+5 oy
276 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (333 puan) tarafından

Ben annemi çok özledim   bir kere olsun sarılsam kokunu içime ceksem be annem dizine kafamı koysam saclarımı oksasan iyiki varsın annem desem   keşke sende yaşasaydın da ben de herkes gibi sana hediye alıp yanına gelseydim annem oysaki mezarına bile gelemiyorum  anne kokusu nasıl dır kizlar nasıl kokar bı anne sarılışı nasıl  ben bilmiyorum   beni niye  yanlız bıraktın annem ya   biz de senle annıalr biriktirip hayaler kursaydikben hem annesizliği hem de babasızlığı yasadım  rabbim kimseyi annesiz babasız birakmasın 

9 Cevaplar

+3 oy
(39 puan) tarafından

Mekani cennet olsun :( 

(333 puan) tarafından
+2

Çok sağol canm Allah razı oslun

-Reklam-
+3 oy
(9,774 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım başın sağolsun 

(333 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canim

+3 oy
(1,111 puan) tarafından

Mekani cennet olsun annelerimizin bende tam bir yil once kaybettim asla alisamiyorum ruhum aci cekiyor her gece dua edip uyuyorum ruyama gelsin diye

(333 puan) tarafından

Ben hiç görmedim annemi  ben 7 aylık Ken annem olmüş

+2 oy
(22,392 puan) tarafından

Canımmm 😥😥😥

(333 puan) tarafından

♥️🥹

+2 oy
(3,249 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun Allah sizede sabır versin inşallah kardeşim 😔🥀

(333 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 

(3,249 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim 

+1 oy
(10,887 puan) tarafından

Aglatiiinn... Amin bacım amin Rabb'im kimseyi anasız babasız evlatsiz.birakmasin

Mekanı cennet olsun inşallah 

(333 puan) tarafından

Ağlatiysam özür dilerim  

Amin amin inşallah 

+1 oy
(1,321 puan) tarafından

Bende aynı sen gibiyim canım 14 yıl oldu vefat edeli .artık rüyalarıma bile girmez oldu çok acı malesef istesende ulasamiyosun konusamiyorsun .Şuan en büyük korkum bana birsey olup kızımı annesiz birakmam küçük bebekken .Aklım gidiyor ben en azından 20 sene annemle yaşadım diye teselli buluyorum .Rabbim bizi evlatlarimiZin başından eksik etmesin tüm rahmetli olmuş annelerimizin de mekanları cennet olsun inşallah .Yattıkları yer incitmesin inşallah 

(333 puan) tarafından

Amin amin inşallah ben 7 aylık Ken annem olmûş benim hiç görmedim resimlerden gördüğüm kadarıyla 

(1,321 puan) tarafından

Oyy sana kıyamam yaa rabbim cennetinde kavuştursun inşallah :(

(333 puan) tarafından

Amin inşallah çok sağol canm 

+1 oy
(5,658 puan) tarafından

Bende babamı hiç tanimadim ben 3 yaşında iken vefat etmiş 38 yaşındayım şuan kızlarım babalarina baba dedimi yuregim sıkışır 

(333 puan) tarafından

O duyguyu da bilirim babam var çok sûkür ama ayrı büyüduk babam beni neneme bırakti o   evlendi başka yerde ben başka yerlerde yaşadık  rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 

+1 oy
(4,712 puan) tarafından

Aminnn. Mekanları cennet olsun. 

(333 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 300 göst.
0 oy
5 cevap 398 göst.
22 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nedenama (5 puan) tarafından soruldu
0 oy