Ben annemi çok özledim bir kere olsun sarılsam kokunu içime ceksem be annem dizine kafamı koysam saclarımı oksasan iyiki varsın annem desem keşke sende yaşasaydın da ben de herkes gibi sana hediye alıp yanına gelseydim annem oysaki mezarına bile gelemiyorum anne kokusu nasıl dır kizlar nasıl kokar bı anne sarılışı nasıl ben bilmiyorum beni niye yanlız bıraktın annem ya biz de senle annıalr biriktirip hayaler kursaydikben hem annesizliği hem de babasızlığı yasadım rabbim kimseyi annesiz babasız birakmasın
Mekani cennet olsun :(
Çok sağol canm Allah razı oslun
Çok üzüldüm canım başın sağolsun
Allah razı olsun canim
Mekani cennet olsun annelerimizin bende tam bir yil once kaybettim asla alisamiyorum ruhum aci cekiyor her gece dua edip uyuyorum ruyama gelsin diye
Ben hiç görmedim annemi ben 7 aylık Ken annem olmüş
Canımmm 😥😥😥
♥️🥹
Mekanı cennet olsun Allah sizede sabır versin inşallah kardeşim 😔🥀
Amin inşallah Allah razı olsun
Amin ecmain kardeşim
Aglatiiinn... Amin bacım amin Rabb'im kimseyi anasız babasız evlatsiz.birakmasin
Mekanı cennet olsun inşallah
Ağlatiysam özür dilerim
Amin amin inşallah
Bende aynı sen gibiyim canım 14 yıl oldu vefat edeli .artık rüyalarıma bile girmez oldu çok acı malesef istesende ulasamiyosun konusamiyorsun .Şuan en büyük korkum bana birsey olup kızımı annesiz birakmam küçük bebekken .Aklım gidiyor ben en azından 20 sene annemle yaşadım diye teselli buluyorum .Rabbim bizi evlatlarimiZin başından eksik etmesin tüm rahmetli olmuş annelerimizin de mekanları cennet olsun inşallah .Yattıkları yer incitmesin inşallah
Amin amin inşallah ben 7 aylık Ken annem olmûş benim hiç görmedim resimlerden gördüğüm kadarıyla
Oyy sana kıyamam yaa rabbim cennetinde kavuştursun inşallah :(
Amin inşallah çok sağol canm
Bende babamı hiç tanimadim ben 3 yaşında iken vefat etmiş 38 yaşındayım şuan kızlarım babalarina baba dedimi yuregim sıkışır
O duyguyu da bilirim babam var çok sûkür ama ayrı büyüduk babam beni neneme bırakti o evlendi başka yerde ben başka yerlerde yaşadık rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Aminnn. Mekanları cennet olsun.
Allah razı olsun canım
1,459,051 soru
23,928,176 cevap
323,877 kullanıcı