Selam kızlar. Biraz uzun ama okursanız sevinirim.
Ben görümcemin biriyle çocuğumu dövmeye yeltendi diye çok fena kavga ettim. Kendisi yaşadığım ilçede dillere destandır, rezilliğiyle, dedikoduculuğuyla,fitne-fesatçılığıyla herkesi bezdirmiş bir insan. Evliliğime verdiği zararları, bana yaşattığı travmaları hala atlatamıyorum. 5 yıldır konuşmuyorum. Ramazan bayramında kayınbabam ve kaynanam seni barıştıracağız dediler hayır dedim kesin bir dille.
Bayramın 2.günü kaynanam beni aradı, niye barışmıyorsun o sana ne yaptı ki dedi. Bende ağzıma geleni söyledim, senin kızın öyle senin kızın böyle diye herşeyi anlattım. Kaynanam tabiiki şok oldu onca laf söylememe, benden beklemiyordu. Herkes bıkmış falan diye anlatınca kimmiş onlar dedi, bende isim vermedim ama kaynanama senin kız kardeşlerin, senin abilerin, yengelerin, görümcelerin , komşuların tüm köy illallah etmiş dedim, kaynanam şaşırdı kapattı telefonu. Eşim de bana iyi yapmışsın, iyi ki söyledin dedi.
Neyse, geçen hafta kaynanamı aradım size gelelim diye, yok işimiz var, yok yoğunuz falan dedi ama bu arada wpp durumdan takip ediyorum hep kızlarıyla beraber. Hep kahve atıp laf paylaşıyorlar.
Eşim bu sabah annemi ara, size geleceğiz de. Eğer gene bahane bulursa gidip orada kim var kim yok kırıp döküp dağıtacağım(diliyle) dedi. Benim karımın ağırlanmadığı evde bacılarıma nefes aldırmam dedi.Ki eşim ayarsız, anne baba dinlemez benim için herkesi ters düz eder. Ben aramadım, iş büyür eşim kavga çıkarır orada diye korkuyorum. Eşim darlıyor beni hadi ara diye. Sizce kaynanamı aramalımıyım?