+3 oy
606 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar bişey soracam sohbet etmek için hani dizilerde sinirlenince esya falan kırıyor ya kadınlar ve erkekler sizin de öyle huyunuz var mı yani kırsak o kırılan eşyayı toplayacak olan da biziz sonradan yenisini alacak olan da siz öyle yapar mısınız 

42 Cevaplar

+2 oy
(503 puan) tarafından

Ben malıma kıyamıyorum, soda şişesi falan kırıyorum bişey kırmayınca rahatlayamadığım zamanlarda 😂😂😅 o da evin içinde değil

-Reklam-
+2 oy
(2,338 puan) tarafından

Eşim eskiden çok yapardı Gümüşlügun camını kırdı ertesi sabah gidip yaptırmıştı söyleniyordu niye buna vuracakken engel olmasın diye🤣🤣

Bir kerede soba borusuna vurdu yamuldu olmadı yenisini almıştı Allah'tan ucuzmuş demişti 

En son ki de TV vuracakti bak vuruyorum dedi bende vur dedim yenisini Alaçam en büyüğünü dedim sonra durdu vurmadı biliyor pahalıdır 🤣🤣🤣

Komik ama adam anladı vurup kırmak ona oluyor pahalıya patlıyor vurup dönmüyor kirsa ancak bardak kırar oda yenisini alır 100/200 TL 

+2 oy
(5,334 puan) tarafından

Ben tamamen her yapanın sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Şımarıklığa çeviren abartan var gerçekten öfke problemi olan var ama bazen de insan rahatlamak için bir şey yapmak istiyor. Malıma zarar vermem hem israf hem insan öfkesini törpülemeli diye ama işte dediğim gibi bazen her şeyi parçalamak istiyorum. Mesela bu hafta gergindim kapıya süpürgeyle mi çarptım tam hatırlamıyorum çatladı ortası bi haftadır o kapıyı parçalayıp stres atasım geliyor ahshah

Yurt dışında mıydı ne stres odası yapmışlardı balyoz gibi bir şeyle girip odadaki her şeyi kırıyorsun

(21,609 puan) tarafından
+1

Yorumu okurken sorunlu olduğunu düşünüyorum diyeceksin sandım ben de yapıyorum bir kendimi sorguladım kendime zarar vermiyorum çok şükür ( çok üç örneklerde bir veya iki kez yapmışımdır bunu ) ama eşya atma kırma fırlatma var maalesef frenleyebildiğim kadar frenliyorum ama yine de bazen oluyor 

(5,334 puan) tarafından

Ay yeni yorumunu görünce buna cevap vermediğim aklıma geldi. Bence Türk kadınlarının çoğunun yaşadığı hayatta bunu yapması yapmak istemesi normal ya. Sadece telefon televizyon falan kırmak fazla geliyor bir kere biri yapmıştı çok kızmıştım😂 

Çocuğun önünde olmadıktan sonra bence böyle stres atabiliriz. Tabi imkan varsa bahçeyle uğraşmak yürüyüş yapmak sessizce yatmak falan sakin biri olmamız için daha destekleyici olabilir. Eski kadınlar her gün bahçede çapa falan yapıyorlardı mesela biz en fazla yürüyüş spor yapıyoruz evin içinde aynı düzen içerisinde daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok ki. Eşimle ne zaman ormana gitsek bağırıyoruz kendimizi tutamayız ahahha 

(21,609 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eşini veya kaynanasını baltalayıp rahatlıyordur diyorsun yani :) iyiymiş biz bir kez ilk evlendiğimizde kavga ettik bir iki aylık evliyken daha o da ben de telefonu attık ekranlar gitti en son o benim önümdeki leptopa tekme atacaktı kaçırdım dur biz napıyoruz dedik barışınca bir kez de ben eşimin telefonunu atıp kırdım bundan iki sene sonra falan ama ciddi bir sinir krizi idi ve çok haklı idim eşim hiç bir şey demedi şu an o kadar büyük çaplısı yaşanmış çok şükür 

(5,334 puan) tarafından

Aslında şöyle dışardan bakınca çok komik oluyor. Bende yaptıktan bi kaç gün sonra gülüyorum kendime. İnşallah bir daha da yaşamazsınız. Psikolojik olarak bilemiyorum ya tabi sakinlik her zaman daha iyidir ama bunun da zararı yok gibi. O anki stres başka nasıl atılabilir. Bazıları gittikçe kontrolü kaybediyor artık sürekli yapıyor öyle olunca sıkıntı işte çok şükür öyle değiliz. 

+2 oy
(21,972 puan) tarafından

Onları toplarken daha çok sinirlenirim gı ben 😅😅😅

+2 oy
(1,413 puan) tarafından

O an kırıyorum sinirle. Sonra bazen ben bazen eşim toplar. Geçen hafta banyo aynasını kırdım sabunluk fırlatmıştım. 

+1 oy
(7,388 puan) tarafından

Bende var maalesef 🥲sinirlenince elime ne geçerse fırlatırım,kırarım o an gözüm görmez. Sevmiyorum bu huyumu ama öyle maalesef. Kolay kolay o dereceye gelmem ama gelirsem de elimde ne varsa sağ kalmaz 

+1 oy
(3,437 puan) tarafından

Yok.anam oyle paahali lukslerim.hirslarim sinirlenince en fazla kendi kendimi yiyorm

+1 oy
(10,824 puan) tarafından

Benim masayı yere indirmişligim var hamileydim birde tuttum örtüden ne var ne yok sağa sola. Öyle ufak tefek şeylere zarar vermişligim var. Sevmiyorum bu huyumu ama öfkemi kontrol edemiyorum malesef 

+1 oy
(1,282 puan) tarafından

Görümcem öyle koskocaman plazma televizyonları kırdı hep biseyler fırlatarak.  Vantilatoru kırmıştı geçenlerde 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Eskiden yapardım çocuğum olduktan sonra dizginledim kendimi 

+1 oy
(14,189 puan) tarafından

Annemle babam yapardı malesef

+1 oy
(14,562 puan) tarafından

Bu öfke kontrol problemi olduğunu gösterir ne yazıkki Bi kaç kere yapmışlığım var benim yenisini de almadım 

+1 oy
(4,663 puan) tarafından

Sinirden oturur ağlarım istemsizce direk akmaya başlar yaşlar bu huyumdan nefret etsemde bu böyle üzüldüğüm için değil kızgın ve sınırlı olduğum için hüngür hüngür ağlarim 

+1 oy
(7 puan) tarafından

Daha bugün eşimin telefonunu kırdım bir attım kırılmadı ikinci de dağıldı 😏 arada geliyolar

+1 oy
(7,449 puan) tarafından

Hiç bişey kırmışlığım olmadı çok şükür ama bi arkadaşım var eşi sinirlendimi kapı masa eşya herşeyi elden geçirir

+1 oy
(6,397 puan) tarafından

Ben asla sinirlenmem ama sinirlenince maalesef elimde deil gözüm birşey görmüyor . Gerçekten elime ne gelse firlatiyorum. 

+1 oy
(3,220 puan) tarafından

40 yaşındayım. Hayatım boyunca bir defa sınır krizi geçirdim ve etrafımda ne varsa kırdım  döktüm. Çoğunu hatırlamıyorum bile. Gecenin bir koruydu eşimin yüzünden oldu bu arada. Elimde meyve suyu vardı bardakta içiyordum onu da firlatmisim heryer yapış yapış olmuştu. Tabiki de ben toplayıp temizledim. Sebep olan eşimdi o topladı temizledi.  

+1 oy
(530 puan) tarafından

Bende bir kaç defa oldu ama artık canıma tak etti derler ya öyle bir seviyeye geldim yani nevrimin dönmesi lazım , çünkü hoş değil, ve topladım eşim topladı 🤣

+1 oy
(1,834 puan) tarafından

Kirmam kirwnida sevmem sinirlenien biri gidip dışarı hava alsın eşyaya yada insana zarar veren biri  bana man yak geliyor acikcasi..

+1 oy
(577 puan) tarafından

Valla ben yaptım ya hamileliğimde 2-3 kez. Hepsinde de eşim kalkıp topladı. Kahrımı çekti çok. Şimdi olsa yapmam ama gözüm dönüyodu gebeliğin ilk başlarında

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 229 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 1,831 göst.
0 oy
46 cevap 2,117 göst.
+1 oy
29 cevap 624 göst.

Kategoriler

1,453,378 soru