
4 cevap 417 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 765 göst.

Kategoriler

1,451,993 soru

23,837,928 cevap

319,205 kullanıcı