0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

İyi geceler kızlar eşim asker lojmanda oturuyoruz böyle 6 7 kişilik bi arkadaş grubu var ben biraz çekingen ve ve kendini ifade edemeyen biriyim böyle konuşuyolar genel olarak dinliyorum ama zaten çekinerek fikrimi beyan ediyorum ama sanki beni pek takmıyolar böyle olunca haliyle üzülüyorum ve daha da çekiniyorum benim gibi olan var mı nasıl başa çıktınız bu durumla

2 Cevaplar

+1 oy
(4,435 puan) tarafından

Eğer gerçekten muhabbetleri sarıyorsa biraz kendinize güvenip konu türetebilirisiniz. Diğer türlü karşı taraf da sizin çok istekli olmadığınızı düşünür. Belki bir kek yapıp, beraber yerseniz, sadece kek üzerinden bile sohbeti ilerletebilirsiniz. 

(31 puan) tarafından

Evet mesela mesaj üstünden derdimi çok iyi anlatıyorum ama yüz yüze gelince cesaretim kırılıyo ben bunu aşmak istiyorum 

(4,435 puan) tarafından

O kişilerle teke tek de görüşün o zaman. Birlikte birebir zaman geçirince konuşacak konunuz da oluşur. 

(31 puan) tarafından

Biri var teke tek görüştüğüm mesela teke tekte konuşuyorum ama toplum içinde çekiniyorum fikrimi belirtmeye söz almaya

(4,435 puan) tarafından

Profesyonel yardım alın olmadı. 

(31 puan) tarafından

Bunun için gitmemi eşim istemez o yüzden konsunu bile açmadım o yüzden sizlerden tavsiye almak istedim 

-Reklam-
+1 oy
(3,724 puan) tarafından

Yanlış anlama sakın beni . Ben mesela çok severim konuşmayı ve şakalaşmayı sevdiğim insanlara karşı samimi olduklarıma karşı yani herkesle değil tabii ki ama benim için böyle ölü gibi yaşayan insanlar ruhumu daraltıyor zor konuşanlar cevap bile vermek istemeyen insanlara karşı hiççç sıcak olamıyorum . Bu senin elinde değil tabii ki ama lütfen kendini zorla aşırı çekingenlik de iyi bişey değil o yüzden seni takmıyolardır onlara sıkıcı geliyorsundur bir de kendi gözlüğünden empati yap bence dene bunu kendini zorla 

(31 puan) tarafından

Evet aslında bunu bende düşünüyorum yani muhabbet edemeuen biriyle bende arkadaşlık etmrk istemem ama gerçekten kendimi çok zorluyorum konuşacak konu bulamıyorum mesela bi konu açıyolae bilmeme rağmen bilmiyormuş gibi yapıyorum ki böylece konuşalım e bu sefer fikrimi söyleyemiyorum aptak gibi gözüküyorum insanların gözünde sanki hiç bişey bilmiyomuş gibi bişey anlatırlarken bana salağa anlatırmış gibi anlatıyolar

(3,724 puan) tarafından

Bak onlar bişey anlatırken hemen sende yüksek ve yumuşak ses tonu ile cevabını ver çekinme bunu dene eğer gerçekten yapamıyorsan psikoloktan destek alabilrsin bu kötü bişey değil

(31 puan) tarafından

Normalde çok kısık sesle konuşuyorum eşim bile bazen söyler sen kendi dediğini duyuyo musun diye, psikologda evet kendi içimde düşünüyorum ama insanlar ne der diye de korkuyorum bunun için psikokoğa mı gittin falan filan 

(3,724 puan) tarafından

Bunu 3. Kişinin bilmesine inaaann gerek yok sen bilsen yeterli bir de eşin başka kişilerin bilmesine gerek yok bilseler de kötü bişey değil ama insanlara bunu anlatamazsın. Bak git iyi gelicek sana başkasına dert anlatmak çok iyi geliyor 

(31 puan) tarafından

Eşim normalde her konuda destek olur ama bu konuda sanmıyorum gidemem galiba o yüzden sizlerddn yardımcı olmanızı ve fikrinizi almayı istedim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 494 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 984 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 505 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.